- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
-
- Konu Sahibi edaligeceler
edacım merhaba,,nickim değişti,quarta ben:)Daha degil cnm insalah yarin
Cnm merhaba. Cok sevindim yorumuna, insallah dedigin gibi olur ,cok.cok tesekurler.edacım merhaba,,nickim değişti,quarta ben:)
hayatınızda çok şey değişiyor hem de kıs zamanlarda...önce evlat edinme ,sonrasında da senin hamileliğin..belki onun kafasında da farklı sorular vardır.yeni bebekler beraber nasıl olacak ,2 çocukla nasıl olur gibi gibi...
ve bunları ancak konuşarak çözebirlsiniz..
bence üstesinden geleceğiniz sıkıntılar..ben eşinin de oğlunuzdan vazgeçeceğini sanmıyorum..
senin yeğenin zaten dimi çocukCocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.
Daha degil cnm insalah yarin
Konustum yukarida bi yorum yazdim cnm cok tesekurlerKonuşttunmu eşinle canım merak ediyorum gelişmeleri
Kizlar esimle bugun konustuk.
Kesinlikle saka yaptigini,gereksiz ve sacma bir saka oldugunu kabul ettigini soyledi.
Ve beni kendisini tanimamakla sucladi,uzuldu. Eger boyle bir insan olsam hic bu ise bulasmazdim bile dedi.
Hic aklinda oyle birsey olmadigini,dusunmedigini omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
Cok mutlu oldum
Ama hamileligimden dolayida hassasim o yuzden bu kadar takildim sanirim.
Hepinize sonsuz tesekur ediyorum
Cok cok yardimci oldunuz bana.
Allah razi olsun...
Siz cok guzel bir ailesiniz.masallah...Kizlar esimle bugun konustuk.
Kesinlikle saka yaptigini,gereksiz ve sacma bir saka oldugunu kabul ettigini soyledi.
Ve beni kendisini tanimamakla sucladi,uzuldu. Eger boyle bir insan olsam hic bu ise bulasmazdim bile dedi.
Hic aklinda oyle birsey olmadigini,dusunmedigini omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
Cok mutlu oldum
Allah razi olsun...
3bucuk yasinda bebegimiz. Velayeti bende.Sorunu halletik cok sukur. bende hamileyim zaten yakinda ikinci geliyor.cok tesekurler yorum icinSiz ne merhametli bir insansınız. İnşaallah karşılığını kat kat alırsınız. Velayeti sizde mi ? Kaç yaşında ?
Eşinizi anlamaya çalışın. Erkekler kendi çocuklarında bile çoğu zaman tereddütler yaşayabiliyorlar.
İçinden gelerek söylediğini düşünmüyorum.
Mutlaka mutlaka konuşmalısınız eşinizle. Bu cümle sizi çok incittiyse daha da büyüyecektir.
Konuşursanız guzel bir zamanda , kırıldığınızı dile getirirseniz mutlaka telafisini yapacaktır.
Eşiniz beraber geçirdiğiniz zamanın azlığından mı dert yanıyor acaba ? Ya da kendi de bir bebek mi istiyor ? Bunu ona söyleten onu istemediği değil birşeyin eksikliğini hissetmesi olabilir.
3bucuk yasinda bebegimiz. Velayeti bende.Sorunu halletik cok sukur. bende hamileyim zaten yakinda ikinci geliyor.cok tesekurler yorum icin
sag ol cnm. o sordugun soru hic aklima gelmedi. Soyleyebiliriz. Cunku sonucta babasi en yakinimAy maşaallah. Allah bağışlasın. Eşinizden de sizden de Allah razı olsun. Her erkek velayeti almayı kabul etmez.
Özel değilse, büyüyünce doğruları söyleyecek misiniz? Ve inşaallah bebeğiniz olduktan sonra aynı duyguları beslersiniz.
Sorunu çözmenize çok sevindim. Konuşmak her zaman en iyi çözümdür.
Hayat kurtaranlara sonsuz sevgi saygılar.
Kizlar esimle bugun konustuk.
Cok mutlu oldum
Allah razi olsun...
YA-ŞA-SIIIIIIIIIIIIIIN
ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM
VE EŞİN HAKLI! BAK CÜMLE NE GÜZEL : omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
ALLAH MUTLULUĞUNUZU HAYIRLISIYLA DAİM ETSİN İNŞALLAH