- 27 Ağustos 2014
- 265
- 222
- Konu Sahibi Sevimli peri
Hakkımızda hayirlisi olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben gerçekten doğru söylüyorum. ..senelerdir bana karşı ilgisiz di zaten ama kötü bir insan değil. ..Şüphelerim ilişki bakımından oldu ve bur tarz videolar izlediğini anladım. ..böyle birseyi belkide konduramadigim için bu kadar sene bekledim. ..sonuçta arada çocuk vardı şimdi ise iki tane benim Şüphelerim artınca ben üzerine gittim ve itiraf ettirdim. ..Burada bunu sizinle paylasmam herkese kolay kolay anlatamayacağim bir konu olduğu için. .neolur beni yadirgamayin
Ne yapacaksınız şimdi?Arkadaşlar ben gerçekten doğru söylüyorum. ..senelerdir bana karşı ilgisiz di zaten ama kötü bir insan değil. ..Şüphelerim ilişki bakımından oldu ve bur tarz videolar izlediğini anladım. ..böyle birseyi belkide konduramadigim için bu kadar sene bekledim. ..sonuçta arada çocuk vardı şimdi ise iki tane benim Şüphelerim artınca ben üzerine gittim ve itiraf ettirdim. ..Burada bunu sizinle paylasmam herkese kolay kolay anlatamayacağim bir konu olduğu için. .neolur beni yadirgamayin
Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
Bu konuyla ilgili bir forum oluşturmak benim içinde kolay olmadı lütfen kırıcı olmayın...Sadece paylaşmaya ve görüşlere ihtiyacım olduğu için. ..Destek almayi düşünüyorum psikolojik ...ayılmak istiyorum ancak çocuklarıma kıyamıyorum. ..
Evet çalışıyorum...ben eğitimci yım. ..Ekonomik özgürlüğün var
tövbe estağfurullahYani Nur topu gibi kocanız varmış..Nur'u gitmiş, Top'u Kalmış
ÖĞRETMEN misiniz umarım psikolojiniz çocuklara yansımaz performansınız düşmez hala bekliyorsunuz maddi gücünüzde var boşanın gitsinEvet çalışıyorum...ben eğitimci yım. ..Ekonomik özgürlüğün var
gerçek olabilir neden olmasın ne insanlar var sizin yapmanız gereken içinizden geçendir .çocuklarınız için bir ömür istemediğiniz şekilde istemediğiniz biriyle ömür geçirmek sağlıklı bir karar değildir sonuçta çocuklarınız bu şekilde daha mutsuz olacak .karar sizin bu durumu kabullenebilecek insanlar var eğer kabullenemeyecekseniz de yol yakınken yollarınnızı ayırmanızda fayda var .hem durum sadece kabullenmek değil hayatı yalan adamın hem de aldatmış sizi..Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
Yani Nur topu gibi kocanız varmış..Nur'u gitmiş, Top'u Kalmış