- 28 Şubat 2017
- 8.222
- 23.223
Allah eşinizi sizden kurtarsın siz hastasınız farkında mısınız ? Eşinizin sizi aldatma potansiyeli var bal gibi de farkındasınız kendinizi avutuyorsunuz sadece , eşinizin zorla tuşlu tel vs kullanmasını nasıl kendinize yediriyorsunuz resmen elinizi çektiğiniz an boynuz yiyeceksiniz ve eşinizi bundan alıkoyan tek şey sizi baskıcı haliniz , size olan sevgisi saygısı aşkı falan değil . Bununla yaşamak gururunuzu hiç mi kırmıyor?İşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.
Üstüne çıkmayı geçtim tüm günüm çocuklarla geçiyor finans müdürüyüm ve evden çalışıyorum bana senin de bakmadığın ne malum belki sen de bişeyler yapıyorsun ben senin telefonunu kurcalamadığım için görmüyorum belki de sen yakışıklı erkeklere bakmıyor musun diyip üste çıkmaya çalışıyor. Bağırdım çağırdım tabi bir de yüzsüz yüzsüz beni karalamaya çalışıyor iki çocuk ve iş ile uğraşırken. Kendi suçunu ört bas etmeye çalışıyor ben bağırıp çağırmaya başlayınca yaptım bir eşşeklik diyor. Dedim yok ben sana söyledim boşarım dedim bitti artık dedim görüşmüyoruz ama en kısa sürede davayı açmayı düşünüyorum.
Eğitimli evlilik ne demek hanımefendi Allah aşkına, evcil hayvan mı eğitiyorsunuz? Karşınızdaki yetişkin bir adam ve niyeti varsa kafese koysanız fiile dökemese de zihninde yapar yani. Kalbinde zihninde hamurunda sıkıntı olanı bu şekilde zincire vurarak en fazla bir yere kadar zapteder ve evliliğimde sorun yok diye kendinizi kandırırsınız en fazla. Bir insanın kalbi aklı ruhu size ait değilse zorla kendinize köle yapmaya çalışmanın alemi yok, beni istemeyeni ben hiç istemem açıkçası. Dışarıda gözü olanın benim hayatımda da yeri olamaz ne uğraşıcam onu kafese kapatıp kaçmaya çalıştı mı çalışmadı mı diye her gün kafayı yemekle...İşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.
Kız 23 yaşında, nicki 99 81. 99lu yani, umarım kocası 81li değildir, içimden bir ses öyle diyorİşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.
Ayy ne güldüm ,Allah da sizi güldürsünKız 23 yaşında, nicki 99 81. 99lu yani, umarım kocası 81li değildir, içimden bir ses öyle diyor
Gerçekse eğer kart herif çıtır kızı bulmuş, kaybetmemek için elinden geleni yapıyordur. Ama gerçek olamayacak kadar saçma bir metin bu, o yüzden inanmayı reddediyorum skdjodnfk
Kiyamam Paşa'nın sinirineArtık mesajlaşamıyor çünkü sinirden telefonu fırlattı kırdı telefonunu oh olsun. Yani kesinlikle hatta silmiş bile olabilir yani bu şüphe ile zor gerçekten ve üzücü
Egitimli evlilik bchxbxb adami maymun etmişİşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.
Adam tuşlu telefon elinde ağzı 10cm açık sokaktakilere bakıyor şu anEgitimli evlilik bchxbxb adami maymun etmiş
ablam güzel ablam canım ablam, nolur bu konuyu aç da yorum yazalımİşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.
Ablam sana hayran kaldım. Bravo. Nolur bir konu aç eşini nasıl dizginlediğin konusunda taktik verİşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.