Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Mutlaka bir yerde anlasiliyr on yil boyunca hic acik vermemisse kiii vermemis on yil sonra nasil anladi.peki ?? İmalat hatasi :-)
Diyorum ya kolay anlaşılmıyor diye, bi açık vermiş sanırım, zaten şüphe üzerine gelişmiş birseydi sanırım. Ben de anlayamazdım herhalde, bana ilgisi bitmisder gecerdim :KK64:

Kendisi artık boşanma kararı aldığını yazmış ondan gündeme gelmiş, 1 yıl kadar geç kalınmış bir karar ama zararının neresinden dönersen kâr dır demişler
özetlediğiniz için teşekkür ederim. yeni üye ve böyle bir konu olduğu için fake sanmıştım. keşke fake olsaydı çok üzücü bir durum

Diyorum ya kolay anlaşılmıyor diye, bi açık vermiş sanırım, zaten şüphe üzerine gelişmiş birseydi sanırım. Ben de anlayamazdım herhalde, bana ilgisi bitmisder gecerdim :KK64:
Hmm anladim cok.kotu bir durum Allah kolaylik versin ilk defa fake olmasni.istedgim.bir konu cok fena yaa

İnşallah herşey gönlünüzce olur..eminim çok yıprandıniz.
Çocuklarınız ne durumda?onlara birşey söylemeyi dusunuyormusunuz bu konuda?
Çocuklara bişey demeyi düşünmüyorum yani asil sebebi zaten birkaç kişi biliyor..kendi ailemede soylemeyecegim.eşimle anlasamiyoruz bosanacağim diyeceğim

Çocuklara bişey demeyi düşünmüyorum yani asil sebebi zaten birkaç kişi biliyor..kendi ailemede soylemeyecegim.eşimle anlasamiyoruz bosanacağim diyeceğim
Evet en doğrusu bu..kimsenin bilmesine gerek yok.ozelliklede çocukların..
Allah yardımcınız olsun.
Peki nasıl anladınız bu durumu kendisi itiraf etmeye neden mecbur kaldı ki?

Evet en doğrusu bu..kimsenin bilmesine gerek yok.ozelliklede çocukların..
Allah yardımcınız olsun.
Peki nasıl anladınız bu durumu kendisi itiraf etmeye neden mecbur kaldı ki?
Supheleniyordum zaten arkadaşı evimize girip çıkıyordu birbirlerine olan tavırlardan anladım üzerine gittim kendimden emin şekilde itiraf etti ....

Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim
sonuçta aldatılmışsınız.karar sizin elbette bunu göz ardı edebilecek misniz? bir de iki tarafa da ilgisi varsa sizle yetinecek mi?

Allah ıslah etsin konu fake bile olsa ne diyeyim. Fake konu bile olsa ardında bir gay vardır diye dusunuyorum.

X