merhaba arkadaşlar 25 aylık bir evladım var dün eşimin ailesine gittik orada eleştiri yağmuruna tutuldu çok moralim bozuk. oğlum bez tutuyor hala babası da 'kaç yaşına kadar tutacak bezi bu cocuk, babası 1 yaşında bıraktı' gibi laflar etti. öncelikle 1 yaşında çocuk bezi bırakamaz kendi dr ne dediğini bilmiyoru çok simirlendim. ayrıca cocugum meyve yemem istedi yerken de sulu olunca ağzından akıyor bazen de meyveyi eline alıyor ısırıyor sonra sıkıyor oynuyor yani ona da bir ton laf etti ' bilmem nenim kızı cok güzel cocuk yetiştirmiş 2 yaşında cocuk koca insan gibi yemek yiyor, sizinki pasaklı, diğer cocuk asil sizinki gibi değil' gibi laflar etti. ayrıca sürekli kuzeniyle karşılaştırıyor kuzeni de 2 yaştan önce bezi bıraktı ama hala kakasını altına yapıyor çocuğa sırf bezi bıraktı demek için bezi bıraktırdılar yani çocuk hala kaçırıyor. yani bunlara çok bozuldum arkadaşlar uzun zamandır takmıyordum ailesini ama cocuguma bu lafların edilmesi çok sinirllemdirdi beni. sizce ne yapmalıyım? eşim de ağzını açıl bir şey demez, zatwn dese bu kadar konusamazlar..