- 23 Ağustos 2012
- 52
- 48
Üstüne çıkmayı geçtim tüm günüm çocuklarla geçiyor finans müdürüyüm ve evden çalışıyorum bana senin de bakmadığın ne malum belki sen de bişeyler yapıyorsun ben senin telefonunu kurcalamadığım için görmüyorum belki de sen yakışıklı erkeklere bakmıyor musun diyip üste çıkmaya çalışıyor. Bağırdım çağırdım tabi bir de yüzsüz yüzsüz beni karalamaya çalışıyor iki çocuk ve iş ile uğraşırken. Kendi suçunu ört bas etmeye çalışıyor ben bağırıp çağırmaya başlayınca yaptım bir eşşeklik diyor. Dedim yok ben sana söyledim boşarım dedim bitti artık dedim görüşmüyoruz ama en kısa sürede davayı açmayı düşünüyorum.Sanaldan özellikle çıplak kadın kovalayan gerçekte de gözüyle yer bitirir biraz dekolteli kadın görünce içindende masum şeyler geçmiyordur zaten. Çıplak kadınlara sürekli bakıpta anatomik yapılarını incelemiyor ne hayaller ne fanteziler var Allah bilir. Bir iki sefer olsa böyle düşünmezdim ama kocanız takıntılı. Ben resti çekerdim birde üste çıkıyor aldattım mı diye aynılarını sizde yapın bakalım kabul ediyor mu.