ablacım benim yanlış yazdığım birşey yok dinimizden islamımızdan bahsediyorsun sen söyle daha bilgilisindir bir erkek evine karısına çocuğuna bakmakla yükümlü deilmi kadının illa çalışmasımı gerekk kocasının getirdiği yetiyorsa çalışmaz o kadar bu arada çatır çatır harca derken latife yapıoruz kendi aramızda el insaf yani inançlı insanlarız neyi nerede harcıyacağımızıda biliriz.Şaşırarak okuyorum yazdıklarınızı gençler.... Gencecik insanlarsınız üretebilecek ayaklarının üzerinde durabilecek gencecik insanlar. Ne demektir çatır çatır para yemek? Kayınvalidesi haksızdır vs konuyu nereden nereye geytirdiniz bakarmısınız selen kızım sana gelince daha işin başında sen kalkarda kadının evinde kadına nisbet yapar gibi çatır çatırda yiycem parasını deyip birde tel aşıp aşkım beni eve götür dersen kadın sana hırslanmazmı. Siz ortak noktayı aramamışsınız ki siz direk karşılıklı saldırıya geçmişsiniz...
Vallahi İnanırım..
O Kadar Çok Şey Duyuyorum ki Kayınvalidelerle İlgili Haklısın, Huysuzları da Öyle Oluyormuş.. (Oğlunu Kıskanan v.s.)
Mesela;
Ben Yemek Yapmasını Bilmem..
Akşam İşten Gelirim Arkadaşlarla Evime..
Bilir Makara Kukara Sabaha Kadar Evde..
Işığım Açık Ya..
Börek Getirir..
Ne Bileyim Böyle Bir Kadın..
Genç Bir de Avantajım O Sanırım..
Arkadaşlarım Gerçekten Kayınvaliden mi Bu Derler..
Yani Hep Böyle Kalır Heralde..
Balık Baştan Kokmasn Yeter ki..
Annemler Gelse Oturmaz 5 dk. Konuşacaklarım Olur Diye..
Yalvarırım Anne Otur Ne Olur Diye, Gizli Saklım mı Var Senden Diye..
Aynı Zamanda Ailemde Çok Sever Eşimin Ailesini..
Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın..
Hiç Bir Anne - Baba Üzülmesin..
Kimsenin Evladının Yuvası Yıkılmasın..
makara_kukara sana demiyorum yanlış anlama 53 yaşındaki ablamıza bu mesajım nickimtrakangryangel Nickli Arkadaşım Yazmıştı Diye Hatırlıyorum..
Arkadaşım...konu sahibi...bağcıyı dövmek biyana...katledip öldürmüş!
O kelimeler kendisine ait.
.
bencede canım :) nazarımız değcekkkAy maşallllaaahhhhhBence bunu uluorta anlatma göz değer benden söylemesi hatta benim gözüm değmek üzere zor tutuyorum maşallahhhhh
düzeltirsen sevirim ablacım sonuçta benim mesajımından alıntı yapıp ben söylemişim gibi yazdın ve yzdığını haklı görüp beğenenler oldu ben zan altında bıraktın ben öyle birşey demediğimi çok iyi biliorum ama okuyan insan ben söylemişim zannedicek rica ediorum yanlışlığı düzeltelim..
makara_kukara sana demiyorum yanlış anlama 53 yaşındaki ablamıza bu mesajım nickimtrak
düzeltirsen sevirim ablacım sonuçta benim mesajımından alıntı yapıp ben söylemişim gibi yazdın ve yzdığını haklı görüp beğenenler oldu ben zan altında bıraktın ben öyle birşey demediğimi çok iyi biliorum ama okuyan insan ben söylemişim zannedicek rica ediorum yanlışlığı düzeltelim..
canımcım mesajımı düelttim tekrar okurmusun :)) sana yazmadım say :) nickimtrak ablamıza yazdım ablada ona dedim :) kusura bakmayasınCanım Yanlış Alıntı Yapmışsın..
Ben Doğru İsim Yazdım..
Bilgine..
Yazının Sahibi Arkadaşım da Destek Verdi Bana..
Abla Deme Bana KızKendimi Yaşlı Hissettim..
Ay maşallllaaahhhhhBence bunu uluorta anlatma göz değer benden söylemesi hatta benim gözüm değmek üzere zor tutuyorum maşallahhhhh
bencede canım :) nazarımız değcekkk
bu arad ablacım uzaktan davulun sesi hoş gelir..kimin ne çektiğini neler yaşadığını bilemezsin.. ben çok kötü evrelerden geçtim 7 yılsır kayınvalidemle oturuyorum yapmadığım hizmet kalmadı yinede yaranamıyor...kaç kere huzurum bozuldu..her akşam ağlamak nedir bilirmisin...her sabah uyandığında asık suratlarla karşılanmak nasıl bilirmisin. ne evlilik yaşayabiliyorsun, ne anneliği yaşaya biliyorsun..
aminn canım cümlemizeAllah Gönlüne Göre Versin..
canımcım mesajımı düelttim tekrar okurmusun :)) sana yazmadım say :) nickimtrak ablamıza yazdım ablada ona dedim :) kusura bakmayasın
ikili tartismalar devam ederse bu konu yarina kalmaz kapanir...
ablacım benim yanlış yazdığım birşey yok dinimizden islamımızdan bahsediyorsun sen söyle daha bilgilisindir bir erkek evine karısına çocuğuna bakmakla yükümlü deilmi kadının illa çalışmasımı gerekk kocasının getirdiği yetiyorsa çalışmaz o kadar bu arada çatır çatır harca derken latife yapıoruz kendi aramızda el insaf yani inançlı insanlarız neyi nerede harcıyacağımızıda biliriz.
yarın işe gidicem göya yatamıyorum bu saat oldu bende gider yatarım bari.)
Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?