- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Benim yorum yapmama gerek kalmadi cok guzel anlatmisiniz,sag olun.Kimsesiz YETİM gibi bir çocuğa bakmak için illa kan bağı olması gerekmez!
Bu insanlıkla alakalı bir şey
Sevabı büyük
Ben çok eminim konu sahibi o çocuk yeğeni bile olmasa o çocuğa sahip çıkardı
bu yazdıklarından bile belli
en başından söylemek istememiş insanlar sorunda anlatmış
eşimin yeğenide olsa bakarım
en baştan kabul etmiş şimdi yan çizemez çizerse zaten konu sahibi yolu göstericem diyor haklıda
Eşininde sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ilk konusunu hatırlıyorum oda çok istemiş koşturmuş çaba sarfetmişti EŞİNİN YEĞENİ olmasına bakmadan!
Umarım bu kadar mükemmel bir insanın evliliği bitmez
Kimsesiz YETİM gibi bir çocuğa bakmak için illa kan bağı olması gerekmez!
Sevabı büyük
en baştan kabul etmiş şimdi yan çizemez çizerse zaten konu sahibi yolu göstericem diyor haklıda
Eşininde sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ilk konusunu hatırlıyorum oda çok istemiş koşturmuş çaba sarfetmişti EŞİNİN YEĞENİ olmasına bakmadan!
insan kendi doğurduğu çocuğa bile tahammül edemediği, bunaldığı zamanlar oluyor. sen senin olmayan bir çocuğa annelik yapıyorsun. allah senden razı olsun..
evet böyle insanlar dünyanın o kadar da kötü bir yer olmadığının kanıtı bence..Değilmi ama dünyada ne güzel insanlar var.
Ne anesi ne babasi aramadi ben de ulasamadim hic benim anem yasli ve bakacak enerjisi yokkırılmakta haklısın
ben bişeyi merak ettim
kardeşin çocugu hiç aramıyormuyada annen yokmu
Ne anesi ne babasi aramadi ben de ulasamadim hic benim anem yasli ve bakacak enerjisi yok
3 bucukinsan evladını nasıl aramaz ya çok üzüldüm
eşinle konuş kırgınlıgını mutlaka anlar
çocuk kaç yaşında
3 bucuk
Kimsesiz YETİM gibi bir çocuğa bakmak için illa kan bağı olması gerekmez!
Sevabı büyük
Anlattim burada,yardimcida oldular sag olsunlar.Derdinizi eşinize anlatmiyorsunuz buraya anlatmıyorsunuz pardon da biraz müneccim olmak gerrk biz nerden bilelim kırılacak durummu siz mi abartiyosunuz vs.
Daha degil cnm insalah yarinkonustunmu esınle?
Konumdaki derdimi bul hahahah cok yasa emi.....Yeni bi trend mi basliyor? Konumdaki derdimi bul... Kusura bakmayin ama nasil mantikli yorum yapalim sorunu yazmazsaniz? Ben oyumu, sevebilirsinizden kullanayim o zaman...