Üstüne çıkmayı geçtim tüm günüm çocuklarla geçiyor finans müdürüyüm ve evden çalışıyorum bana senin de bakmadığın ne malum belki sen de bişeyler yapıyorsun ben senin telefonunu kurcalamadığım için görmüyorum belki de sen yakışıklı erkeklere bakmıyor musun diyip üste çıkmaya çalışıyor. Bağırdım çağırdım tabi bir de yüzsüz yüzsüz beni karalamaya çalışıyor iki çocuk ve iş ile uğraşırken. Kendi suçunu ört bas etmeye çalışıyor ben bağırıp çağırmaya başlayınca yaptım bir eşşeklik diyor. Dedim yok ben sana söyledim boşarım dedim bitti artık dedim görüşmüyoruz ama en kısa sürede davayı açmayı düşünüyorum.Sanaldan özellikle çıplak kadın kovalayan gerçekte de gözüyle yer bitirir biraz dekolteli kadın görünce içindende masum şeyler geçmiyordur zaten. Çıplak kadınlara sürekli bakıpta anatomik yapılarını incelemiyor ne hayaller ne fanteziler var Allah bilir. Bir iki sefer olsa böyle düşünmezdim ama kocanız takıntılı. Ben resti çekerdim birde üste çıkıyor aldattım mı diye aynılarını sizde yapın bakalım kabul ediyor mu.
Aynısını siz yapın sonra da oturun eşinizin tepkisine bakın. Bakalım sizin tepkiniz abartı mıymış yoksa devede kulak mı? Ona göre bir aksiyon alırsınız.Bana göre abartılacak bir şey mide bulandırıcı ancak ben mi gerçekten abartıyorum
Eşiniz baya terbiyesiz. O kadar iyi biliyor ki bakmadığınızı içinde az bir şüphe olsa çoktan kurcalardı üste cıkmak için. İyi niyetli hiç hareketi yok olsa belki düzelir derdim ama çamur atmaya bu kadar müsait biri olması iyi değil.Üstüne çıkmayı geçtim tüm günüm çocuklarla geçiyor finans müdürüyüm ve evden çalışıyorum bana senin de bakmadığın ne malum belki sen de bişeyler yapıyorsun ben senin telefonunu kurcalamadığım için görmüyorum belki de sen yakışıklı erkeklere bakmıyor musun diyip üste çıkmaya çalışıyor. Bağırdım çağırdım tabi bir de yüzsüz yüzsüz beni karalamaya çalışıyor iki çocuk ve iş ile uğraşırken. Kendi suçunu ört bas etmeye çalışıyor ben bağırıp çağırmaya başlayınca yaptım bir eşşeklik diyor. Dedim yok ben sana söyledim boşarım dedim bitti artık dedim görüşmüyoruz ama en kısa sürede davayı açmayı düşünüyorum.
Selin ciğerci kadın yalnız, dayı değil.Benim keşfetim selin ciğerci dolu
Hiç bı zaman o dayıya bakmadım halbuki
Bunu sizin de yapmamanız için hiçbir neden yok. Nasılsa aldatma değilmiş. Lütfen yapın.Kendisi diyor ki, ne yaptım sanki aldattım mı ,sanal bu diyor.
Evet ya ben de çok şaşırdım, kendisini aklamak için neredeyse sen de yapıyorsun diye iftira atacak eşine, çıplak kadın takıntısının yanında bu da çok çirkin bir huy konu sahibi.Eşiniz baya terbiyesiz. O kadar iyi biliyor ki bakmadığınızı içinde az bir şüphe olsa çoktan kurcalardı üste cıkmak için. İyi niyetli hiç hareketi yok olsa belki düzelir derdim ama çamur atmaya bu kadar müsait biri olması iyi değil.
Böylesine kör abazalık.. Öff mide bulandırıcı.Hep diyorum onu bunu kısıtlayarak eşleri zapdedemezsiniz. Yapan ortak hesaptan da yapıyor işte. Üstelik bu daha kırıcı, daha gözü dönmüşlük.
Telefonda şenlik vardı, şu pahalılıkta telefon kırması bununla açıklanabilir zengin değilse, belki yattı birkaçı ile.Artık mesajlaşamıyor çünkü sinirden telefonu fırlattı kırdı telefonunu oh olsun. Yani kesinlikle hatta silmiş bile olabilir yani bu şüphe ile zor gerçekten ve üzücü
Hadi canımSelin ciğerci kadın yalnız, dayı değil.
Ben sanal dünya bu kadar genisken, bu kadar uyaran varken resim bakmayı falan artık çok masum görüyorum. Amaaaa ortak hesaptan, eşin kızdığını bile bile israrla bakması eşini sallamadigini gösteriyor. Kendisi gizli hesap açıp baksa eşini kaybetmekten korkuyor diyeceğim ama yok malesef.Böylesine kör abazalık.. Öff mide bulandırıcı.
Ben avukat değilim de siz düpedüz saygisizsiniz. Bana yazdığınız cevaptan da devletin kadın kimliği verdigi birine saygısızca konuşmanızdan da çok belli.Hadi canım
Sende fanisin sanırım ya da avukatı mi
Daha önce de farketmişsiniz, söz vermiş bir daha yapmayacağım diye ama daha kötüsü ile karşılaşmışsınız. Silse ne olacak uygulamayı? Yine yapacak, bağımlılık gibi birşey galiba.Artık mesajlaşamıyor çünkü sinirden telefonu fırlattı kırdı telefonunu oh olsun. Yani kesinlikle hatta silmiş bile olabilir yani bu şüphe ile zor gerçekten ve üzücü
Evet bilmeden görmeden konuşuyor. Hiç alttan alayım sözler vereyim yeminler edeyim gönül alayım yok. Arkasında duramayacaksa onlarıda yapmasın tabi ama çamurda atmasın yani gidip biriyle yatsa bütün gün evdesin ne malum eve erkek almadığın demeye müsait.Evet ya ben de çok şaşırdım, kendisini aklamak için neredeyse sen de yapıyorsun diye iftira atacak eşine, çıplak kadın takıntısının yanında bu da çok çirkin bir huy konu sahibi.
böyle şeyin abartması mı olur? 11 senelik eşim bu sitelerde gezmeye, bekarlık fotolarını yüklemeye sağa sola arkadaşlık tekliflerine başlasa medeni halini gerçekten "bekar" yapıveririm.Ben de öyle düşünüyorum açıkcası. Yani o halde benim gereksiz bir abartım değil bu.
Bakıyorsun bari belli etme. Ki bakmakla da kalmamış, ileri gitmiş, iletişime falan geçmeye başlamış. Belki 1-2 si ile de görüştü.Ben sanal dünya bu kadar genisken, bu kadar uyaran varken resim bakmayı falan artık çok masum görüyorum. Amaaaa ortak hesaptan, eşin kızdığını bile bile israrla bakması eşini sallamadigini gösteriyor. Kendisi gizli hesap açıp baksa eşini kaybetmekten korkuyor diyeceğim ama yok malesef.