ben bu olayı birde karşı taraftan dinlemek isterdim.hiç bir sebep yokken kimse kimseye hakaret etmez.konu sahibinin sunduğu çalışmama konusu bunlar için hiçbir bahane teşkil etmez.eminimki çok daha fazla sebep vardır.madem bu kadar hakaret var,istenmiyorsun evlendikten sonra sonuçlarına katlanacaksın.şu anda eşim yanımda diyorsun ama bu uslüpla gidersen bir süre sonra eşinde karşı gelmeye başlayacak sana.
cocukta ıstemıyorsun ALLAH yazdıysa bozsun dıyorsun nıye evlendın kocanı sevmıyormusun zaten evınıze gıremıyorlar yasaklanmıs elınden alırlarmı dıye korkuyorsun ,nerde annelerımızın sabrı neler yasamıslar anlatırlarda dınlerım ,sımdı bosanmaların nedenı bellı kımse sıkıya gelemıyor ,saygı nedır unutuyor ,buyuk nedır unutuyor,aılesının sana basından tavrı bellıymıs evet yınede evlendın demek oluyor kı esıne guvenıyorsun her konuda sımdı ne oldukı adam onu doguran anasını bıle evınde ıstemıyor ıstersen evlatlıktan da cıksın sen rahatla ,kocan anasız babasızmı ? sana dıyecek kelıme bulamıyorum ..ALLAH hıdayet etsın .aman dedıklerının altında kalma tamam mı dedıgın gıbı tırnaklarını yenı gostermıssın aman devam et sakın vazgecme belkı hersey daha ıyıye gıder daha mutlu mesut ve tırnaklı olursun belkı.
cocukta ıstemıyorsun ALLAH yazdıysa bozsun dıyorsun nıye evlendın kocanı sevmıyormusun zaten evınıze gıremıyorlar yasaklanmıs elınden alırlarmı dıye korkuyorsun ,nerde annelerımızın sabrı neler yasamıslar anlatırlarda dınlerım ,sımdı bosanmaların nedenı bellı kımse sıkıya gelemıyor ,saygı nedır unutuyor ,buyuk nedır unutuyor,aılesının sana basından tavrı bellıymıs evet yınede evlendın demek oluyor kı esıne guvenıyorsun her konuda sımdı ne oldukı adam onu doguran anasını bıle evınde ıstemıyor ıstersen evlatlıktan da cıksın sen rahatla ,kocan anasız babasızmı ? sana dıyecek kelıme bulamıyorum ..ALLAH hıdayet etsın .aman dedıklerının altında kalma tamam mı dedıgın gıbı tırnaklarını yenı gostermıssın aman devam et sakın vazgecme belkı hersey daha ıyıye gıder daha mutlu mesut ve tırnaklı olursun belkı.
bana soyleyecek lafın olamazda ondandır kabul et ,saygılı ol,konuyu acma o zaman yazdıklarımızı begenmıyorsan ,belkı bırgun cocuk yapmaya karar verır de kaynana olursan senın zamanında gelınler nasıl olur bılemıyorum , o zaman daha ıyı anlanlarsın sımdı ne desek bos sana ,gun gelır devran doner ınsan ne ekerse onu biçer unutma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?