Sevgili kızım....
Çok fazla kayın valide sorunu yaşanır bu ülkede. Sakın sizleri anlamadıgımı sanma ama her birinizde kayınvalide adayısınız bu yaşananlardan ders çıkartıp nasıl kayınvalide olmanız gerektigini ögreneceksiniz. Anne ve babaların kutsallıgı dinen malum ha bu onların haksızlık yapmalarına dayanak degil ama sizler bunu baz alıp saygıda kusur etmeyin rabbim bunu göz ardı etmez benim kızdıgım şey bazı arkadaşların iyi yapmışsın beter olsunlar gebersinler tarzı sölemleri. Bir aylık evli bir insana aferim ooo çok iyi hatta gebersinler yazarsanız yarın bu gazla 3 aya kalmaz o evlilik sallanır ki bunun günahını yüklenebilecekmisiniz. Burada amaç nasıl dogru iletişim kurmalı o noktada yardımcı olmak ama olay tribün savaşına döndü kayınvalideyi tutanlar gelini tutanlar tarzında. Bi sakince düşünelim lütfen. Hangimiz konu ne olursa olsun bir aylık gelin kaynanayı eve sokmuyor dendiginde yazık degil mi o anneye demiyoruz ki. Tamam çuvaldızı kaynanaya batıralım ok de. Bir toplu ignenizdemi yok geline?
estağfurullah ablacım. birden şok oldumd ondan tepki verdim demediğim brşey çünküüü :))Canım yaşlı olunca bu yazı gözümden kaçmış şimdi gördüm seni istemeden sanki biraz üzmüşüm afedersin canım amacım asla bu degildi. Senin yazının üstünden yazdım ama amaç genellemeydi yoksa asla şahsa lafım olmaz üstelik haddimde degil.. Sevgilerimle yavrum...
Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin..
estağfurullah ablacım. birden şok oldumd ondan tepki verdim demediğim brşey çünküüü :))
bende sevindim :)) kimseyele bozuşmak hoşuma gitmez ama bazen oluo işte hafiften :)) iyi geceler sizeSorun yok canım kocaman öpüyorum seni bazen konu tartışırken amaç haddini aşıyor tatlıya baglamamıza sevindim :)
bende sevindim :)) kimseyele bozuşmak hoşuma gitmez ama bazen oluo işte hafiften :)) iyi geceler size
allah korusun allah yazdıysa bozsun istemem zaten tatlım
allah korusun allah yazdıysa bozsun istemem zaten tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?