- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Lütfen demek,en büyük hatan.Bi azarla,bi cinnet geçir bakalım bi daha soruyorlarmı.Ben bu konularda konuşmak istemediğimi belirttim rahatsız olduğunu belirttim ne var ki bunda herkes sorabilir diyor. Ayrıca kayınvalidem eşimi arayıp ağlayıp neden beni bakmıyorsunuz diyen bir tip olduğu için tedavi gördüğümizi söylemek zorunda kaldık. Ayrıca lütfen sürekli sürekli sormayın dememe rağmen hala şu an soruyorlar akıl veriyorlar
Sanki cokta kotu insan degiller gibi ya. Mesela kayinpederim bana oyle bisey soylese uzulmezdim.rkotu bisey dememis acaba alinganmisn canm bu aralar. Birde sogan kürüne bir bak derim mucizesi benide buldu cok sukur. Inan yani dene derim2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
İnşallah kısa sürede olur bebeğiniz lütfen üzmeyin kendinizi, eğer sebepsiz kısırlık ise çocuk düşüncesinden uzaklaşmanız iyi olur. Çevremde çok var tedavi olan bebek için ve hepsi 2 veya 10 sene sonra evlat sahibi oldular. Karamsarlığa kapılmayınOlmuyor. Allah vermiyor . Şu anda şehirdeki bütün doktorları gezdik. Daha ne yapalım? Öyle farklı cinsleki Anlatmak istemiyorum. ama illa her şeyde müdahil oluyorlar. Şu an farklı doktora gitmemiz için Ankara İstanbul bizim için başka bir seçenek yok.Onlar bu kadar arzu ediyorsa bir de bizim durumumuzu düşünün
Peki sizin kayınvalideninz özel hayatınıza ne kadar karışıyor. Sizin annenize gidin çocuk yapsın diye söylüyor mu veya ilk Evlendiğinizde gerdek gecesini döşekte geçirecek diyen bir tip mi. Ya da şöyle mi sormalıyım. Sizinki geriden gelme bir tip mi yoksa anlayışlı bir tip miEvliyim, kayınvalidem de yürüyerek 20 dk uzağımda oturur.
Hayır canım aksine gelenek görenekçidir yapılarımız iki aile için de öyle, biz de sır gibi saklamamıza rağmen çok konu oldu bizim de çok huzurumuz kaçtı, maalesef zannediyolar ki ısrarla sormayla oluyo çocuk, çocuğu Allah veriyo orasını unutuyorlar galiba. Ama biraz da size bağlı bu ilişkiler izin versek herşeyi anlatsak karışırlardı her konuda hemde ama bende eşim de kimseye yansıtmadık kendi kararlarımızı kendimiz alabileceğimizi gösterdikDemekki eşinizin ailesi çok modern insanlarmış
Bir söyler iki söyler kaç defa söylemesi lazımSanki cokta kotu insan degiller gibi ya. Mesela kayinpederim bana oyle bisey soylese uzulmezdim.rkotu bisey dememis acaba alinganmisn canm bu aralar. Birde sogan kürüne bir bak derim mucizesi benide buldu cok sukur. Inan yani dene derim
Denedim ama faydasını göremedimSanki cokta kotu insan degiller gibi ya. Mesela kayinpederim bana oyle bisey soylese uzulmezdim.rkotu bisey dememis acaba alinganmisn canm bu aralar. Birde sogan kürüne bir bak derim mucizesi benide buldu cok sukur. Inan yani dene derim
Anneler babalar hep torun isterPeki sizin kayınvalideninz özel hayatınıza ne kadar karışıyor. Sizin annenize gidin çocuk yapsın diye söylüyor mu veya ilk Evlendiğinizde gerdek gecesini döşekte geçirecek diyen bir tip mi. Ya da şöyle mi sormalıyım. Sizinki geriden gelme bir tip mi yoksa anlayışlı bir tip mi
Evimiz yakın olduğu için her yere gittiğimizi görüyorlar Vay bu sefer neden gelmiyorsunuz birlikte oturmuyoruz oluyor Söylemesek üstümüze geliyorlar söylesek yine üstümüze geliyorlar Nasıl bir ikilem anlamıyorumAnneler babalar hep torun ister
İstemeyeni ben daha duymadım
Eşimin anneannesi filan da soruyor mesela bazen gerekli cevabı veriyorum konu kapanıyor
Tüp bebek yapacak olsam hiçbirinin haberi olmaz
Çünkü söylemeyiz çift olarak
Söylersem herkes kendinde söz hakkı bulur böyle
Benim kayınvalidem gerdek geceme kadar yorum yapamaz benden önce eşimden çekinir
Siz de ona bu konuda yorum duymak istemediğinizi zaten her şeyi denediginizi söyleyip uyarın. Hala devam ederse belirli bi sekilde duvar örerek ona bunu belli edin. Agliyip zirlasin banane kendi oğlu ilgilensin onla siz niye muhatap olmak zorundasinizBen bu konularda konuşmak istemediğimi belirttim rahatsız olduğunu belirttim ne var ki bunda herkes sorabilir diyor. Ayrıca kayınvalidem eşimi arayıp ağlayıp neden beni bakmıyorsunuz diyen bir tip olduğu için tedavi gördüğümizi söylemek zorunda kaldık. Ayrıca lütfen sürekli sürekli sormayın dememe rağmen hala şu an soruyorlar akıl veriyorlar
Canim bizdr de oyle baski vardi. Ama içlerinin kotulugunden drğildi sadrce konuşmasini, karşisindakinin duygularinin incinecrgini dusunmeden çok fazla çocuk deyiy yiprattilar beni. Sonra eşim yalnizken ne konuşmuşsa o gunden bu yana birşey demiyorlar bana. Hatta kizim hayitlisi yureyini sikma diyorlar. Eşimden sordum dedu guzelce anlattim, hayatimizin hangi doneminde Allah çocuk verecek bilmiyorum. Ama bu konuda eşime baski yapilirsa baski yapan, eşimi üzen herkesle iletişimi keserim demiş. Yani anlayacağin eşim benim tarafimi tutarak konuyu kapatti. Bence oyle de olmali. Biz ne yapa bilirizki . Elimizden geleni yapiyoruz Allah vermedikden sonra ne yapa biliriz. Kv eşime bizi de düşünün torun istiyoruz dediginde eşim ne yapalim mesela? Doktora.gidiyoruz tedavimizi aliyoruz. Ne yapalim sizin için başka? Durmadan soyleyerek kizin sinirlerini alt ust rtmek için mi soyluyorsunuz? Yapa bileceyimiz şey var da biz mi yapmiyoruz falan gibi konuşmuş. Asla ailesine srrt çikan değil ama her adet oldugumda aglamalarimi gorup çok uzuluyordu ve kv kp çocuk istemeseydi benim çocuk dusunmeyecegimi de bilirdi. Şimdi tup bebrk dusunuyoruz ve eşim kendisi dediki kimseye soylemeyelim. Biz de kimseye drmeden halledicrz kismetse. Yani bu konularda yalniz başina mucadele.etmekle olmuyor. Eşin tavir koymali. Saygisizlik degil ama ayri bir aile oldugunuzu bildirmeli2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
Aslında normal olabilir de zaten çocuk isteyen ve bşr şekilde olmayan insanlarda ters tepebilir sonuçta zaten kendi içinde bu duruma üzülüyordur.Çocuk konusunda ki tutumları bana çok yanlış gelmedi açıkçası, anne baba olarak tabii ki evlatlarının bir çocuğu olmasını arzu ederler yani yanlış anlama olmasın bu herşeye karışma hakkı vermiyor ama kayınpederinizin başka dr a gidin filan demesinde yanlış birşey göremedim. Diğer konularda da siz birşey anlatmazsanız bilemezler o yüzden ketum olmayı öğrenin karı koca.
Dediğiniz de haklısınız tabii ki benim demek istediğim kimsede suç aramamışlar birde başka bir dr a gidin demişler. Normalde bir arkadaşımıza da anlatsak, arkadaşımızda tavsiye de bulunabilir ama bu konular çok hassas olduğu için insan ekstra üzüntü duyuyorAslında normal olabilir de zaten çocuk isteyen ve bşr şekilde olmayan insanlarda ters tepebilir sonuçta zaten kendi içinde bu duruma üzülüyordur.
Kusura bakma da anne bile söyle kızına çocuk yapsın diye hadsizleşen, sana ve oğluna gerdek gecesini konuşabilecek kadar utamazlaşan bir insanı haşlamamak da senin ezikliğin.Peki sizin kayınvalideninz özel hayatınıza ne kadar karışıyor. Sizin annenize gidin çocuk yapsın diye söylüyor mu veya ilk Evlendiğinizde gerdek gecesini döşekte geçirecek diyen bir tip mi. Ya da şöyle mi sormalıyım. Sizinki geriden gelme bir tip mi yoksa anlayışlı bir tip mi
Neden anlatıyorsunuz ki. Ben anlatmıyorum hiçbirşey.Ama eşim nefes aldıgımızı bıle anlatır.Herseyden haberdarlar. Bende rahatsız oluyorum. Allahtan ev uzak. Bende tek gıtmıyorum. Tek gel dıyorlar. Baskasının evınde oturmaktan sıkılıyorum. Evımde rahatım.Sen anlatma hıcbırsey.Eşine de tembıh et cocuk muabbetıni anlatmasın2.5 senedir evliyim. Eşimin ailesi yaptığımız her şeyden hemen hemen haberdar. Yakın oturmamız en büyük sıkıntı bir yere gittiğimizde dahi haberleri oluyor. Çocuk istiyoruz olmuyor. Bu konudan da haberdarlar. Hiç bir sıkıntı yol doktor doktor gezdiğimizde biliyorlar. Bu ay tüp bebek tedavisi oldum negatif oldu sonuç. Eşimin ailesi tedavi gördüğümüzü biliyorlardı. Eşimin babası sonucun negatif olduğunu duyunca başka doktor araştırın, hanımın yatması gerekiyorsa yatsın, çaresine bakın demiş. Artık o kadar çok takmaya başladım ki bunları. Olmuyor Allah vermiyor doktor napsın . Onlardan da böyle demesini beklerdim. Hala çaresine bakın diyorlar ya. Çok ısrarcılar laftan anlamıyorlar. Bunlar yüzünden eşimle aram kötü oluyor. Eşimin annesi diktatör zaten hep kendi İstediği gibi yaşayalım ister. 2 gün önce beni arayıp sen aramadın benimde kontörüm yok diyor. Dün arıyorum arada böyle beni ara diyor. Konuşuyoruz ya zaten Uzak bir yerde miyiz dedim öyle deyince tabi dedi. Eşime beni şikayet etmiş geçenlerde bize soğuk davranıyor, gelmiyor vs. Diye. Yani ben evimde hiç kimseye zararım olmadan oturuyorum. Batıyor onlara. Ben gidip öyle uzun uzadıya bir yerde oturmayı sevmiyorum. Kayınvalidem bunun tam tersini istiyor. Çocuğumuz olsa adını dahi eşimin babasının adını koyalım istiyor bunu birkaç kez ima etti. Yani sürekli her konuda hayatımızın içinde olmalarından bıktım. Belki ben nereye gittiğimi açıklamak istemiyorum. Sürekli gözleri üstümüzde. Ha bu arada kayınvalidem de kendi kayınvalidesinin gözü üstünde olmasından rahatsız. Ama ayni şeyi bize uyguluyor. Çocuk konusunda ne var ki bunda diyorlar. Ama bu eşimle beni ilgilendiren bir konu değil mi yanlış mı düşünüyorum. Hayırlısı buymuş deyip çekilecekleri yerde hala bir ısrar ne biçim insan bunlar anlamıyorum. Çocuğu verecek olan Allah. Ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor. Bir türlü anlayamıyorum bunları. Hayatımızın her alanında her şeye müdahil olmaları canımı sıkıyor. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?