Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Arkadaşlar ben gerçekten doğru söylüyorum. ..senelerdir bana karşı ilgisiz di zaten ama kötü bir insan değil. ..Şüphelerim ilişki bakımından oldu ve bur tarz videolar izlediğini anladım. ..böyle birseyi belkide konduramadigim için bu kadar sene bekledim. ..sonuçta arada çocuk vardı şimdi ise iki tane benim Şüphelerim artınca ben üzerine gittim ve itiraf ettirdim. ..Burada bunu sizinle paylasmam herkese kolay kolay anlatamayacağim bir konu olduğu için. .neolur beni yadirgamayin

Arkadaşlar ben gerçekten doğru söylüyorum. ..senelerdir bana karşı ilgisiz di zaten ama kötü bir insan değil. ..Şüphelerim ilişki bakımından oldu ve bur tarz videolar izlediğini anladım. ..böyle birseyi belkide konduramadigim için bu kadar sene bekledim. ..sonuçta arada çocuk vardı şimdi ise iki tane benim Şüphelerim artınca ben üzerine gittim ve itiraf ettirdim. ..Burada bunu sizinle paylasmam herkese kolay kolay anlatamayacağim bir konu olduğu için. .neolur beni yadirgamayin

ee taman ne yapmayı düşünüyosunuz peki..biz ne diyelim ya kabul et yada etme demekten başka.Adam tercihini değiştirmezki

Ne yapacaksınız şimdi?
Boşanacak mısınız?

Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..

Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..

ya çocuklarıma kıyamıyorum diye bişey yok..anne baba ayrı diye hiç birşey olmuyo benmkiler de ayrıydı

Çocuklara yazık olacak bir durum yok, bende boşanmış ebeveynlerin çocuğuyum, bir şey olmadı büyüdük çok şükür
Başkalarının fikirlerine saygılıyım ama şahsi kanaatim böyle bir evlilik olmaz, ben kaldıramam
Size de ancak boşanmayı tavsiye edebilirim

Çocuklara yazık olacak derken babaya çok düşkünler onların düzenini bozmayı kastediyorum. .onlara haksızlık etmiş olurmuyum diye...

böyle bir bayan mustafa karataş hocayı aramıştı. ama bence sizde eşinizin tercihleri hakkında tam bilgi sahibi değilsiniz. yani biseksüel mi? gay mı? yani büyük konuşmamak lazım başımıza neler geleceğini bilemeyiz ama sanki ben tahammül edemezdim böyle bir duruma. onunla aynı yatakta yatma fikri bile midemi bulandırıyor. ama işte seviyorsanız nasıl vazgeçeceksiniz? ve insan sevince her şeye razı oluyor. ALLAH cc yardımcınız olsun ne deyim :KK64:

Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
gerçek olabilir neden olmasın ne insanlar var sizin yapmanız gereken içinizden geçendir .çocuklarınız için bir ömür istemediğiniz şekilde istemediğiniz biriyle ömür geçirmek sağlıklı bir karar değildir sonuçta çocuklarınız bu şekilde daha mutsuz olacak .karar sizin bu durumu kabullenebilecek insanlar var eğer kabullenemeyecekseniz de yol yakınken yollarınnızı ayırmanızda fayda var .hem durum sadece kabullenmek değil hayatı yalan adamın hem de aldatmış sizi..

X