Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Çocuklara yazık olacak derken babaya çok düşkünler onların düzenini bozmayı kastediyorum. .onlara haksızlık etmiş olurmuyum diye...

bu durumu kabul etmek gibi bi düşünceniz mi var..Ne biçim bi adam ya.Çocuklar düşkünse yine görüşürler kalırlar..Size yapılan haksızlık ta var sonuçta

arkadaşlar gy olsa 2 cocuk diyor hanfendi zor yani.Biseksuel olabilir ama ben sunu sormak ıstıyorum,hareketlerinde davranıslarında bır tuhaflık hissetmediniz mi hiç ?

Evet öğretmenim aile değerlerine çık önem veren çocuk yetiştiren hem evde okulda...eğitim alanında kendimi sürekli geliştiren inançlı yuvanın kutsal olduğunu düşünen ve başıma böyle birşey geldi. ..inanin ayakta zor duruyor çocuklara ve çevreme bunu hissetirmemeye çalışıyorum. ..sağlıklı bir karar almak istiyorum. ..gozyaslarim içime akıyor

ciddiye alarak yorum yapıcam ,
devam edersen ; sana karısı ya da bir kadın gözüyle bakmıcak çünkü seni istemiyomuş adam.
biseksüelse başka kadınlarla da adamlarla da oluyo demek bu. kelime anlamını biliyo musun biseksüelin?
şayet sen dahil hiçbir kadınla ilgilenmediğini düşünüyosan gay'dir o . biseksüel değil.
neyse işte devam ederseniz ne o sana ; ne de sen ona kocan ya da bir erkek gözüyle bakamıcaksın. özgür özgür bi evliliğiniz olucak..
boşan gitsin.. en mantıklısı..

Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
Eğer gerçekse konun, gerçekten bizim yardımımıza ihtiyacın var mı?

Eşini bir kere bile başka kadınla aldatana, gelende ayrıl diyoruz.

Senin eşin, defalarca erkeklerle ilişkiye girdiğini söyleyip, beni böyle kabul et diyor. Yanii, hem senle evli kalıp, arada da erkeklerle devam edicem diyor.

Çocukların için yuvanı yıkma diye tavsiye vermemizi bekliyor musun hakkaten?

Fake olduğu belli kimi savunuyorsunuz. Gerçek olaylar ve konular karşısında boynumuz kıldan incedir merak buyurmayın.

kimseyi savunduğum yok zaten konu ile ilgili mesaj yazmış cevapta vermiş değilim farkettiyseniz ..
ancak siz genel bir uslupla tüm hayatını bu şekilde yaşamayı tercih etmiş insanlara karşı alaycı bir tavır sergilemişsiniz.

Eğer gerçekse konun, gerçekten bizim yardımımıza ihtiyacın var mı?

Eşini bir kere bile başka kadınla aldatana, gelende ayrıl diyoruz.

Senin eşin, defalarca erkeklerle ilişkiye girdiğini söyleyip, beni böyle kabul et diyor. Yanii, hem senle evli kalıp, arada da erkeklerle devam edicem diyor.

Çocukların için yuvanı yıkma diye tavsiye vermemizi bekliyor musun hakkaten?

kimseyi savunduğum yok zaten konu ile ilgili mesaj yazmış cevapta vermiş değilim farkettiyseniz ..
ancak siz genel bir uslupla tüm hayatını bu şekilde yaşamayı tercih etmiş insanlara karşı alaycı bir tavır sergilemişsiniz.
Bak canım ben bu kişiye bu konuya yorum yapıyorum fake olduğu için. Kadınlar kulubünde bu güne kadar, böyle konu çok işlendi ve kimseye yorum dahi yapmadım çünkü beni ilgilendirmez. şimdi polemik yaratmadan herkes kendi yorumuyla ilgilensin lütfen.

Bana sorma sapık diyenlere sor. Ayrıca konu sahibi yaazar yazacağını size ne...Konu fake bunu göz önünde bulundurun ve kimsenin yorumuna karışmayın.
konu fake yada değil sonuçta içine girmediniz bu insanın yeni üye diye yapıştırıyorsunuz fakei .kimseye değil sizin yorumunuz ama çok aşağılayıcı üstelik konu gerçekse karşınızdakini ne hale soktuğunuzun farkında mısınız? tamam bazı başlıklarda geyik dönüyor ama bu fazla ağır

Ayrılmanın en doğrusu olduğunu bilen ancak babaya düşkün evlatlara kiyamayan bir anneyim. ..Görüşleriniz benim için değerli suan kalbim çok kanıyor neolur benide anlamaya çalışın

X