- 28 Şubat 2017
- 8.222
- 23.222
Allah eşinizi sizden kurtarsın siz hastasınız farkında mısınız ? Eşinizin sizi aldatma potansiyeli var bal gibi de farkındasınız kendinizi avutuyorsunuz sadece , eşinizin zorla tuşlu tel vs kullanmasını nasıl kendinize yediriyorsunuz resmen elinizi çektiğiniz an boynuz yiyeceksiniz ve eşinizi bundan alıkoyan tek şey sizi baskıcı haliniz , size olan sevgisi saygısı aşkı falan değil . Bununla yaşamak gururunuzu hiç mi kırmıyor?İşte bu yüzden eşime instagram kullandı umuyorum ve bende kullanmiyorum.ortam cok bozuk cunku kocalarimizda suclu evet ama kendini acanlarda artik baya abartiyor nefis var insanlarda. Android bile kullandirmiyorum ben eşime tuşlu telefonu. Benimki android biseye bakacagimiz zaman benimkinden bakiyoruz ama bir sapik reklam dahi ciksa hemen kafasini çevirir bakmaz. Kisacasi benim bu yaptigim cok linclendi ama gemisini yürüten kaptan. Ben şu zamanda evliligimi bu sekilde kavgasız sürdürebiliyorum. Yoksa benim esim kalkip kadin begenecek acik saçık bakacak ben öldürme derecesinde kiskancim ve asigim eşime. Gözüm olsa siler atarim bu durumda tabiki size gore benimki abarti olabilir ama benim yapim bu. Kocalarinizi asla serbest bırakmayın yok özgürlüğünü kisitlayamam falan filan bunlari gecin. Şu zamanda serbest bıraktığınız kadar canınız yanacak. 2 hafta once sari sacli bir kadin sadece saci görünüyordu esim dönüp o tarafa dogru bakti dedim kadina baktin hayir gormedim bile orda kadin dedi baktin dedim ve yolda kıyameti koparttim 2 haftadir annemde kaliyorum. Ben bunu yaptım evet cünkü ufacik birseyinde yolun basinda onu pişman etmezsem birdaha yapacak benimde tek derdim önceden önlem alip sonrasinda eğitimli bir evlilikle mutlu mesut yasamak. Bence ciddi agir bir sekilde cezalandırır gevsek davranirsaniz aldatmaya meyilli bir erkek var karsinizda bilginiz olsun sizin serbest bırakisiniz yüzünden. Ama lütfen gaddarca davranin biraz ve onu pişman edin bu yaptigina yoksa sonrasinda kendi cinsimden birinin aci çekmesini asla istemem.