eşinizin tazminatı yüksek olsa, beklemeye çalışmasına göz yumulur. ama alacağı tazminatı zaten 3-4 ay çalışmayla tekrar toplar şimdi eve bile faydası olurdu. pandemi zaten herkesi vurdu, eğer gerçekten iş bulamıyorsa ben ona da bir şey diyemiyorum çünkü karşıdan konuşmak kolay, insan yaşadığını bilir sadece. bizimde bir kiracımız var, iş bulamıyor iki gün çalışıyor pandemiden dolayı pat diye çıkarıyorlar.. yani eğer gerçekten iş bulamıyorsa bu zamanda birbirinize manevi destek olmalısınız. ya da ben çok duygusal düşünüyorum. diğer yandan ailesi vermek zorunda değil tabii fakat insan destek beklemiyor mu, bekliyor.. sonuçta kendi oğulları. arayıp, sorsalar fena mı olur. ama yapmıyorlarsa da sürekli bunu düşünüp kendinizi paralamayın derim. her ailenin yapısı bir değil. bu eşinizin de suçu değil. suçu çalışmamaktan keyif alıyorsa, iş aramıyorsa ve harcamalarına dikkat etmiyorsa bu. keşke zamanında gel birikim yapalım dediğinizde kabul etseydi. akarken dolduruluyor. ben çalışmadığım halde bankamda her ihtimale karşı belirli bir miktar para bulundururum.. bu hayatta insanın ne olacağı belli olmaz.