eşimin ailesi bana hakaret ediyor

ben bu olayı birde karşı taraftan dinlemek isterdim.hiç bir sebep yokken kimse kimseye hakaret etmez.konu sahibinin sunduğu çalışmama konusu bunlar için hiçbir bahane teşkil etmez.eminimki çok daha fazla sebep vardır.madem bu kadar hakaret var,istenmiyorsun evlendikten sonra sonuçlarına katlanacaksın.şu anda eşim yanımda diyorsun ama bu uslüpla gidersen bir süre sonra eşinde karşı gelmeye başlayacak sana.

sana söyledikleri ve yaptıkları hiç hoş değil hatta başkası olsa yerinde bu şartlarda hiç evlenmezdi bilesen madem herşeyi göze alıp evlendin daha sakin olmanı öneririm.fevri davranıp kötü sözler sarfedip haklıyken haksız duruma düşme eşinle aranı açma

arkadaşım sen ne dediğinin farkında mısın olay bunlardan ibaret sana yalan borcum mu var niye abartayım niye karşı tarafı dinleteyim allah allah ben tüm olanları dürüstçe yazdım buraya isteyen istediği şeyi yazar da bir zahmet beni suçlama..

sana söyleyecek laf bulamıyorum sadece saçmalamışın

bana soyleyecek lafın olamazda ondandır kabul et ,saygılı ol,konuyu acma o zaman yazdıklarımızı begenmıyorsan ,belkı bırgun cocuk yapmaya karar verır de kaynana olursan senın zamanında gelınler nasıl olur bılemıyorum , o zaman daha ıyı anlanlarsın sımdı ne desek bos sana ,gun gelır devran doner ınsan ne ekerse onu biçer unutma .

annelerimiz yasadi diye bizdemi yasayalim ? evet büyüklere saygi elbet gösterilmeli ama bi zahmet büyüklerimizde kücüklerine sevgi göstersin hakaret degil

Ya anlamadıgım bazı arkadaslar balık bastan kokar misali evlenmeden görmüssün, neden evlendin? gibi seyler söylemis! E, seviyor esini ne deseydi? Kusura bakma arkadas ailen böyle askımı kalbime gömüyorum git güle güle!

İyi erkek tarafı aranıyor diye gazeteye ilan verseydi oldu olacak!

KK' da esinin ailesinden sikayet eden o kadar cok kadın var ki, hepsinin mi sorunları sonradan cıktı yani? Herkes kendini evlendikten sonra mı belli etti?
Valla bence iyi yapmıssın hay agzına saglık! Onlar sana onca hakaret ederken iyide, sen agzını acıp cevap verince mi kötü!
Ben bilmem arkadas insan önce kendi kendini savunmalı!

Son düzenleme:

Heee büyük diye yutalım herseyi ayaklarında paspas olalım bide! Olur mu?
Gelemem tabii sıkıya askeri egitim mi alıyoruz? Evleniyoruz ya evleniyoruz!
İstedigimiz de biraz HUZUR!

Senin saygı anlayısın herseye susup yutmak mı yani?
O kadar sey üzerine neyin sayıgısı bu? Saygılı olan insan öyle cümleler kurar mı gelinine?
Kapının üzerinde 7/24 anahtar kalıcak ne demek? Kurulan ayrı bir yuva degil mi? Kapıyı calmak cok mu zor! İlla haneye tecavüz olacak yani baska birsey kesmiyor!
Bende cocuk istemiyorum? evlenmeyim mi? Cocugu olmayanlarda bosansın o zaman!
İnsanların iclerinde neler yasadıklarını bilemezsin! O sorumluluk, o fedakarlık! Veya etkilendigin olaylar..
Neyse, istemek kadar, istememekte dogal birsey.

Son düzenleme:
Var ya ne seviyesiz insanlar yaa
Ne türlü insanlar var garip garip
Dayanılacak gibi değil canım Allah sana sabır versin
Şimdi görüşme desem eşinle aranda daha büyük sorunlar çıkar
Takma desem takılmayacak gibi değil
En iyisi lafı gediğine koy canım
Resmen astarını istiyor terbiyesizler

Kaynana kayınpeder resmen hakaret etmiş..,

Siz bu aileye gelin gitmeyi neden seçtiniz neden istediniz anlamış değilim..

Daha çok hakaret işitmek için mi?

Zaten devamıda gelmiş
Hep bilir söylerim tecrübeyle sabittir..
Nasıl başlarsa öyle gidiyor düzelir diye kimse düşünmesin daha beter olmasın diye dua etsin
Her nefes alıp veren kendini insan sanıyor üfff böylelerine dencek söz yokkii
Rabim ıslah etsin bıkarlar inş sizinle uğraşmakdan

onlar istememiş olabilir ....o aşkına sahip çıkmış insanlar başta kaynanalarıyla olmak üzere eşinin ailesiyle sorun yaşayabilir...bunun için evliliklerinden vazgeçmek yada evlilerse
boşanmalarımı lazım....tbiki hayır.allah bu durumda olanlara yardım etsin...

Son düzenleme:

arkadaşım saygıyı vs senden öğrenicek değilim benim çektiklerimin yarısı çekersen anlarsın saldırışa geçme komik duruma düşüyorsun..isteyen istediği yorumu yazar ama kimseyi aşağılayamaz senin beni aşağıladığın gibi..o yüzden artık birbirimizle muhatap olmayalım hadi iyi günler..

Kalbin edebi sükuttur,susan kurtulur,güzellik dilin altında gizlidir,sükut,incelik,edep ve zerafet insanı her gittigi yerde sultan yapar ,sen olamamıssan suçu actıgın forumdakı yorum yapanlarda bulma .hiç hata yapmayan ınsan hiç bir şey yapmayan insandır ve hayatta kı en buyuk hatada kendını hatasız sanmaktır sım.dı bana ben sucsuzum deme ,vardır sendede bır hata.kusur bulmak ıcın bakma bırıne ,bulmak ıcın bakarsan bulursun,kusuru örtmeyı marıfet edin,işte o zaman kusursuz olursun .sana genel bır cevap verdım sahsıyetıme yapmıs oldugun saldırıları ıronık buluyorum .senı asla asagılamdım görmek istedigin gibi kendini görüyorsun yanı o konuma sen kendı kendını koyuyorsun ben degıl,yaptıgını yazdıgın seylere yorum yaptım ben '' asla cocuk yapmam,kaynanamın evı cok pıs,ıstemeye geldıklerınde hakaret ettıler,evımıze gelmelerıne kocam asla ızın vermıyor ,vs... konuyu okuyan arkadaslarım daha ıyı anlar.sana daha fazla bırsey soylemeyecegım cun kı anlamıyorsun .cevap yazma lutfen .bu sana tüm yazdıklarının cevabıdır.ama yok devam edersen bende sana yardım etmeye devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…