Eşimin 2 Senelik Manipülasyonları

sessiz_firtina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
26
23
3
37
Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.

Merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve iki yaşında çocuğum var. Çocuğumuz doğduğundan itibaren hastane sürecinde başlayıp iki senedir devam eden psikolojik ve bir iki kere de fiziksel şiddete maruz kaldım. Lohusa sürecinde başlayan sürekli yetersiz annesin lafları ve kavgaları iki senedir devam ediyor. Çocuğumu dünyalar kadar seviyorum. Sürekli onun beslenmesi eğitimi uykusu vs iki senedir bütün dünyam böyle diyebilirim. Ama bu adamın gözünde sürekli yetersiz anneyim. Bunu da psikolojik şiddet olarak kullandığını anladım artık. Beyefendi iki kere yurtdışına tatile bile gitti asla karışmadım belki düzelir ruh sağlığı diye. Ama ben iki senedir evden işe işten eve şekildeyim öğle aramda bile koşarak çocuğuma bakmaya geliyorum. Ben işteyken çocuğa annem bakıyor. O yüzden annem de bir çok kötü duruma şahit oldu ama idare et hiç cevap verme boşver diyor.
Cinsel birlikteliğimiz iki senedir neredeyse sıfır diyebilirim ve kaç defa konuştuğum halde umrunda değil. Bütün bunları yaparken sürekli stresli işi olduğunu onu anlamadığımı söylüyor. Bu arada da bir iki aydır geçici süreliğine şehir dışında çalışıyor haftada bir geliyor çocukla bir iki oynuyor gezdiriyor gidiyor. Yani yüzde doksan ben yokmuşum gibi. Yaptığı iyi şeyler de var. Ama dibine kadar yalnızım. Adam bir öyle bir böyle davranıyor. İyi davranıyor ertesi gün kötü veya soğuk davranıyor. Beynim sis bulutu gibi. Konuşacak mantıklı hiç kimsem yok o yüzden buraya yazdım ki zaten bende de mantık ve zeka kalmadı bu süreçte.
Çok yüksek ihtimalle başka birisiyle beraber maalesef. Stresli işi, bozuk psikolojisi falan bahane, başka ilişkisi var.

Başka birisiyle beraber maalesef. Stresli işi, bozuk psikolojisi falan yok, başka ilişkisi var.
Asla kabul etmiyor bunu. Telini kurcalamam şifresini bile bilmiyorum. Herşeyi görmeye gerek yok ama değil mi. Somut olmasa da soyut gerçekler var haklısınız

bu çileyi çekmek zorunda değilsin ama çekiyorsun işte bu kötü. inan çok kötü.
Üstelik çalışıyorum ve üni mezunu kariyerli bir işim var. Dizilerde gördüğümüz gibi ceketini alıp çıkması gereken kadın profili ama yaşanan bambaşka sıkışıp kalmışlık. Burda kendime gelmek istediğim için yazdım zaten sağolun

Eşiniz ne yapmaya çalışıyor, amacı ne? Hamilelikten önce nasıldı? Konuşun, bakın, düzelmek için bi çabası yoksa neden katlanasınız?

Üstelik çalışıyorum ve üni mezunu kariyerli bir işim var. Dizilerde gördüğümüz gibi ceketini alıp çıkması gereken kadın profili ama yaşanan bambaşka sıkışıp kalmışlık. Burda kendime gelmek istediğim için yazdım zaten sağolun

Olası senaryoyu sana yazayım: Sabrettikçe psikolojin ve sinirlerin yıpranacak. bu durum zamanla fiziksel hastalıklara da neden olacak. elbet bir gün sabrın bitecek ama yaşlanmış olacaksın. çooook pişman olacaksın. ah keşke gençken boşansaydım diyeceksin. bu yaştan sonra kendime nasıl hayat kurarım diyeceksin.. oysa şu an gençsin. hiçbir şey için geç değil. o adama mecbur değilsin. Mahkumsun ama bu mahkumiyetin sebebi sadece sensin. bu hapishaneden kendini tahliye et. eşin bencil. seni hak etmiyor. sense ömrünü stresle çürüteceksin.

o zaman neden bunu çekiyorsunuz hala? ayrılın.

Teşekkür ederim. Bütün adamlar böyle sanıyordum beynim o kadar sislendi ki bu süreçte. Bugün biri eşim bana hiç küs kalamaz fln diye anlatırken beynimde şimşekler çaktı resmen
Nasıl bütün erkekler eşiniz gibi sanabilirsiniz? 🤷🏻‍♀️
Evli kalmak için elle tutulur hiçbir sebebiniz yok ve büyük ihtimalle de aldatılıyorsunuz.

Ben şeyi merak ediyorum, şiddet gördüğünüz biriyle gerçekten sevişmek istiyor musunuz ? Ben olsam canıma minnet derim. Çünkü beni aşağılayan bi adamı arzulayamam. Yargılamak için sormuyorum.
Umarım bir an önce aslında ona hiç ihtiyacınız olmadığını ve onsuz çok daha huzurlu olacağınızı fark edersiniz.
Elle tutulur pek bir tarafı kalmamış ilişkinizin.

Bir erkek evde huzursuzluk çıkarıp pisikolojim bozuk diyorsa yüzde 99 başkası vardır. Kötü davranması, yok sayması bundan.
İşte böyle dan dan gerçeklerin söylenmesine ihtiyacım var. İki yaşında çocuğum var boşansam çalıştığım halde maddi olarak yaşam nasıl olur korkusu var belki de içten içe.

İşte böyle dan dan gerçeklerin söylenmesine ihtiyacım var. İki yaşında çocuğum var boşansam çalıştığım halde maddi olarak yaşam nasıl olur korkusu var belki de içten içe.
huzuru parayla satın alamazsın. sessiz sakin huzurlu bir evin olsun ama az ye, az harca, az gez ama kafan rahat olsun. standartlarını düşür. huzuru artır. korkmak çok saçma. bu şekilde hayat geçmez.

Back
X