Eṣimin ailesi cok tuhaf

Ablacim yurtdisinda adam mi kalmadi da geldin buldun türk hanzoyu yav
Bide en cirkefini secmissin
En azindan bizim ülkedeki kadinlarin cogu, kocalari anasinin ustune ev yapmaya kalksa gider o evi yakar yine de yar etmezler
Sendeki ev araba almis sen hala el pence duruyorsun
Neyi bekliyorsun? Haftalar aylar sonra tekrar yazarim buraya diyorsun senin ayrilacagin yok malesef..

Su an vatandaslik aldi mi? Hangi ulkddesiniz? Cunku muhtemelen aile birlesimi yasasi ile geldi yaniniza. Oturumu hala sizin uzerinize olmali. Siz onu bosadiginizda dim dizlak ortada kalmasi lazim. Hollanda'da bu sure 10 yil. 10yil kalmissan veriyorlar ama o zamanda oylesine vermiyorlar. Bizim bir akrabamiz oyle kocasini bosadi. Ipe sapa gelmez ickici dayakcinin tekiydi. Kendisine ayri oturum cikaramadi. Oylece sutladilar. Bence siz bir arastirin.
Oturum karti var sadece, 1 yillik vize veriyorlar. Almanyadayiz biz. Arastirmam lazim cok tesekkür ederim💕

Evet maaesef, bana söyle dedi bir tartismada; 30 yildir yurt disinda yasiyorsunuz ailece, sizin neyiniz var ki? Bos gevsek yasiyorsunuz avrupada. Evin tapusunu üzerinize cevir dedigimde bana dedigi buydu; yahu sen burda 4 kardes ayni odada yatmissiniz, bir odan bile olmamis, birde kalkmissin bana tapuyumu cevir diyorsun dedi. Yazarken ben bile sasiriyorum, neyin icinde olduguma. Herseyleri para para para. Ben afedersinizde fabrikada 3 vardiye calistim arri haftasonlari, öyle kazandik parayi. Benim sezeryan oldum cocugumun parasi vile o evin icinde dedim. Zehir zikkim olsun asla hakkim helal degil. Öyle iste kullanildim bencede. Sanki elim kolum baglanmis gibi mal gibi kaldim. Ama cözücem
Kusura bakmayın ama sizi kaz misali yolmus sizi hiç sevmemiş sadece yurtdışı çıkış bileti olarak görmüş bunu fark etmemis olamazsınız, gözünüzü kapatmissiniz, bari bundan sonra çekmeyin artık kendiniz için değil kızınız için önlem almalısınız, hem psikolojik olarak zarar görecek hemde çocuğun hakkı olan mallar gidiyor. Ayrica torununun pipisini oğluna atan bir babaanne ailenin zihniyeti ortada çocuğumu asla aynı ortama koymam

Ablacim yurtdisinda adam mi kalmadi da geldin buldun türk hanzoyu yav
Bide en cirkefini secmissin
En azindan bizim ülkedeki kadinlarin cogu, kocalari anasinin ustune ev yapmaya kalksa gider o evi yakar yine de yar etmezler
Sendeki ev araba almis sen hala el pence duruyorsun
Neyi bekliyorsun? Haftalar aylar sonra tekrar yazarim buraya diyorsun senin ayrilacagin yok malesef..
Evet türkiyedeki Kadin arkadaslar cok iyi yapiyor. Kafamda cizdim bazi seyleri, harekete gecicem kesinlikle

Ben size çok üzüldüm.Bu aile sizi kullanıyor,haberiniz olsun.Bosanirsaniz hiçbir şey alamayin diye herşeyi annesinin üzerine yapmış.Hadi sizi dusunmedi ,oglunuzu bile düşünmemis, ne acı.Ben sirf bunun için bile bosanirdim.Cabuk sinirlenmesi, ailenize laf etmesi ,sizi yok sayması da cabası. Hepimizin evliliginde iyi kötü şeyler oluyor ama bu çok çok fazla.Hatta şöyle diyeyim ben iyi kavga çıkarır,sonra adamdan sikayetci olur ,olur mu bilmiyorum yasalari ama Avrupa vatandaşi bile olmasına engel olurdum. Azıcık deliyim de ben.Euro 22 olunca iyi yere tezgah açtık diye seviniyorlardir kayinailesi ve eşin benden soylemesi...Kurtar kendini...

Annesiyle olan aralarındaki muhabbetten çok ben şeye takıldım ya evlendikten sonra alınan malları annesinin üzerine yapması ben olsam o gün boşanma davası açmıştım keşke korunsaymışsınız
HIc bir kötülük düsünmedim, kemalim yapmaz misali oldu🫢. Kazigi yiyince anladim

Evet maaesef, bana söyle dedi bir tartismada; 30 yildir yurt disinda yasiyorsunuz ailece, sizin neyiniz var ki? Bos gevsek yasiyorsunuz avrupada. Evin tapusunu üzerinize cevir dedigimde bana dedigi buydu; yahu sen burda 4 kardes ayni odada yatmissiniz, bir odan bile olmamis, birde kalkmissin bana tapuyumu cevir diyorsun dedi. Yazarken ben bile sasiriyorum, neyin icinde olduguma. Herseyleri para para para. Ben afedersinizde fabrikada 3 vardiye calistim arri haftasonlari, öyle kazandik parayi. Benim sezeryan oldum cocugumun parasi vile o evin icinde dedim. Zehir zikkim olsun asla hakkim helal degil. Öyle iste kullanildim bencede. Sanki elim kolum baglanmis gibi mal gibi kaldim. Ama cözücem
Lütfen ya lütfen. Nasıl yaşatıyorsunuz bunu kendinize. Nasıl aşağılatıyorsunuz ailenizi. Kendi ailesi ne sahibi olmuş. Siz para yollamasanız almasanız o evi kaç evleri varmış. Vallahi çok kinlendim

Genelde kocasından alamadığı ilgiyi sevgiyi erkek anneleri oğullarına yüklüyor. Erkekler genelde salak oluyor böyle. canım cicimi bi halt sanıyor. Eğer çocuk yoksa çekme kesinlikle. Annene babana saygı da yok. Ne için kalıyorsun ki ? Bir bakmışın yaşlanmışın. Böyle bir asalak ve ahlaksız biriyle asla evli kalma.
3 yasinda bir kizim var. Bana bikez anani s... dedi. Bende annesiyle konustum dedim cok küfpr ediyor. Bana dediki kv sende ona anani s... de. Verdigi akillarda bu gibi

Genelde kocasından alamadığı ilgiyi sevgiyi erkek anneleri oğullarına yüklüyor. Erkekler genelde salak oluyor böyle. canım cicimi bi halt sanıyor. Eğer çocuk yoksa çekme kesinlikle. Annene babana saygı da yok. Ne için kalıyorsun ki ? Bir bakmışın yaşlanmışın. Böyle bir asalak ve ahlaksız biriyle asla evli kalma.
Aynen öyle oldu, kocasina sormaz ogluna danisir, onla dertlesir. O benim derttasim diyordu bana, eger evlilik olmasaymis isin ucunda, yurt disina yollamazmis bilee. Oglu 40 yasinda bunarada

Sizi yurtdisi bileti olarak kullanmislar. Istediklerini aliyorlar zaten. Esiniz sizi sonunda bosuyabilir buba da hazirliki olun. Bosuna hersey annesinin üzerine alinmiyor.
Ben de böyle düşünüyorum maalesef sevgisiz ve saygısız bir eş.
Ve kesinlikle boşayacağınızı bildipi için her şey anne üzerine yarın bir gün kv ölse yada boşansanız sizin olan bişey yok.
Keşke böyle anacı erkekler analarıyla yaşamaya devam etse kimsenin başını yakmasa

Ya gerçekten doğru mu söylüyorsunuz? Yani anlayamıyorum 4 duvarın arasında yaşamış , gün görmemiş gibi niye davranıyorsunuz? Daha eşinizin oturma izni mi vatandaşlık mı aldığını bilmiyorsunuz. Bu kadar olayların dışında olmak neden ya, neden gözünüzü algınızı kapattınız böyle ? Eğer gerçekten bu keneden ayrılmak istiyorsanız gidin bir avukatla vs o gelmeden görüşün süreci öğrenin, hemen boşanıcam diye atılmayın delil toplayın, orada süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama video; ses kaydı hatta belki ailesi ile telefon görüşme sürelerini sunarak sizinle zaman geçirmediği , aile birliği olmadığını falan ne bileyim bir şeyler toparlayın işte. Sizi kırmak istemem ama nedir bu ya? Belki adamın hayatında Türkiye 'de başka kadın bile olabilir. Sizi € olarak görüyor adam. Tehdit davası vs açın . Çok sinirlendim ya lütfen kendinize gelin . Biraz düşünerek ve planlı hareket edin. Geçen yine bir üye vardı o da yurtdışından gelmiş köyde kocasının ailesiyle yaşıyordu, en son geri döndü kendi ailesinin yanına falan da biraz gözü açıldı. Lütfen kendimize biçtiğiniz değeri görün.

Sen ve çocuğun daha iyi bir hayatı hak ediyorsunuz. Adami yurt dışına götürmüştür senin sayende ev araba alıyor ve bunları anasının üstüne yapıyor. Evliyken bile söz hakkın yok boyle devam ederse bir boşanma durumunda ciddi anlamda mağdur olacaksın. Bu köylü kurnaziyla ne işin var.
Bir de oraya getirecek sana hizmetçilik yaptıracak. Bir tane hayatın var gerçekten değer mi bu adam için yaşam kaliteni bu kadar düşürmeye?

Arkadaslsr kiziyorsunuz haklisiniz, bir kadin kendini bu duruma düsürmemeli. Ailemi sormussunuz, annem kardeslerim cildiriyor ama hic biriyle konusmuyor esim. Ben lohusayken annemle kiz kardesim evime gelip hem bebegi görmek hemde ev isine yardim etmek istedi, bu kocamda evden gitti hemen nyie geliolar diye kizdi. Annem o zamandan bu yana belki 3 kez geldi 3 yil icinde. Sen gel bana diyor, araniz acilmasin. Ben farkindayim annemin aslinda bosanmami istediginin. Dedigim gibi gelsin konusucam ve bi yol cizicem. Annem Babam elimden tutup götürseler gidecegim yani o durumdayim. Kizmayin arkadaslar, insan gercekten bazen yanliṣa düsebiliyormus. Ben sosyal, özgüvenli, gezen birisi idim. Sicti batirdi, yanlizlastirdi
Şahsınıza kizmiyoruz kendini düşürdüğün duruma kızıyoruz hemde Avrupa'da, buradan giden isci sınıfı entegre olamıyorlar demek ki, kız ailesi orada bile huzurun kaçmasın, biz gelmeyelim sen gel diyorsa korkunç, insan kızıni çeker alır, adam da yüz bulmuş istediği gibi at koşmuştur. Gücünüzün farkına varın kendinizi ezdirmeyin

Kizlar cok tesekkür ederim cevaplariniz icin, inaninki cesaret verdiniz. Suan esim türkiyede ailesinin yaninda ve ben gitmedim. Annesi agliyormus torununu görmedigi icin. Cildirtiyor beni, ben 2 kez bebek düsürdpm sinir stress bu cingelikler yüzünden ama bana bu kadar üzülmedi. Gitmeden dedim, o evi üzerimize cevir gittiginde, bakalim ne yapiycak. Yapmazsada bende yoluma bakicam, geldiginde konusucam. Bikz bosanma kagidi gerirdim imzaladik, sonra yirtti ati. Herseyini ama herseyini ben hal ediyoeum, sirtima öyle bir cöktü ki. Ben böyle birlik beraberlik diye bilirdim evliligi o nedenle sustum hep. Ayrilmak istiyorum dedim, özgürlük bayragini eline alir sallarsin diyor, seni meydanda rezil ederim, kezzap dökerim, falcata bilmem ne gibi seyler dedi. Bende yapmazsan adam degilsin dedim. Nankör bu hemde cok. Tekrar tesekkür ediyorum. Ben yine yazicam buraya arkadaslar, ama haftalar sonra, ama aylar sonra. Tekrar yazismak isterim sizlere canlarim💫
Avrupa ülkesinde iseniz, eşine bir tokat dahi atana köpek muamelesi yapılıp, nezarette yemek bile verilmediğini biliyorsunuzdur..

Yapmazsan adam değilsin falan diyip kışkırtmayın. Kezzap falan atsa Allah korusun hayatınız biter.
Delil biriktirip şikayetçi olun..

Ben de böyle düşünüyorum maalesef sevgisiz ve saygısız bir eş.
Ve kesinlikle boşayacağınızı bildipi için her şey anne üzerine yarın bir gün kv ölse yada boşansanız sizin olan bişey yok.
Keşke böyle anacı erkekler analarıyla yaşamaya devam etse kimsenin başını yakmasa

Bizim üniversite de bir türk kizin basina geldi. Dügünden tam iki sene sonra adam birden ortadan kaybolup, Türkiye ye dönüp bosandi. Meger o da para icin evlenmis tek

X