Esimi tekrar sevmek istiyorum...

size helal olsun. iyilik bu kadar dillendirilmez sanırım sizde bu yüzden açmadınız. eğer bunu başta söyleseydiniz bütün arkadaşlar övgüyle yaklaşacaktı size.

her neyse. çocuk terk edilmeyecek onu netleştirdik. kocamıza gelelim.

bence sakin bir anınızda karşınıza alın ve konuşun. düşünceleri nedir.

bakın ben anneme katlanamıyorum mesela. sizde de oluyordur çocuğa katlanamadığınız. muhabbet kuşumla bile kavga ettiğim oluyor.
bu böyle aile arası bir kavga olabilir.

eğer o adamla aranızda büyük bir sevgi varsa ve çocuğu da seviyorsa, sakin kafayla konuştuğunuzda bunu çözeceğinize inanıyorum. çok çabaladı demişsiniz, vazgeçtiğini sanmam.

Cok tesekurler. "biraz daha ele gelsin yuvaya veririz bizde artik"gibi birsey soyledi. Bende gozlerimi actim baktim,saka falan dedi. Ama oyle birsey oyle bir dusunce nerden durduk yere aklina gelir bi insanin. Ona hic bi yukumuz yok. Devlet bana para veriyor cocuk icin. Ki o ise gittiyinde uyuyor oluyor isten geldiyinde uyumus oluyor. Benimsemese bile ici acimasi lazim,ole dusunmemesi lazim.

Kusla nasil kavga ediyorsun guldurdun beni cok sagol. Yorumun icin cok tesekurler.

Siz mükemmel bir halasin canim ya, belki esin gergin bir anda söylemistir ,bazen öz babanin kendi cocugunu kiskandigini duydum ona cok zaman ayiriyor bana az ayiriyor diye , tatli dille konus sevgine toz kondurma,

Durduk yere tabii ki gelmiş olamaz ama çocuk bir süredir sizle yaşıyor, eşinizin de kafası çalışıyor sonuçta, şimdiye kadar hiç bir haberinin olmadığı, çocuk yetiştirme, büyümesi, eğitimi konusunda algıları daha açık. Kreşe giden çocuk diye bir şey yok mu yani çevrenizde, eşiniz bunu akıl edemeyecek mi? Bir an önce 18 olsun da evimizden bassın gitsin demiş gibi konuşuyorsunuz. Ki zaten 2-3 yaşında falandı yanlış hatırlamıyorsam çocuğunuz, evet ele gelince, yani bir süre daha geçince kendi iyiliği için sosyalleşmesi gerekir, birbirinizden ayrılmayacak bir bütün halinde yaşamayacaksınız ömür boyu.

Siz mükemmel bir halasin canim ya, belki esin gergin bir anda söylemistir ,bazen öz babanin kendi cocugunu kiskandigini duydum ona cok zaman ayiriyor bana az ayiriyor diye , tatli dille konus sevgine toz kondurma,
Cok sag olun.. Aslinda o sozunden sonra benden bir atak bekledi gibi.. Ama tek bir cumle etmedim,bu olayin tartismaya acik bir konu oldugunu dusunmesini istemedim diyelim.

ben anliyamadim canim yorumunu ozur dilerim. Daha anlasilir yazsan vallah anlamadim
Krese gidiyor. Sabah tan oglene kadar.
Esim cocuk yuvasindan bahsetti siz yanlis anlamisiniz.

Ben

ben anliyamadim canim yorumunu ozur dilerim. Daha anlasilir yazsan vallah anlamadim

Hani anasi babasi bakacak kimsesi olmayan yavrularin toplandigi yer. Anladinizmi..

Kreş değil yuva demiş yuva hani kimsesiz çocukların kaldığı yer

İşler değişir tabi ki o zaman gerçekten, ben öyle anladım milena'nın dediği gibi hangi ortamda ne sebeple dediğini daha önce yazmış olsaydınız o yorumu yapmazdım ben de, kusura bakmayın, çok özür dilerim. Ama çocuk yuvası, kreş anlamında da kullanılıyor, diğeri için yetimhane falan daha yaygın ya cidden aklım hiç oraya gitmedi.

Siz kotu dusunmuyosunuz ondan akliniz gitmemistir. Ama esim ne kadar kotu degil mi?

Ama ne yapabiliriz,o bebek daha ikinci bir terk edisi kaldirabilirmi? Annesi babasi onu terk etti,beni yeniden anne bildi ben onu terk edebilirmiyim. Benim sevdigim adam bu kadar vicdansizmis demekki...
Ne kadar güzel bir şey yapmışsın, yürekten kutluyorum seni. Herkesin yapabileceği bir şey değil bu.
Belki eşin konusunda alınganlık ettin, olay tam olarak nasıl oldu bilmiyorum ama bebeği sahiplenmeyi o da çok istedi demişsin. Eğer kötü bir ima bir kez olduysa unutmaya çalış bence. Sonuçta insanlar öz çocuğu da olsa bazen sabırsız ya da tahammülsüz olabiliyor. Anlayışlı ol bence biraz. Yok için rahat etmiyorsa açık açık konuş.

Anliyabileceginizi sanmiyorum uslubunuzdan. Yigenim desem basit olur,cocugum diyorum ben ona. Ona ben bakiyor,ben besliyor ben seviyorum,o bana anne diyor .
Helal olsun senın gıbı anneye..Evet sen onun annesisin ve harıka bırsey yapmıssın bu yaptıgın muhteşem bır ıyılık.Eşini yanlıs anlamıs olma ıhtımalın olabılır cnm,sonucta şaka demıs..Ama sen de onunla konusarak ve ıletısım kurarak çözmeye calısmalısın.Cunkı,bu gergınlıgın ve cocukla uyuman, onu cocuktan daha da sogutabılır ve uzaklastırabılır sızı..Bence sen uygun bı anda bunu sorarak konuyu ac hem ıcın rahatlasın,hem de boş yere gerılmemıs olursun..Bu duygu senı mahveder,esıne de ısınamazsın..Cocuga da acır aglar durursun oyle dusunme..Bır an once konusmaya bak.

yok artık ! bunu nasıl der???
bence de buna susulur...
ve ciddi ciddi tavır alınır....
çok istiyorsa seni eskisi gibi,uğraşmalı
şakası bile çok kötü...
boş bir kıskançlık içinde mi acaba ?
benim kıskanç olmayan koca,köpeğimden kıskanmıştı ilk zamanlar...

herkes yazmış ama ben de yazayım
hayran kaldım size
sadece çocuğu yanınıza alıp ona "anne" olmanıza değil
baştan sona yazış şeklinize, düşüncelerinize, kendinizi anlatışınıza

bu yoruma çok çok çok katılıyorum, özellikle kırmızı cümleye, çok çok çok doğru tespit bence
günümüzde erkekler gerçekten öz çocuklarını bile kıskanıyorlar eşlerinden
ve bazı kadınlar hakikaten bu dengeyi kuramıyorlar
belki siz dengeyi kurmuşsunuzdur ama erkekler ne verseniz fazlasını istiyorlar işte
yalnız, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz iyi bir insan ve söylediği bu "cümle"'den (tabi ki siz bunu "düşünüş şekli" olarak yorumluyorsunuz) başka probleminiz yok
bence bu durumda mutlaka eşinize söz hakkı yani savunma hakkı vermelisiniz
eğer direkt konuyu açmak istemiyorsanız, sahte tavırları bir kenara bırakın, soğuk ve mesafeli davranın, en azından sorsun "ne oldu" diye

umarım herşey çok güzel olur, Allah hayırlısıyla gönlünüze göre verir, çocuğunuzla (hatta çocuklarınızla) ve eşinizle musmutlu bir hayatınız olur

Ben yavas yavas anladim konuyu.
Cok yanlis bu cumle kurmus.
Ama belirtim kirildigini.
Boyle sakla sakla nereye kadr.
Bide ayri bi konu, mac yasinda miniginiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…