eşimin ailesi bana hakaret ediyor

ablacım ben çok ders çıkartıorum bir oğlum var her seferinde ben gelinime şunu yapmıcam onu rahat bırakıcam onunla arkadaş gibi olucam die hayaller kuruyorum benim için biri bana nasıl yaklaşırsa bende öyle yaklaşırım yapım o kimse 4*4 lük olamaz ne ben ne sen nede o öyleyim dese bile yalan söyler dediğin doğru gelininde suçu olabilir bak benim kayınvalidemle aram iyi olsaydı direk gelin için bişiler yazardım ama yazamadım çünkü iyi kayınvalideyi bilmiorum hiç tatmadım o yüzden psikolojikmen kayınvalidelere iyi yaklaşamıorum :)) biliorum bende kayınvalide olcam ama inşallah tatlı bi kayınvalide olcak kimseye karışmıcam kendi kendime söz veriorum allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın...bu arada yoksam sende kayınvalidemisin :)

estağfurullah ablacım. birden şok oldumd ondan tepki verdim demediğim brşey çünküüü :))

iki şık var.ya hiç eşinizin ailesyle muhattap olmayacaksınız ne derlerse desinler cevap vermeyeceksiniz.ya da onlar size ne kadar kötü davranıyorsa siz de karşılık olarak iyilikle cevap verecksnz ki bu ikinci şıkkı uygulamak çok ama çok zor olsa gerek.onlarla tartıştıkça eşinizle de aranız ister istemez bozulacak.ebliliğin ilk yıllarında bu tarz sorunlar olabilyr her ailede.ama bunların sizi yıpratmasına da izin vermeyin yoksa kırklı yaşlara geldiğinizde antidepresanlar haplar kullanmaya başlayblrsnzbu arada ben olsam onlarla muhattap olmam ve kale alıp cevap vermem,çok ileri giderlerse cevap veririm ki siz sustukça daha çok üste çıkma ihtimalleri de var

allah korusun allah yazdıysa bozsun istemem zaten tatlım

Büyük konuşmaa bigün bu sözünü hatırlarsın evlilikte sorunlar zamanla aşılır ben 3 yıllık evliyim bizde sorunlar yaşadık iki insanın iki ailenin birbirini kabullenmesi kolay değil biraz zaman ver kendine eşine ve lütfen kalbini bir daha bozma..

allah korusun allah yazdıysa bozsun istemem zaten tatlım

cocukta ıstemıyorsun ALLAH yazdıysa bozsun dıyorsun nıye evlendın kocanı sevmıyormusun zaten evınıze gıremıyorlar yasaklanmıs elınden alırlarmı dıye korkuyorsun ,nerde annelerımızın sabrı neler yasamıslar anlatırlarda dınlerım ,sımdı bosanmaların nedenı bellı kımse sıkıya gelemıyor ,saygı nedır unutuyor ,buyuk nedır unutuyor,aılesının sana basından tavrı bellıymıs evet yınede evlendın demek oluyor kı esıne guvenıyorsun her konuda sımdı ne oldukı adam onu doguran anasını bıle evınde ıstemıyor ıstersen evlatlıktan da cıksın sen rahatla ,kocan anasız babasızmı ? sana dıyecek kelıme bulamıyorum ..ALLAH hıdayet etsın .aman dedıklerının altında kalma tamam mı dedıgın gıbı tırnaklarını yenı gostermıssın aman devam et sakın vazgecme belkı hersey daha ıyıye gıder daha mutlu mesut ve tırnaklı olursun belkı.

Son düzenleme:
ne olduklarını baştan belli etmiler..
çok ağır hakaretler bunlar...
eşini seviyosan oda seni seviyosa onları hep ikinci plana atmalısın..ne denir ki bunlara...çok çirkefce davranıyolarmış baksana...
senin yapman gereken eşini elinde tutmak..onu kendinden soğutma hiç...

seviyesizlik diz boyu ya laf sokmayı bırak artık hakaret boyutuna geçilmiş sen o lafları nasıl yutabildin bi kere yok buna sümük atmam yok doğuramazsın yok çirkin bir de niye size karşı bu kadar öfke dolular bir sebebi olmalı?ben bana bu derece çirkin laflar etmiş olan insanlarla bir daha kesinlikle yüz yüze gelmezdim senin yapabileceğin tek şey bu bence eşinin ailesi aşırı derecede cahil ve hiçbir zaman değişmeyecek insanlar gibi görünüyor

cozum belli...
esinizin ustunuze gitmeyeceksiniz...
esinizin ailesiyle gorusmeyeceksiniz...
esinizin de ailesiyle gorusmesini keseceksiniz ki size daha cok bulasmasinlar, esinizi doldurup doldurup ustunuze salmasinlar...

kusluk iyi degildir ama boyle bulasik, cirkef, igrenc insanlarla kus kalmak en iyisi...
kesin tum iliskinizi hem esiniz hem siz...
tabi esinize ailesiyle gorusmemesini istediginizi soylemeyin sakin...daha farkli sekilde ailesinin huzurunuzu bozdugunu, aslinda ikinizin cok mutlu oldugunu vs. anlatarak onu ailesinden yavas yavas sogutarak tamamen kendi tarafina cekin...sonra da bu insanlardan kurtuldugunuz icin rahat bit nefes alin...

sakin cocuk yapmayin bu sorunlariniz cozulmeden...
ayrilirsaniz hem cocuk hem siz ziyan olursunuz...

Karşı taraf suçlu olabilir ama sana daha başında bu kadar hakaret edip istemeyen bir aileye girmene ailen nasıl müsade etti bilmiyorum ki bence sende az değilsin hani domuz gelin falan diyorsun ya ha haketmiş mi bu tabiri anlattıklarına bakarsak az bile demişsin.Sen sakin dur bence eşinin yanında asla onları kötüleyecek bir şey deme eğer dersen haklı olduğun halde haksız duruma düşersin.Kibarlığındanda ödün verme.Bırak onlalar istetikleri çirkefliği yapsın sen kendini bozma.Allah yardımcın olsun...

Aaaa şaşırdım şimdi resimlerine bakınca, çok güzel bir gelinsin, bunlar kuduruk insanlarmış, Allah müstahaklarını versin,En iyi taktik onları umursamamak, hesaba katmamak olacak.Seviyeni düşürme, biraz sabret ileride utanırlar, yüzüne bakamazlar. Mutluluklar dilerim.

beni istemeye gelmeyi 2,5 ay geciktirecekler, geldiklerinde ailemin yanında bana bu kadar laf edecekler ve ben bu adamla evleneceğim ha. ne kadar sevsemde ben bu rezilliğe katlanamaz resti çekerdim. bugünlerde bunları yaşacağınız belliymiş zaten. iş eşinizde bitiyor, anasını uzak tutsun sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…