- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.226
- 32
Hemen en yakın polis merkezine gidin bilgi verin, sokmasınlar ülkeye. Oturma izni varsa da iptal edilsin. Gelir, yapacağını yapar siz hastaneye kaldırılana kadar kaçıverir. Çocuğu gezdirme bahanesiyle alıp kaçırabilir. En azından çocuğun ülkeden çıkarılmasına yasak koydurun.seni meydanda rezil ederim, kezzap dökerim, falcata bilmem ne gibi seyler dedi.
Canım ,bak tecrübe ile yazan bir ablayim .Kizlar cok tesekkür ederim cevaplariniz icin, inaninki cesaret verdiniz. Suan esim türkiyede ailesinin yaninda ve ben gitmedim. Annesi agliyormus torununu görmedigi icin. Cildirtiyor beni, ben 2 kez bebek düsürdpm sinir stress bu cingelikler yüzünden ama bana bu kadar üzülmedi. Gitmeden dedim, o evi üzerimize cevir gittiginde, bakalim ne yapiycak. Yapmazsada bende yoluma bakicam, geldiginde konusucam. Bikz bosanma kagidi gerirdim imzaladik, sonra yirtti ati. Herseyini ama herseyini ben hal ediyoeum, sirtima öyle bir cöktü ki. Ben böyle birlik beraberlik diye bilirdim evliligi o nedenle sustum hep. Ayrilmak istiyorum dedim, özgürlük bayragini eline alir sallarsin diyor, seni meydanda rezil ederim, kezzap dökerim, falcata bilmem ne gibi seyler dedi. Bende yapmazsan adam degilsin dedim. Nankör bu hemde cok. Tekrar tesekkür ediyorum. Ben yine yazicam buraya arkadaslar, ama haftalar sonra, ama aylar sonra. Tekrar yazismak isterim sizlere canlarim
Canım sen yurt dışında yaşıyorsun sanırım. Almanya’da mısın neredesin bilmiyorum ama bence oradaki devlet seni daha iyi korur. Ne demek falçata ne demek kezzap bu nasıl üslup sen kimsin ya . Bu zihniyetteki bir adamla çok zor güzelim. Sen belli ki daha sağ ve temizsin ve bu adam da ailesi de cidden sırtına binmiş ev araba annesinin üstüne yapılması bile saçmalık yahu.Kizlar cok tesekkür ederim cevaplariniz icin, inaninki cesaret verdiniz. Suan esim türkiyede ailesinin yaninda ve ben gitmedim. Annesi agliyormus torununu görmedigi icin. Cildirtiyor beni, ben 2 kez bebek düsürdpm sinir stress bu cingelikler yüzünden ama bana bu kadar üzülmedi. Gitmeden dedim, o evi üzerimize cevir gittiginde, bakalim ne yapiycak. Yapmazsada bende yoluma bakicam, geldiginde konusucam. Bikz bosanma kagidi gerirdim imzaladik, sonra yirtti ati. Herseyini ama herseyini ben hal ediyoeum, sirtima öyle bir cöktü ki. Ben böyle birlik beraberlik diye bilirdim evliligi o nedenle sustum hep. Ayrilmak istiyorum dedim, özgürlük bayragini eline alir sallarsin diyor, seni meydanda rezil ederim, kezzap dökerim, falcata bilmem ne gibi seyler dedi. Bende yapmazsan adam degilsin dedim. Nankör bu hemde cok. Tekrar tesekkür ediyorum. Ben yine yazicam buraya arkadaslar, ama haftalar sonra, ama aylar sonra. Tekrar yazismak isterim sizlere canlarim
Şu söylediği şeyleri hazır sizden uzakken yetkililere anlatın. Bakın böyle böyle oldu, korktuğum için gelemedim ama şimdi gitti. Ne yapabilirim bana yardım edin diye anlatın. Onlar size yardım eder diye düşünüyorum. En azından çocuğunuz huzurlu ortamda büyüsün yazık günah ikinize.Kizlar cok tesekkür ederim cevaplariniz icin, inaninki cesaret verdiniz. Suan esim türkiyede ailesinin yaninda ve ben gitmedim. Annesi agliyormus torununu görmedigi icin. Cildirtiyor beni, ben 2 kez bebek düsürdpm sinir stress bu cingelikler yüzünden ama bana bu kadar üzülmedi. Gitmeden dedim, o evi üzerimize cevir gittiginde, bakalim ne yapiycak. Yapmazsada bende yoluma bakicam, geldiginde konusucam. Bikz bosanma kagidi gerirdim imzaladik, sonra yirtti ati. Herseyini ama herseyini ben hal ediyoeum, sirtima öyle bir cöktü ki. Ben böyle birlik beraberlik diye bilirdim evliligi o nedenle sustum hep. Ayrilmak istiyorum dedim, özgürlük bayragini eline alir sallarsin diyor, seni meydanda rezil ederim, kezzap dökerim, falcata bilmem ne gibi seyler dedi. Bende yapmazsan adam degilsin dedim. Nankör bu hemde cok. Tekrar tesekkür ediyorum. Ben yine yazicam buraya arkadaslar, ama haftalar sonra, ama aylar sonra. Tekrar yazismak isterim sizlere canlarim
Boşa gitsin anladığım kadarıyla sayende Avrupa’da oturum izni aldı euroları anasına danasına yolluyor di mi? O paralar senin evladının rızkı. Dönsün türkiyeye eşek gibi çalışsın üç kuruşa da anasına mı veriyor danasına mı o düşünsünMerhaba arkadaslar, biz kocamla türkiyede tanistik ve 1 yil kadar görüsütük ben sık sık annemle türkiyedeki akrabalarima gittim ve esimle görüstük her defasinda ve sonra evlendik eṣim geldi yurt disina. 6 yildir evliyiz. Sizlerin yorumlari cok kiymetli benim icin, ṣöyle'ki cok ciddi bunaldim ve biraz farkli bakiṣ acilarina ihtiyacim var. Balayinin ilk sabahi oglunu görüntülü arayip konusan bir kayinvalide, aṣiri bir baĝ demiyimde bir bagimlilik var aralarinda. Tek erkek benim eṣim, gizliden para yolluyor sanki ben yasak koymusum gibi, dürüst ol canimi ye dedim. Bana degil annesine danisir herseyi, kayinvalidemde eṣimin hosuna gidecek sekilde konusur hep sonucta kac yillik oglu ve biliyor damarini. Aile cok tuhaf acikcasi, tr gittigimizde anne baba abla eniste toplanir deli gibi alkol icerler, aglarlar, sonra küfürlü konusmalar. Ben gelinleri olsam bile, kayinbabamin kaynanami alkollü kafayla cagirip buraya gel bilmem neyine koydugumun karisi diye cagirmasi normal gelmedi, ama asla demedim esime ailen söyle yada böyle. Daire aldik türkiyeden annesinin üzerine, araba aldik annesinin üzerine aliyor ne alirsakta, ben yok dedigimde beni assagliyor esim. Neyse ben ona dedimki bu subat depreminden sonra, o evi acilen bir depremzedeye verelim kira almaksizin. Tamam dedi bakiyo bizimkiler. Ana ogul ve görümce hergün ama abartisiz hergün 2 saat tlf da konusuyor ve süphelendim telefona baktimki amcasi yazmiski, yegenim dairenizi 4bin tl ye kiraya verdim. Ve bunu temmuz 2022 de yapmislar. Ben ögrendigimde aradan 7 ay gecmisti. yüzüme bakarak yalan söylüyor evle ilgili. Zoruma giden, annesi ve ablasi herseyi biliyor, bense sordugumda ögreniyorum oda yalan yanlis. Annesine laf dedirtmez her yil onlarin evine götürür yazin. Ama benim ailemle görüsmez asla, oda söyle oldu.. 8 haftalik hamileyim cok icti sacmaladi kiz kardesim hakkinda, annemde ona öyle konusamazsin dedi diye cildirdi cikti gitti sonra geldi kapiya saldirdi, annem acmadi cünkü babam yoktu, Komsular polis cagirdi o günden beri kontagi yok 4 yildir. Ben kv dedimki esim bende cok sizle konusuyor, bu bir sinirlendi konusurum oglum o benim dedi. Bende tabi konusum kimse kimseye yasakliyamaz, ama benden cok sizle konusuyor dedim. Senin hakkinda konusmuyoruz art niyetlisin dedi. Yahu bunadam evli, cocugu var isten geliyor yorgun, onlarla konusmaktan tükenmis. Bizle konusmuyor. Kocamin telefonunda, bizim 3 yasindaki kizimizin resimlerinden cok yegenlerinin vardir. Erkek yegeni dogdu, tutup hergün esime cocugun pipisinin resmini yolluyor. Uzun yazdim farkindayim. Okuyana tesekkür ederim. Daha cok seyler var ama yazilmiyor iste. Ha bunarada ocak ayindan beri konusmuyorum ne kv ne görümce. Saygi cercevesi icerisinde bi tartisma oldu bitti. Esim ama zorluyor konusayim diye, annesiyle plan yapmis buraya evimize gelecekmis annesi :) yine beni sayan yok belliki. Siz olsaniz böyle ogluna yapiṣan, oglunun aklini tatli tatli laflarla celen, kocasi yokmus gibi herseyi ogluna paylasan, sanki ogluyla kendisi evliymis gibi davranan, ve anam tonton anam fedakar anam, benim annem gibisi yok onun yaslarinda diyen, onlarla gizli isbirligi yapan, karisina o cocugu, o... diyen adamla napardinizi??
Boşan ya ne çekiyorsun kendi ülkemde mağdur da olmazsın. O malı mülkü de onlara yedirme.hakkini fazlasıyla al. Hatta başarabilirsen evi arabayı kızının üstüne yaptır.Merhaba arkadaslar, biz kocamla türkiyede tanistik ve 1 yil kadar görüsütük ben sık sık annemle türkiyedeki akrabalarima gittim ve esimle görüstük her defasinda ve sonra evlendik eṣim geldi yurt disina. 6 yildir evliyiz. Sizlerin yorumlari cok kiymetli benim icin, ṣöyle'ki cok ciddi bunaldim ve biraz farkli bakiṣ acilarina ihtiyacim var. Balayinin ilk sabahi oglunu görüntülü arayip konusan bir kayinvalide, aṣiri bir baĝ demiyimde bir bagimlilik var aralarinda. Tek erkek benim eṣim, gizliden para yolluyor sanki ben yasak koymusum gibi, dürüst ol canimi ye dedim. Bana degil annesine danisir herseyi, kayinvalidemde eṣimin hosuna gidecek sekilde konusur hep sonucta kac yillik oglu ve biliyor damarini. Aile cok tuhaf acikcasi, tr gittigimizde anne baba abla eniste toplanir deli gibi alkol icerler, aglarlar, sonra küfürlü konusmalar. Ben gelinleri olsam bile, kayinbabamin kaynanami alkollü kafayla cagirip buraya gel bilmem neyine koydugumun karisi diye cagirmasi normal gelmedi, ama asla demedim esime ailen söyle yada böyle. Daire aldik türkiyeden annesinin üzerine, araba aldik annesinin üzerine aliyor ne alirsakta, ben yok dedigimde beni assagliyor esim. Neyse ben ona dedimki bu subat depreminden sonra, o evi acilen bir depremzedeye verelim kira almaksizin. Tamam dedi bakiyo bizimkiler. Ana ogul ve görümce hergün ama abartisiz hergün 2 saat tlf da konusuyor ve süphelendim telefona baktimki amcasi yazmiski, yegenim dairenizi 4bin tl ye kiraya verdim. Ve bunu temmuz 2022 de yapmislar. Ben ögrendigimde aradan 7 ay gecmisti. yüzüme bakarak yalan söylüyor evle ilgili. Zoruma giden, annesi ve ablasi herseyi biliyor, bense sordugumda ögreniyorum oda yalan yanlis. Annesine laf dedirtmez her yil onlarin evine götürür yazin. Ama benim ailemle görüsmez asla, oda söyle oldu.. 8 haftalik hamileyim cok icti sacmaladi kiz kardesim hakkinda, annemde ona öyle konusamazsin dedi diye cildirdi cikti gitti sonra geldi kapiya saldirdi, annem acmadi cünkü babam yoktu, Komsular polis cagirdi o günden beri kontagi yok 4 yildir. Ben kv dedimki esim bende cok sizle konusuyor, bu bir sinirlendi konusurum oglum o benim dedi. Bende tabi konusum kimse kimseye yasakliyamaz, ama benden cok sizle konusuyor dedim. Senin hakkinda konusmuyoruz art niyetlisin dedi. Yahu bunadam evli, cocugu var isten geliyor yorgun, onlarla konusmaktan tükenmis. Bizle konusmuyor. Kocamin telefonunda, bizim 3 yasindaki kizimizin resimlerinden cok yegenlerinin vardir. Erkek yegeni dogdu, tutup hergün esime cocugun pipisinin resmini yolluyor. Uzun yazdim farkindayim. Okuyana tesekkür ederim. Daha cok seyler var ama yazilmiyor iste. Ha bunarada ocak ayindan beri konusmuyorum ne kv ne görümce. Saygi cercevesi icerisinde bi tartisma oldu bitti. Esim ama zorluyor konusayim diye, annesiyle plan yapmis buraya evimize gelecekmis annesi :) yine beni sayan yok belliki. Siz olsaniz böyle ogluna yapiṣan, oglunun aklini tatli tatli laflarla celen, kocasi yokmus gibi herseyi ogluna paylasan, sanki ogluyla kendisi evliymis gibi davranan, ve anam tonton anam fedakar anam, benim annem gibisi yok onun yaslarinda diyen, onlarla gizli isbirligi yapan, karisina o cocugu, o... diyen adamla napardinizi??
Evet düsüncemde bu zaten, kadin kurunu var oranin numarasini aldim, birkac broṣür verildi hepsine danisacagim. Havlayan köpek isirmaz düsüncesindeyim, korkutmak icin diyor muhtemelen ama migde bulandirici.Şu söylediği şeyleri hazır sizden uzakken yetkililere anlatın. Bakın böyle böyle oldu, korktuğum için gelemedim ama şimdi gitti. Ne yapabilirim bana yardım edin diye anlatın. Onlar size yardım eder diye düşünüyorum. En azından çocuğunuz huzurlu ortamda büyüsün yazık günah ikinize.
Boşa gitsin anladığım kadarıyla sayende Avrupa’da oturum izni aldı euroları anasına danasına yolluyor di mi? O paralar senin evladının rızkı. Dönsün türkiyeye eşek gibi çalışsın üç kuruşa da anasına mı veriyor danasına mı o düşünsün
Yahu neyi araştıracaksınız?? Gidip söyleyeceksiniz, yanıcı madde atmakla bıçaklamakla tehdit etti diyeceksiniz onlar da oturumunu iptal edecekler. İptal etmeseler bile uçaktan iner inmez bir güzel sorgularlar. Tehdit olduğuna karar verirlerse uzaklaştırma çıkarır önlem alırlar. Yazıp yazıp burada bizi cinlendiriyorsunuz. Niyetiniz boşanmak değilse yazın da millet çırpınmasın akıl vericem kurtarıcam diye. Sizden önce davranıp gidip dava falan açar, iftira atar çocuğun velayetini almaya kalkar.Oturum karti var sadece, 1 yillik vize veriyorlar. Almanyadayiz biz. Arastirmam lazim cok tesekkür ederim
kusura bakmayin, ben kizdirnak icin yada öylesine yazmadim. Burda yazilanlarin hepsi inaninki bana güc veriyor, cesaret veriyor. Bosanmak istiyorum, amaYahu neyi araştıracaksınız?? Gidip söyleyeceksiniz, yanıcı madde atmakla bıçaklamakla tehdit etti diyeceksiniz onlar da oturumunu iptal edecekler. İptal etmeseler bile uçaktan iner inmez bir güzel sorgularlar. Tehdit olduğuna karar verirlerse uzaklaştırma çıkarır önlem alırlar. Yazıp yazıp burada bizi cinlendiriyorsunuz. Niyetiniz boşanmak değilse yazın da millet çırpınmasın akıl vericem kurtarıcam diye. Sizden önce davranıp gidip dava falan açar, iftira atar çocuğun velayetini almaya kalkar.
Hep aynı hikaye; gurbetçi kadınla evlenen sırtlan erkek veya gurbetçi erkekle evlenip köle yapılan saf kızlar. Daha başkasını görmedim duymadım. Siz ilk değilsiniz son da olmayacaksınız. Hatta sizinki gibi bir konu daha var açın okuyun. Oradaki hemcinsim az da olsa tedbirli, çocuk yapmamış.
Çocuk duyar demeyip ağza alınmayacak küfür var, karısının geliriyle annesine ev araba almak var, cana kasıt tehdidi var daha neyi bekleyip araştıracaksınız? Nerede oturuyorsanız yazın bana da ben sizin adınıza dilekçe göndereyim polis merkezine.
Amacim sizleri kizdirmak degil, hepinizden fikir aldim ve bu cesaretlendirdi. Burda yazilanlarin hepsi cok degerli benim icin. Kusura bakmayin. Hepinize tesekkür ediyorum. Konuyu kapatmayi denicem.Yahu neyi araştıracaksınız?? Gidip söyleyeceksiniz, yanıcı madde atmakla bıçaklamakla tehdit etti diyeceksiniz onlar da oturumunu iptal edecekler. İptal etmeseler bile uçaktan iner inmez bir güzel sorgularlar. Tehdit olduğuna karar verirlerse uzaklaştırma çıkarır önlem alırlar. Yazıp yazıp burada bizi cinlendiriyorsunuz. Niyetiniz boşanmak değilse yazın da millet çırpınmasın akıl vericem kurtarıcam diye. Sizden önce davranıp gidip dava falan açar, iftira atar çocuğun velayetini almaya kalkar.
Hep aynı hikaye; gurbetçi kadınla evlenen sırtlan erkek veya gurbetçi erkekle evlenip köle yapılan saf kızlar. Daha başkasını görmedim duymadım. Siz ilk değilsiniz son da olmayacaksınız. Hatta sizinki gibi bir konu daha var açın okuyun. Oradaki hemcinsim az da olsa tedbirli, çocuk yapmamış.
Çocuk duyar demeyip ağza alınmayacak küfür var, karısının geliriyle annesine ev araba almak var, cana kasıt tehdidi var daha neyi bekleyip araştıracaksınız? Nerede oturuyorsanız yazın bana da ben sizin adınıza dilekçe göndereyim polis merkezine.
Evet, ne yazik ki. Heba olan yillarima yazik, yavruma üzülüyorumSizi kullaniyor ne demek mal alip annesinin uzerine yapmak bunu kanitlayabilirseniz bosanma davasinda sakin onlara birakmayin elinizden geleni yapin yada once onlari uzerimizr almazsan bosanicam diyin belki kabul eder olmazsa yine bosanir elinizden geleni yaparsiniz asalak ya aile olamamis anasindan ayrilamamis cocuk beyinli
Vakit kaybetmeyin geldiği deliğe geri dönsün. Euro maaş gidince görürüm ben onun sesini soluğunuEvet düsüncemde bu zaten, kadin kurunu var oranin numarasini aldim, birkac broṣür verildi hepsine danisacagim. Havlayan köpek isirmaz düsüncesindeyim, korkutmak icin diyor muhtemelen ama migde bulandirici.
Yazdim okumadiniz sanirim, hamileligimin son haftasiydi 1. Bir evi alirken. Dedim tapu bizim üzerimize olacak degil mi? Suan olmuyor hele alalim degisriz dedi. 1 yil bisey yapmadi, hergün söyledim en sonunda sattirdik, ikinci evi aldi o parayla sen karisma bozuyosun herseyi dedi yine annesinin üzerime. Tabi evde kiyamatler koptu kavga laflar ucustu, neymis vergi ödemiyormusuz böyle. Serefimle vergimi öderim, benim.cöpümü dahi kimsenin bilmesini istemiyorum dedim. Simdi tr gitti bakalim alacakmiyiz tapuyuAnnesinin üzerine mal yaptığı an neden sessiz kaldın. Bu da bir tuhaflık bence. Normalde bir insan bunu kabul etmez. Bunu neden kabullendin mesela?
Tesekkür ederim cevabin icinCanım ,bak tecrübe ile yazan bir ablayim .
Özelikle yurtdışına evlenen erkekler yolunucak kaz buldum sanıyor.
Bekleme, zamanını gencliğini guzelliğini harcama boşuna ,değişmiyorlar malesef.
Ayrıl kurtul .....
Ömür boyu cehennemi yaşamak yerine bir kere yaşa sonra huzura kavuş.
Sanirim sevgiden ziyade, aliskanlik, ve yanliz kalma korkusuMadde madde yazıp sildim.
Bu kadar çiğliğe rağmen hala sevdiğinizi söylemişsiniz.
Eşinizde sevdiğiniz şey nedir?