- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
- Konu Sahibi halacocuksun
evli değilim ama ben şahsen üzülürdüm beni beğenmediğini artık istemediğini düşünürdüm bana göre cinsellik bi bütün ya bilemedim
ama size bu yüzden hakaret etmesi affedilir değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar bir buçuk yildir evliyim çok zor evlendik ailem karşı çıktı ısrar ettim evlendim dugunumuzde sorunlu oldu ondada çok.aci çektim aklıma gelince boğazım düğümlenir.. ama çok güzel bi gelin olmuştum :)... ne desem ne anlatsam neyi anlatsam... ilk aşkım ama çok aşığım belkide hala... sevgiliyken bana gerizekalı demişti ayrılmaya kalktım ayrılmak gerekmiş o an özür diledi geçti meğer sinyal miş bu bana... evlenince hakaretler diz boyu ş.siz.. adi... den tut iste her türlü ağladım hep ağladım geldi aşkım dedi öptü kokladı unuttum hep unuttum... sonra dedim benim ağzım yokmu zaten stresli bi iste çalışıyorum bende başladım küfür etmeye ağzına salak kelimesini almayan ben küfür uzmanı olmuştum adeta .. hamile kaldım dayak yedim öptü ama ya beni unuttum lohusayim ama ne lohusa çok zor ameliyat geçirip yoğun bakımda kalan yatalak kalmaktan kılpayı kurtulan lohusa 20. Gününde dayak yahu yeni aklanmıştım dur hele :)... iyi huylarında vardı benim kocamın ev islerinde yardımcı ... iste sever beni bide çok severmiş dediğine göre demekki boyle seviyor ne bileyim ben ilk aşkımdı... benimde hatalarım vardı yok değil okudum ben hep okudum sonra çalıştım eşşek gibi çalıştım ev isinden anlamam ki söyledim ona bilmiyorum ama öğrenirim heralde dedim ben öğretirim aşkımım dedi :) simdi annemin evindeyim sorunlu gebelikten ötürü istifa etmistim işsizim çalışıp seneye atanmam gerek.. annemin evinde cantamdaki kv bana taktigi bileziği aldı bayramda bana verdiği harcligida al bunuda al.dedim onuda aldı ve gitti... bugün geldi gelmeyecekmisin benle diyor birde ahmak dedi bana yine hakaret yani dedim hayır ama bebegimin babasisin istediğin zaman gel sev ... içinde aşkı felan kalmadı aşkım gözü kormus gercektende söylesenize kızlar filmlerdeki nazik kibar erkekler varmı yoksa hepsi böylemi :) daha 1 aylık bebeğim ve annemin de esimden bir farkı yok yani şiddeti düşük seviyede sığınma evleri nasıl bilen varmı birde sizce ben başarabilirmiyim bu agir sinavdan gecebilecekmiyim sizce ne yapmaliyim
Aslında hiç alakası yok. Seks farkı, kendini tatmin farklı. İkisinin de yeri ve tadı başka, biz abartıyoruz aslında.evli değilim ama ben şahsen üzülürdüm beni beğenmediğini artık istemediğini düşünürdüm bana göre cinsellik bi bütün ya bilemedimama size bu yüzden hakaret etmesi affedilir değil
![]()
Doğrudur yaşanmadan bilinmezAslında hiç alakası yok. Seks farkı, kendini tatmin farklı. İkisinin de yeri ve tadı başka, biz abartıyoruz aslında.
senle olmak istemıyormu da yapıyor?
yetersız olan ne?
ben gecen gün eşime'' kendı işini kendın hallet istersen'' dedim.
'' o nasıl oluyor'' dedi. '' anlarsın ya işte'' dedim.
'' yuh saçmalama'' dedi.
halbukı ben teklıf ettım. nolcak yani yaparsa?
ben zaten gebelıgın en basından postayı koydum. doguma kadar unut dedım. ,
ölmez ya...,
ama sizin sorun ne?
şükür her şey yolunda. sende iyisindir umarım :=)Allah iyiliğini versin.
Nasılsın Sur? Bebiş nasıl?