Eşimin açık resimlere bakma durumu

Daha bosarim demişsiniz tekrar yapmış bir hamle yapmanız gerekiyor, yapmazsanız nasıl olsa sindirdi bu durumu der ve devam eder. Biri yazsa yazacak gibi hareketleri var.

Valla benim keşfetimde de bakmadığım halde neler çıkıyor o yüzden hiç yorum yapamıycam o konuya ama senin eşin bildiğin aranıyor. Daha 3 yıllık evliliğe 2 çocuk sıkıştırmışsanız cinsel hayatınız nasıl en baştaki gibi gidiyor ki? Mutlaka etkilenmiştir. Ya da en başından zayıftı. He seninki her türlü kadın peşinde koşar o ayrı

Kesfete fotoğraf çıkması başka bunu ileri boyuta taşıyıp sırf bu iş için profil açmak, yazışmak vs başka.
Sanal olsa ne yazar basbayağı aldatmış yani.
Biri görüşelim dese hiç affetmez.
Yoksa bu uğraş ne için?

Ay pişkinliğin bu kadarı yani söz verdirdin nedir ya. Canım bu tarz adamlar hem suçlu hem güçlüdür. Maalesef ömür törpüsü tipler çocuğundq varmış napıcan kocayı at gitsin basından

Fırsatını bulsa anında yapacak. Bekarlıktanmış yok canı sıkılmış bunlar boş iş. Affet
Aynen devam edecek asla vazgeçmeyecek

Bence de haklisiniz. Bunun bi tık ötesi konuşup buluşmak zaten başka kadınlarla. Sadece ünlülere baksa falan hadi tmm denirdi ama resimler yüklenmiş beğeniler atılmış. E sonraki adım ne belli ? Sadakat sorunu bu bana göre ama onun kendini düzeltmesine bağlı sanırım bundan sonraki hamleniz. Kesin boşayın diyemedim niyeyse

Eşinizle bu konuda o kadar yüz göz olmuşsunuz ki artık adam size bakıyorum var mı diyeceğin diyebilir o raddeye gelmiş. Ya kabul edip ilerde bir fırsatını bulduğunda fiziki aldatmaya uğrayacağınızı bile bile devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız başka yolu yok.

Daha ne bekliyorsun kendin de hesap açsana aynı uygulamada. Rus erkekleri, Almanları falan ekle artık sarışın mı esmer mi ne tip beğeniyorsan. Bekarlık resimlerini de koy senin istek atmana gerek yok o uygulamada hemen keşfedilir, istekler mesajlar yağar zaten. Birşey derse de saçmalama aldatma değil sanal, herkes yapiyor dersin. Anlasın bakalım...

Aldattım mı abartma demesi yüzsüz! Tabii ki aldatma tamam fotoğraf bakması belki değil ama uygulama indirip beğenip arkadaşlık vs etme çabası tabii ki yanlış sanal manal kardeşim ne münasebet yani aynısını siz yapsanız aa tamam sanal zaten deyip geçicek mi sanki!!!!

Öncelikle eşinizin sanalda yapılanların da aldatmaya girdiğini kabul etmesi gerek, tv'de yurtdışı aldatmaya girer mi diyen kişiyi anımsattı.

aldatma sadece fiziksel olmaz.
aldatılmışsınız.
ve ben olsam boşarım bu adamı sürekli diken üstünde yaşanmaz

Ortak kullandiginiz hesaptan goz gore gore gostere gostere takip ediyo bakiyo iste lami cimi yok.adamin evdeki cicegi varken disaridaki kadinlarda akli.utanmiyoda senden yaparken.

Böyle bir şeyi siz yapsaydınız ve tam olarak eşinizin söylediği şeylerle kendinizi savunsaydınız eşiniz kabul eder miydi? Üzgünüm ama eşiniz bir arayışta ve bu öylesine, basit bir şey değil. Can sıkıntısından yapılacak şey hiç değil. Şimdi bunu yapar yarın bir gün daha fazlasını...

Isyerinde canı sıkılıp böyle uygulamalara girecek kadar boş vakti varsa demekki ..
Bi kez ciddi olarak uyarmissiniz çokta üzülüyorsunuz böyle şeyleri görünce, buna rağmen yapıyorsa ve maddi gücünüz de varsa ben olsam bosardim o adamı. Bosamasam da çok kötü süründürürdüm

3 senelik evlilik de 2 cocuk ,adamin acligi burdan belli.

Simdi burada çok ince bir cizgi var.

1. Guzel kadinlara bakilmasi. Ben de, tesadufen guzel bir kadin gorunce instagramda, hesabina tiklayip, "of ya ne sansli kari" diye bakiyorum. Cok yakisikli birini gorunce de ayni sekilde "analar neler dogurmus" diye bakiyorum. Kaldi ki yolda gorunce de, e goz hakki' deyip bakiyorum.

Ama ozellikle gidip de aramiyorum, ihtiyac duymuyorum. Bu o anlik, gecici bir durum. Ki insaniz, heralde ki bakicaz.

2. Ancak kullanilan uygulama... Iste sorun bu noktada maalesef. Bu guzel hatun resmine bakmaktan cookk cokk oteye gecmis, siniri asmis olan , "arayisa girmis orta yas teke" sendromu. Oyle yok bekarliktan kaldi bilmem ne, cocuksu komik bahaneler.

Bu orta yas tekesi sendromu gecici, anlik bir durum mudur bilmiyorum ama bu yola basvuran erkek "heyecan arayisi" na girmis bulunmakta. Ve maalesef ortada su Anda bir eylem olmamis olsa bile, aldatmanin ilk asamasi...

Bu bana göre aldatmak. Arsız ve pişkin adam. O telefon da başka neler vardı da sildi kim bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…