Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Bırakın da konu sahibi versin cevap...
Nesine cevap verecek ? Yorummu var ortada?
Hanımefendiliğini bozmadı konu sahibi, muhattap almadı sizi, iyikide öyle yaptı. Ben seviyesiz yorumunuza dayanamadım ama hata etmişim. Rica ederim alıntılamayın, sizinle anlaşabileceğimiz bir ortak payda yok zaten ilk yorumunuz için kibledim sizi.

Fake olduğu belli kimi savunuyorsunuz. Gerçek olaylar ve konular karşısında boynumuz kıldan incedir merak buyurmayın.

Merhaba ,

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bdv-bolum-kurallari-lutfen-okuyunuz.737655/

K Kazen in yazdıklarını hatırlatmakta fayda var.

- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !
- Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
- Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
- Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Konunun gerçekliğine dair şüpheniz var ise kib butonunu kullanın , bırakın yönetim incelesin.

kızlar öyle demeyin başına gelenler için çok zor bir durum.. kısa süreli çalıştığım bir yerde iş arkadaşım yeni evliydi 1 yıl içinde boşanmışlar.. karşılaştık bigün dertleştik.. kocası evli oldukları süre içinde bir kez olsun yaklaşmamış ona.. açık açık da söylemiş; demişki ben vajina görünce midem bulanıyor.. seninle ilişkiye giremem.. ama ters ilişki isterim tabi işine gelirse.. kız da hep sabretmiş ama bakmış olacağı yok boşanmışlar.. bu da erkeğin böylesi işte.. aman rabbim düşmanımdan bile sakınsın böylelerini..

Zor gercekten hayir her gozgoze geldiğinde ya da cinsellik sirasinda hep aklina gelicek. Kolay kolay kaldirabilinecek bi durum da değil bozan ya da boşanma diyemem onu sen bilirsin senin hayatin sonucta

peki bişey diyeceğim sizin kıyafetlerinizi eleştiriyormuydu yada saçınızı şöyle giyinsen daha güzel olur böyle giyinsen daha iyi olur diye

sorma amacım şu; benim 6 ay ay çıktığım sonra ayrılmdığım erkek arkadaşım vardı öpmemişti bile beni :KK43: ki fiziken baya iyi sayılırım. ayrılınca bi seksüel olduğunu düşünüyorum da o yüzden kıyaslıyayım dedim eşinizle
Evet öpüşmek kesinlikle kaciniyor ama kıyafetim umurunda değildi

Benimde bir tanıdığımın başına gelmiş bir durum bu Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor.Ama boşanın gitsin çünkü insanın midesinin kaldıracagı bir durum değil maalesef. Hayat bir şekilde devam eder çocuklarınıza sevginizi iki katı verirsiniz herşey hallolur Allah büyük. Canınızı sıkmayın dua edin.

Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..

Kabullenemeyeceğin bu durumun içerisinde hem kendinize hem de çocuklarınıza kıyıyor olacaksınız devam ederseniz.

Eşiniz belki bu dürtülerinin daha önce farkında değildi , belki farkındaydı ancak göz ardı etmeye çalıştı. Sonuç olarak ortada bir gerçek var. Eşiniz artık ilk tanıdığınız zaman ki kişi değil ve karı koca ilişkiniz sona ermiş.

Ayrılarak kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz. Çocuklarınız babalarının kişisel seçimlerini öğrenmek zorunda değil. Henüz küçükler ancak aynı evin içinde yaşamaya devam ettikçe adlandıramasalar da anne ve babalarının ilişkilerinde bir tuhaflık olduğunu görecek ve nedenini sorgulayacaklar.

Eşim kendini bildi bileli bu probleminin olduğunu ancak ailesinin bunu görmezlikten geldiğini söylüyor. .kızlarla ilişkileri olmuş ama anladığım kadarıyla erkeklere daha çok ilgi duyuyor...peki böyle bir tercihin vardı neden benimle evlendin diyorum bana günah değilmi bide doğan çocuklara ama senden de hoslanmistim diyor. .sseninde beni sevdiğini biliyordum. ..yyuvam olsun istedim diyor.diyor.bende evlenip buduruma beni ve çocukları paravan yaptın dedim. ..Beni affet belki düzelirim dediki inanmıyorum. ..Beni evlendiği günden beri birliktelik anlamında istemediğinin farkındayım. ..aaylarca ilişkiye girmese umurunda olmazdı. .ama benim aklıma böyle birşey gelmedi önceleri keşke daha onceden farketseydim en azından 2. çocuğu dogurmazdim

Evet bosanmak en doğrusu. .bir kadınla ald atılsaydimda kendimi elbetteki kötü hisseder bosanmayı düşünürdüm. .uumarım bundan sonra kendime hayırlı bir yol çiizebilirim. ..ssanırım yeni bir sayfa açmak beni korkutuyor...
Kadınla aldatsaydı demişsiniz kötü olurdum hissederdim diye eşiniz evine getirdiği erkeklerle aldatmış bu daha kötü değil mi? Kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumda keşke kadınla aldatsaydı derim.Teselli veya akıl vermek haddimize düşmez lakin en mantıklısı kendi yolunuzu çizmeniz ayrılmanız olacaktır.

Kadınla aldatsaydı demişsiniz kötü olurdum hissederdim diye eşiniz evine getirdiği erkeklerle aldatmış bu daha kötü değil mi? Kimsenin başına vermesin ama böyle bir durumda keşke kadınla aldatsaydı derim.Teselli veya akıl vermek haddimize düşmez lakin en mantıklısı kendi yolunuzu çizmeniz ayrılmanız olacaktır.

Eşim kendini bildi bileli bu probleminin olduğunu ancak ailesinin bunu görmezlikten geldiğini söylüyor. .kızlarla ilişkileri olmuş ama anladığım kadarıyla erkeklere daha çok ilgi duyuyor...peki böyle bir tercihin vardı neden benimle evlendin diyorum bana günah değilmi bide doğan çocuklara ama senden de hoslanmistim diyor. .sseninde beni sevdiğini biliyordum. ..yyuvam olsun istedim diyor.diyor.bende evlenip buduruma beni ve çocukları paravan yaptın dedim. ..Beni affet belki düzelirim dediki inanmıyorum. ..Beni evlendiği günden beri birliktelik anlamında istemediğinin farkındayım. ..aaylarca ilişkiye girmese umurunda olmazdı. .ama benim aklıma böyle birşey gelmedi önceleri keşke daha onceden farketseydim en azından 2. çocuğu dogurmazdim
Bazen toplumdan dışlanmamakk için evleniyorlar.Yaşadığım şehirde evli iki çocuklu bir kuaför abi vardı.Ne olduysa sonradan bir açıkladı pir açıkladı.Şimdi lakaplı bir kuaför oldu çıktı müşterileride kendisi gibi aykırı sırf çevre baskısı yüzünden evelnip çoluk çocuga karışmış..

Evet eve getirdiği bu erkek arkadaşı çocukluk arkadaşım diyerek beni kandirdı. Öncesinde bir arkadaşı daha vardı bende taniyordum yani inanin aklıma böyle birşey gelmemisti...sşimdi ise midem bulanıyor evet kadınla olsa belki bukadar kötü olmazdı.ssonuçta cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor beni aptal yerine koyması kandirması hayatı bana zindan etmesi beni kullanması ağırıma gidiyor. .birde yapacaksan gizli saklı yapsaydın eve niye getirip tanistirdin diyorum anlatamam düştüğüm durumu

Bana dokunmak istemiyordu bile bir tuhaflık hissediyordum. .sürekli kilolu olduğumu söylüyor zayıflarsan severim diyordu...erkek arkadaşının birgün ona kur yaptığını farkettim şuphelendim. .ben belki cinsel isteksizlik yaşıyordur diyordum

erkek arkadasinin esinize kur yaptigini nasil farkettiniz peki ?

Evet eve getirdiği bu erkek arkadaşı çocukluk arkadaşım diyerek beni kandirdı. Öncesinde bir arkadaşı daha vardı bende taniyordum yani inanin aklıma böyle birşey gelmemisti...sşimdi ise midem bulanıyor evet kadınla olsa belki bukadar kötü olmazdı.ssonuçta cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor beni aptal yerine koyması kandirması hayatı bana zindan etmesi beni kullanması ağırıma gidiyor. .birde yapacaksan gizli saklı yapsaydın eve niye getirip tanistirdin diyorum anlatamam düştüğüm durumu

Tahammül edilmesi çok zor bir durum
Kandırılmak
Yaşadığımız toplumda bunu çocuklara açıklamak
Sürekli aldatılmak
Yapmayın kendinize bunu
Mesleğiniz var, nafakada alacaksınız, güzel bir düzen kurabilirsiniz
Allah yardımcınız olsun

erkek arkadasinin esinize kur yaptigini nasil farkettiniz peki ?
Birgün alışveriş merkezine gittiğimizde oda yanimizdaydı aralarında ne konuşma geçtiğini bilmiyorum arkadaşı kaprisli hareketler yapmaya başladı ona karşı bana değişik geldi birbirlerine bakışları şuphelendim. ...Allah kimseye beni yaşadıklarımı yaşatmasin

Birgün alışveriş merkezine gittiğimizde oda yanimizdaydı aralarında ne konuşma geçtiğini bilmiyorum arkadaşı kaprisli hareketler yapmaya başladı ona karşı bana değişik geldi birbirlerine bakışları şuphelendim. ...Allah kimseye beni yaşadıklarımı yaşatmasin
Ay gozumun onune geldi de simdi hayali bile kotu,mide buladirici
Amin Rabbim kimseye yasatmasin boyle bi durumu sizin de yardimciniz olsun

Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
En kısa sürede psikolojik destek alman hepiniz için en doğrusu bence de.
Biseksüellik genelde gizli kaldığı için yaygın kanaat oluşması mümkün olmamıştır.
Biseksüel kişi ve eşi ne hisseder, nasıl bir yol izlemelidir bilemiyorum açıkcası.
Alışılmış ve kabul görmüş kalıpların dışında yaşamak zorunda olmak veya tercih etmek nasıl bir yüktür?
Hastalık olarak mı değerlendirilir? Tedavisi var mıdır? Eşine ihanet etmiş olarak mı değerlendirilir?
Cinsel hastalık taşıyıcısı olabilirler mi? Eşine hastalık bulaştırma riski taşıyorlarsa tüm olumsuzlukların
en ciddi olanı budur sanırım.
Bir sürü soru üretebilir ve herbirimiz kendimizce yanıtlar verebiliriz. Lakin konuya uzman çerçevesinden
bakıldığında neler görebileceğimizi bilmekte yarar var.
Bir uzmanla görüştükten sonra pencereyi bizim için de aralarsan daha gerçekçi kanaatler edinebiliriz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ayy ne tatlı trip de atıyorlarmış birbirlerine. Konu Sahibi boşanacaksın tabii bunun kabulü sindirmesi falan yok. Devam etsen bile için içini yiyecek her gün biraz daha eriyeceksin bazen evlatlarını gözün görmeyecek. Onlara hak ettiği hayatı, anneyi veremeyeceksin. Belki hastalık sahibi olacaksın. Saçların dökülecek erken çökeceksin ooo bir sürü şey. Böyle bişi kabul edilemez kabul edilmesi düşünülemez teklif dahi edilemez

kızlar öyle demeyin başına gelenler için çok zor bir durum.. kısa süreli çalıştığım bir yerde iş arkadaşım yeni evliydi 1 yıl içinde boşanmışlar.. karşılaştık bigün dertleştik.. kocası evli oldukları süre içinde bir kez olsun yaklaşmamış ona.. açık açık da söylemiş; demişki ben vajina görünce midem bulanıyor.. seninle ilişkiye giremem.. ama ters ilişki isterim tabi işine gelirse.. kız da hep sabretmiş ama bakmış olacağı yok boşanmışlar.. bu da erkeğin böylesi işte.. aman rabbim düşmanımdan bile sakınsın böylelerini..
Bunun gibi bi konu vardı burda binlerce sayfa yorum yapılmıştı o geldi aklıma şuan terapiye gidiyomuş eşi

X