eşimin ailesi bana hakaret ediyor

ablacım benim yanlış yazdığım birşey yok dinimizden islamımızdan bahsediyorsun sen söyle daha bilgilisindir bir erkek evine karısına çocuğuna bakmakla yükümlü deilmi kadının illa çalışmasımı gerekk kocasının getirdiği yetiyorsa çalışmaz o kadar bu arada çatır çatır harca derken latife yapıoruz kendi aramızda el insaf yani inançlı insanlarız neyi nerede harcıyacağımızıda biliriz.

Ay maşallllaaahhhhh Bence bunu uluorta anlatma göz değer benden söylemesi hatta benim gözüm değmek üzere zor tutuyorum maşallahhhhh

angryangel Nickli Arkadaşım Yazmıştı Diye Hatırlıyorum..
makara_kukara sana demiyorum yanlış anlama 53 yaşındaki ablamıza bu mesajım nickimtrak
düzeltirsen sevirim ablacım sonuçta benim mesajımından alıntı yapıp ben söylemişim gibi yazdın ve yzdığını haklı görüp beğenenler oldu ben zan altında bıraktın ben öyle birşey demediğimi çok iyi biliorum ama okuyan insan ben söylemişim zannedicek rica ediorum yanlışlığı düzeltelim..

Son düzenleme:
Arkadaşım...konu sahibi...bağcıyı dövmek biyana...katledip öldürmüş!

O kelimeler kendisine ait.

.

benim neler çektiğimi sen biliyormusunda ordan konuşuyorsun seviyeni yerlere düşürmek değilde yukarda tut ve benimle düzgün konuş..

aynı yaşdayız selen.. bu arada burası ısınıyor iyice ikili tartışmalara girme lütfen kimseyle.... sana faydalı olan işine yarayacak yorumları al o kadar ...senin başına gelenlerin kimsenin başına gelmesini istemezsin demi o yüzden başınıza gelirse görürüm demek yalnış ..neyse iyi geceler herkeze sende eşinin yanına git bakalım :123:

Son düzenleme:

Canım Yanlış Alıntı Yapmışsın..
Ben Doğru İsim Yazdım..
Bilgine..
Yazının Sahibi Arkadaşım da Destek Verdi Bana..

Abla Deme Bana Kız Kendimi Yaşlı Hissettim..

Anladım Canım Zaten..

Canım Yanlış Alıntı Yapmışsın..
Ben Doğru İsim Yazdım..
Bilgine..
Yazının Sahibi Arkadaşım da Destek Verdi Bana..

Abla Deme Bana Kız Kendimi Yaşlı Hissettim..
canımcım mesajımı düelttim tekrar okurmusun :)) sana yazmadım say :) nickimtrak ablamıza yazdım ablada ona dedim :) kusura bakmayasın

Sevgili kızım....

Çok fazla kayın valide sorunu yaşanır bu ülkede. Sakın sizleri anlamadıgımı sanma ama her birinizde kayınvalide adayısınız bu yaşananlardan ders çıkartıp nasıl kayınvalide olmanız gerektigini ögreneceksiniz. Anne ve babaların kutsallıgı dinen malum ha bu onların haksızlık yapmalarına dayanak degil ama sizler bunu baz alıp saygıda kusur etmeyin rabbim bunu göz ardı etmez benim kızdıgım şey bazı arkadaşların iyi yapmışsın beter olsunlar gebersinler tarzı sölemleri. Bir aylık evli bir insana aferim ooo çok iyi hatta gebersinler yazarsanız yarın bu gazla 3 aya kalmaz o evlilik sallanır ki bunun günahını yüklenebilecekmisiniz. Burada amaç nasıl dogru iletişim kurmalı o noktada yardımcı olmak ama olay tribün savaşına döndü kayınvalideyi tutanlar gelini tutanlar tarzında. Bi sakince düşünelim lütfen. Hangimiz konu ne olursa olsun bir aylık gelin kaynanayı eve sokmuyor dendiginde yazık degil mi o anneye demiyoruz ki. Tamam çuvaldızı kaynanaya batıralım ok de. Bir toplu ignenizdemi yok geline?

Canım yaşlı olunca bu yazı gözümden kaçmış şimdi gördüm seni istemeden sanki biraz üzmüşüm afedersin canım amacım asla bu degildi. Senin yazının üstünden yazdım ama amaç genellemeydi yoksa asla şahsa lafım olmaz üstelik haddimde degil.. Sevgilerimle yavrum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…