- 3 Aralık 2019
- 1.710
- 5.177
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla benim keşfetimde de bakmadığım halde neler çıkıyor o yüzden hiç yorum yapamıycam o konuya ama senin eşin bildiğin aranıyor. Daha 3 yıllık evliliğe 2 çocuk sıkıştırmışsanız cinsel hayatınız nasıl en baştaki gibi gidiyor ki? Mutlaka etkilenmiştir. Ya da en başından zayıftı. He seninki her türlü kadın peşinde koşar o ayrıArkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir sorum olacak size. 3 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Konu şu ki, eşim ile evlendiği iz andan itibaren tüm sosyal medya hesaplarımızı ortak kullanmaya karar verdik. Fakat bir süre sonra fark ettim ki, Instagram keşfet devamlı açık seçik kadınlarla dolmaya başladı. Biliyorsunuz bir algoritma var, neye daha çok bakar beğenirseniz keşfettiniz onunla doluyor. Sonrasında ben Instagram hesabımızda beğenilenler kısmına baktığımda bir çok açık seçik kadının fotosunun beğenildiğini gördüm. Ve bana göre normal bir şey değil ilişkisinde her şey yolunda giden bir insanın böyle şeyler yapması. Mide bulandırıcı geliyor bana. Ben mi normal karşılayamıyorum bilmiyorum sizlere de danışmak istedim daha sonra kendisi bana söz verdi alışkanlık öylesine beğeniyorum dedi. Ve sonradan tekrar yapmaya başladı derken 6 ay sürede hiç görmemiştim öyle beğenilenlerde garip şeyler. Taa ki düne kadar. Dün benim telefonumun şarjı bitti o yüzden al sen kullan benim telefonu, seninki şarj olsun dedikten sonra telefonuna bir arkadaşlık isteği kabul edildi bildirimi geldi. Baktım dedim bu uygulama nedir ? Çok eski bir uygulama diyip almaya çalıştı tabi ki vermedim. İnceledim , kurcaladım kendisi de yanımdaydı. Rus kadınlarının resimlerinin yarı çıplak dolu olduğu bir Facebook Instagram benzeri bir uygulama olduğunu gördüm. Kendi adının neden yabancı bir isim olduğunu sorduğumda , bu benim bekarlıktan kalma hesabım... Dün iş yerinde canım çok sıkıldı bende öyle bir bakayım dedim yükledim tekrar kullanacağımdan değil diye bir cevap aldım kendisinden. Akabinde ise uygulamayı biraz kurcaladığımda ise, bir çok kendi fotosunu bekarlıktan kalma fotosunu yüklediğini gördüm. Bir çok kadına arkadaşlık talebi atıp, onlarında kabul ettiğini gördüm ve de bir çok kadını beğendiğini gördüm. Kendisine dedim ki, bir insan neden canı sıkıldığında Rus kadınlarının açık seçik olduğu bir platforma girip, üstüne bekarlık tüm fotolarını yükleyip, üstüne üstlük başka kadınların fotosunu beğenip bir de arkadaşlık talebi atar ki madem sırf canın sıkıldı diye girdin ve uygulamayı silecektin dedim. Ya abartıyorsun dedi. Bizim daha önceden bu konudan en az 4 defa kavga etmişliğimiz var. Benim için güven ve sadakat ve yalansız olmak çok ama çok önemli. Kendisine bir daha böyle bir şey olursa seni boşarım diye söylediğimde söz vermişti ve bir dahaa yaparsam tamam boşa beni diye de yanıt vermişti. Ve kendisi ile dünden beri görüşüyorum. Fikirlerinizi almak istiyorum hemcinslerim. Ben fikrimi ve düşüncemi ve böyle yaparsan ne olacağını söyledim kendisine de. Kendisi diyor ki, ne yaptım sanki aldattım mı ,sanal bu diyor. Kendisi bensiz dışarı çıkmaz ben onsuz dışarı çıkmam. Cinsellik konusunda da evliliğin başından itibaren nasılsak o şekilde devam ediyor her şey güzel ve düzgünken demek ki arka planda bir şeyler farklı veya kandırılıyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın. Tamamen güvenim sarsıldı ve devam edemeyeceğimi düşünmekteyim. Bu arada kendim ve çocuklarımı geçindirebilecek güç ve ekonomiye sahibim arkadaşlar basıp gidebileceğini kendisi de biliyor.
Daha ne bekliyorsun kendin de hesap açsana aynı uygulamada. Rus erkekleri, Almanları falan ekle artık sarışın mı esmer mi ne tip beğeniyorsan. Bekarlık resimlerini de koy senin istek atmana gerek yok o uygulamada hemen keşfedilir, istekler mesajlar yağar zaten. Birşey derse de saçmalama aldatma değil sanal, herkes yapiyor dersin. Anlasın bakalım...Şöyle ki , düşüncem boşanmak tabi ki. Çünkü bana göre bu bir boşanma sebebi ve temeli güvensizlik olması. Ve kesinlikle öylesine girilen bir uygulama değil bence. Ve de şüpheye düşüren bir durumdan ziyade. Abartıyorsun sanal bu vs herkes bakıyor gibi bir cümlenin beni karşılıyor olması.
Onu demiş önceden tekrar yaparsan diye. Yine yapmış. Konu sahibine kalmış artik.Boşarım seni de.
Artık hayatın boyunca bakabilirsin aranabilirsin kolay gelsin.
Ekstra olarak da bu sebepten boşanma mı olur aldatmadım sanal bir şey diyip duruyor baktım sadece ne var diyor. Ama bence bu öylesine girdiği bir uygulama değil. Sadece benim görmem ile sonlandı o kadar. Yoksa öylesine bir bakayım diyen insan resimleri yüklemez tek tek uğraşıp, arkadaş eklemez 80-90 tane. Foto beğenip durmaz yani bana göre. Ve ben kendisine daha önceden bir daha böyle görürsem seni boşarım dememe rağmen yapabiliyor olması da kötü bir durum. Ve sen bana söz vermiştin dediğimde ise, ben sana söz vermedim sen söz verdirtttin diyor. Ee kardeşim o zaman tutamam ben boşa söz vermeyim deseydin de uzamasaydı böyle.
Avukatı olmaya gerek yok kadın olmuş birine dayı ne alaka yaniHadi canım
Sende fanisin sanırım ya da avukatı mi
Böyle bir şeyi siz yapsaydınız ve tam olarak eşinizin söylediği şeylerle kendinizi savunsaydınız eşiniz kabul eder miydi? Üzgünüm ama eşiniz bir arayışta ve bu öylesine, basit bir şey değil. Can sıkıntısından yapılacak şey hiç değil. Şimdi bunu yapar yarın bir gün daha fazlasını...Ekstra olarak da bu sebepten boşanma mı olur aldatmadım sanal bir şey diyip duruyor baktım sadece ne var diyor. Ama bence bu öylesine girdiği bir uygulama değil. Sadece benim görmem ile sonlandı o kadar. Yoksa öylesine bir bakayım diyen insan resimleri yüklemez tek tek uğraşıp, arkadaş eklemez 80-90 tane. Foto beğenip durmaz yani bana göre. Ve ben kendisine daha önceden bir daha böyle görürsem seni boşarım dememe rağmen yapabiliyor olması da kötü bir durum. Ve sen bana söz vermiştin dediğimde ise, ben sana söz vermedim sen söz verdirtttin diyor. Ee kardeşim o zaman tutamam ben boşa söz vermeyim deseydin de uzamasaydı böyle.
Isyerinde canı sıkılıp böyle uygulamalara girecek kadar boş vakti varsa demekki ..Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir sorum olacak size. 3 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Konu şu ki, eşim ile evlendiği iz andan itibaren tüm sosyal medya hesaplarımızı ortak kullanmaya karar verdik. Fakat bir süre sonra fark ettim ki, Instagram keşfet devamlı açık seçik kadınlarla dolmaya başladı. Biliyorsunuz bir algoritma var, neye daha çok bakar beğenirseniz keşfettiniz onunla doluyor. Sonrasında ben Instagram hesabımızda beğenilenler kısmına baktığımda bir çok açık seçik kadının fotosunun beğenildiğini gördüm. Ve bana göre normal bir şey değil ilişkisinde her şey yolunda giden bir insanın böyle şeyler yapması. Mide bulandırıcı geliyor bana. Ben mi normal karşılayamıyorum bilmiyorum sizlere de danışmak istedim daha sonra kendisi bana söz verdi alışkanlık öylesine beğeniyorum dedi. Ve sonradan tekrar yapmaya başladı derken 6 ay sürede hiç görmemiştim öyle beğenilenlerde garip şeyler. Taa ki düne kadar. Dün benim telefonumun şarjı bitti o yüzden al sen kullan benim telefonu, seninki şarj olsun dedikten sonra telefonuna bir arkadaşlık isteği kabul edildi bildirimi geldi. Baktım dedim bu uygulama nedir ? Çok eski bir uygulama diyip almaya çalıştı tabi ki vermedim. İnceledim , kurcaladım kendisi de yanımdaydı. Rus kadınlarının resimlerinin yarı çıplak dolu olduğu bir Facebook Instagram benzeri bir uygulama olduğunu gördüm. Kendi adının neden yabancı bir isim olduğunu sorduğumda , bu benim bekarlıktan kalma hesabım... Dün iş yerinde canım çok sıkıldı bende öyle bir bakayım dedim yükledim tekrar kullanacağımdan değil diye bir cevap aldım kendisinden. Akabinde ise uygulamayı biraz kurcaladığımda ise, bir çok kendi fotosunu bekarlıktan kalma fotosunu yüklediğini gördüm. Bir çok kadına arkadaşlık talebi atıp, onlarında kabul ettiğini gördüm ve de bir çok kadını beğendiğini gördüm. Kendisine dedim ki, bir insan neden canı sıkıldığında Rus kadınlarının açık seçik olduğu bir platforma girip, üstüne bekarlık tüm fotolarını yükleyip, üstüne üstlük başka kadınların fotosunu beğenip bir de arkadaşlık talebi atar ki madem sırf canın sıkıldı diye girdin ve uygulamayı silecektin dedim. Ya abartıyorsun dedi. Bizim daha önceden bu konudan en az 4 defa kavga etmişliğimiz var. Benim için güven ve sadakat ve yalansız olmak çok ama çok önemli. Kendisine bir daha böyle bir şey olursa seni boşarım diye söylediğimde söz vermişti ve bir dahaa yaparsam tamam boşa beni diye de yanıt vermişti. Ve kendisi ile dünden beri görüşüyorum. Fikirlerinizi almak istiyorum hemcinslerim. Ben fikrimi ve düşüncemi ve böyle yaparsan ne olacağını söyledim kendisine de. Kendisi diyor ki, ne yaptım sanki aldattım mı ,sanal bu diyor. Kendisi bensiz dışarı çıkmaz ben onsuz dışarı çıkmam. Cinsellik konusunda da evliliğin başından itibaren nasılsak o şekilde devam ediyor her şey güzel ve düzgünken demek ki arka planda bir şeyler farklı veya kandırılıyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın. Tamamen güvenim sarsıldı ve devam edemeyeceğimi düşünmekteyim. Bu arada kendim ve çocuklarımı geçindirebilecek güç ve ekonomiye sahibim arkadaşlar basıp gidebileceğini kendisi de biliyor.
3 senelik evlilik de 2 cocuk ,adamin acligi burdan belli.Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. Benim bir sorum olacak size. 3 yıllık evliyim ve iki çocuğum var. Konu şu ki, eşim ile evlendiği iz andan itibaren tüm sosyal medya hesaplarımızı ortak kullanmaya karar verdik. Fakat bir süre sonra fark ettim ki, Instagram keşfet devamlı açık seçik kadınlarla dolmaya başladı. Biliyorsunuz bir algoritma var, neye daha çok bakar beğenirseniz keşfettiniz onunla doluyor. Sonrasında ben Instagram hesabımızda beğenilenler kısmına baktığımda bir çok açık seçik kadının fotosunun beğenildiğini gördüm. Ve bana göre normal bir şey değil ilişkisinde her şey yolunda giden bir insanın böyle şeyler yapması. Mide bulandırıcı geliyor bana. Ben mi normal karşılayamıyorum bilmiyorum sizlere de danışmak istedim daha sonra kendisi bana söz verdi alışkanlık öylesine beğeniyorum dedi. Ve sonradan tekrar yapmaya başladı derken 6 ay sürede hiç görmemiştim öyle beğenilenlerde garip şeyler. Taa ki düne kadar. Dün benim telefonumun şarjı bitti o yüzden al sen kullan benim telefonu, seninki şarj olsun dedikten sonra telefonuna bir arkadaşlık isteği kabul edildi bildirimi geldi. Baktım dedim bu uygulama nedir ? Çok eski bir uygulama diyip almaya çalıştı tabi ki vermedim. İnceledim , kurcaladım kendisi de yanımdaydı. Rus kadınlarının resimlerinin yarı çıplak dolu olduğu bir Facebook Instagram benzeri bir uygulama olduğunu gördüm. Kendi adının neden yabancı bir isim olduğunu sorduğumda , bu benim bekarlıktan kalma hesabım... Dün iş yerinde canım çok sıkıldı bende öyle bir bakayım dedim yükledim tekrar kullanacağımdan değil diye bir cevap aldım kendisinden. Akabinde ise uygulamayı biraz kurcaladığımda ise, bir çok kendi fotosunu bekarlıktan kalma fotosunu yüklediğini gördüm. Bir çok kadına arkadaşlık talebi atıp, onlarında kabul ettiğini gördüm ve de bir çok kadını beğendiğini gördüm. Kendisine dedim ki, bir insan neden canı sıkıldığında Rus kadınlarının açık seçik olduğu bir platforma girip, üstüne bekarlık tüm fotolarını yükleyip, üstüne üstlük başka kadınların fotosunu beğenip bir de arkadaşlık talebi atar ki madem sırf canın sıkıldı diye girdin ve uygulamayı silecektin dedim. Ya abartıyorsun dedi. Bizim daha önceden bu konudan en az 4 defa kavga etmişliğimiz var. Benim için güven ve sadakat ve yalansız olmak çok ama çok önemli. Kendisine bir daha böyle bir şey olursa seni boşarım diye söylediğimde söz vermişti ve bir dahaa yaparsam tamam boşa beni diye de yanıt vermişti. Ve kendisi ile dünden beri görüşüyorum. Fikirlerinizi almak istiyorum hemcinslerim. Ben fikrimi ve düşüncemi ve böyle yaparsan ne olacağını söyledim kendisine de. Kendisi diyor ki, ne yaptım sanki aldattım mı ,sanal bu diyor. Kendisi bensiz dışarı çıkmaz ben onsuz dışarı çıkmam. Cinsellik konusunda da evliliğin başından itibaren nasılsak o şekilde devam ediyor her şey güzel ve düzgünken demek ki arka planda bir şeyler farklı veya kandırılıyorum. Lütfen fikirlerinizi yazın. Tamamen güvenim sarsıldı ve devam edemeyeceğimi düşünmekteyim. Bu arada kendim ve çocuklarımı geçindirebilecek güç ve ekonomiye sahibim arkadaşlar basıp gidebileceğini kendisi de biliyor.