eşimin aileme soğukluğu

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
Kızlar ya yapı olarak sıcakkanlı tezcanlı bi insanım 8 aylıkta evliym eşimin ailesine hatta sülalesine karşı çok sıcagım hizmetimde saygımda kusur etmem eşimde saygılı agır adam diyebilceğim bi adam çok konuşmayı sevmez bana karşı iyi ama ailem geliyo normal hani ben onun annesi gelince rahat etsin gelinin evi değil kızının evine gelmiş gibi hissettin istiyorum ama eşimde tık yok mesela yemek yiyoruz annm bişey söylüyo hiç cvp yok ben lafı ortada kalmasın diye cvp veriyorum bişey dersn hiç cvp vermez yani böyle olunca biraz sıcak ol şöyle yap diyince tartışıyoruz çocuk muyum yeter daha ne yapıyım diyo daha babama baba demedi tamam ona hiç zorlamam babası vefat etmiş ama bi kere benimseyip de annem demedi annen teyzen dayın halbuki ben annem dayım derim o mutlu olsun diye bazen o kadar bunalıyorum ki biliyorum ailem çok seviyo ilgi de bekliyorlar böyle de görünce sinirleniyorum boşanmakla tehdit edicem artık o kadar oldu inanın 1 sene nişanlılık 8 ayda evlilik gerçekten bunaldım

boşanma lafını etmeyin sakın ne olursa olsun, ama ciddi ve kararlı bir şekilde uyarın haklısınız, anneniz soru soruyor ve cvp vermiyor,olmaz

içe kapanık bırı olabılir zamnla açılır

Boşanmayı düşünmeden önce, sizde onun ailesine ya da akrabalarına karşı aynı şekilde mesafeli olmayı deneseniz. Örneğin, annem, dayım yerine eşinizin dediği gibi annen, dayın, teyzen deseniz eşiniz sizin ne hissettiğinizi anlar belki.

Bence boşanmakla tehdit etmek çok yanlış. Sakın boşanma lafını etmeyin şu an için. Eşinizin yaptığı da çok ayıp. O ne öyle ergen çocuklar gibi... Alın karşınıza ciddi bir şekilde konuşun. Ama emir verir gibi değil, mantıklı açıklamalar yapın. Eğer yine böyle devam ederse ve siz bu durumdan çok rahatsızsanız o zaman iş size kalmış... Belki de alışma süreci falandır. Zamanla düzelme ihtimali de olabilir.

İyi de bunun adı soğukluk değil ki.
Eşiniz duyma engelli değilse saygısız bence!!!
Anneyi adam yerine koyup cevap vermemektir bana göre!
Çok ayıp çok!

Iletisim sorunu var esinizde...biraz daha zaman verin..duzelirse devam edersiniz..yoksa boyle tiplerle yasamak zor..surekli eksikleri siz kapatmaya calisirken yiprancaksiniz..

O sizin ailenize nasıl davranıyorsa sizde onunkilere öyle davranın. Onun ailesiyle iyi olucam yaranıcam diye paralamayın kendinizi

Reactions: anu
Erkeklere model ve şekil üzerinde göstermezsen anlamıyorlar henüz hala somut işlem döneminde kalmışlar.
Aynısını yapacaksın, görecek, hissedecek, kendine gelecek.

Iletisim sorunu var esinizde...biraz daha zaman verin..duzelirse devam edersiniz..yoksa boyle tiplerle yasamak zor..surekli eksikleri siz kapatmaya calisirken yiprancaksiniz..
Aynen yıpranıyorum sinirlerime hakim olamıyorum açmaya çalışıyorum ugrasıuorum ama ömrüm gidiyo başkalarına bakıyorum ne güzel ilgililer öyle daha çok üzülüyorum

sakın boşanmakla tehdit etmeyin sonra bu kozu kendisi size karşı kullanmaya kalkar ben aynı hatayı yaptım evliliğimin ilk aylarında boşanacam boşanalım derdim şimdide eşim aynısını bana yapıyor sakın o hataya düşme sende onun ailesine mesafeli davran bakalım ne olacak

sende eşinin ailesine eşinin senin ailene davrandığı gibi davran olsun bitsin.

İnşallah
tek istediğim biraz ilgi isteseyapar da takmaması delirtiyo haklısınız agzıma bi kere aldım korkuyorum sonucundan da

Bir insan neyse o'dur canım değiştiremezsin , nişanlılıktada aynı gidip bile bile evlendiysen şimdi boşanmakla tehdit etmen çok yanlış olur ...

Eşimin kafasını alıp sizin kafanıza vurmak istiyorum şu an.
Napalım yani sıcak kanlı değilsek atalım mı kendimizi aşağıya. Siz her ortama hemen uyum sağlıyabiliyo olabilirsiniz ama herkes sizin gibi olamaz. Beredeyse 2 seneyi dolduracağız evliliğimizde eşim hala anneme şunu de babama bunu de diyip duruyo. Ve bu lafları yüzünden ben kendimi daha fazla kadıyorum ve hiç konuşasım gelmiyo.
Biraz rahat bırakın adamı. Büyük ihtimalle yapası varsada yapmayacaktır sizin tavrınız nedeniyle.

Boşanmakla tehdit edilir mi ya bu sebepten dolayı?Nişanlılık döneminde farklı mıydı bu adam değişti mi yani o zaman gözünüze batmıyor muydu anlamıyorum.

Ha bu arada eşimde beni boşanmakla tehtit etti. Eğer ailemi benimsemezsen ben mutlu olamam boşanalım dedi. İlk zamanlar üzülüyodum. Artık şu cevabı veriyorum.
Eğer hakimin karşısına geçince ' karım iyi hoş namuslu edepli seviyorx birbirimizi ama aileme karşı yeterince sıcak değil bu yüzden boşanmak istiyorum' demeye utanmayacaksan, madem ailenin mutluluğunu bu kadar düşünüyosun boşanmamız onları mutlu edecekse buyur kapı orda git dilekçeni ver.
Şimdi sıkıyosa bir daha beni boşanmakla tehtit etsin. Artık ben ediyorum. Gerekirse boşanırımda. Beni ben olduğum için sevmeyecek adamla işim olmaz.
Sizin kafanızda aynı.

Benim kimseye yaranma gibi bi amacım yok oldugu kadar saygı sevgimi veriyorum aynısınıda eşimden bekliyorum derdim bu

Bende onu kastediyorum ya zaten. Siz sevgi saygı gösteriyorsunuz ama eşiniz annenizi insan yerine koyup ona söylediği şeye karşılık verme gereği bile duymuyor. Ya bu şekilde kabulleneceksiniz karşınızdakinden beklemeyeceksiniz yada sizde yapmayacaksınız. Kendi ailesine yapılmadığında tepki verecek mi bakalım? Genelde erkeklerin zoruna gider ailesini yok saymak yada saygı duymamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…