Esimi tekrar sevmek istiyorum...

Hâlâ çok seviyorsunuz bence :) sözleri cümleleri kurarken bile ona olan aşkniz ile uyumlu kuruyorsunuz. konuşun eğer başka büyük sorunlar yoksa tabiki konuşun art niyetli yada seni kırmak adına söylenmiş bir düşünce değildir belki bazen insanlar bir düşünce bir hareket yapar söyler ama içinde kötülük olmadan bütün saf duygularla yaşanır ama karşısındaki yanlış anlaya bilir bence konuşup çözüm bulun kavga etmek istemiyorum demişsiniz zaten kavga etmeyin aynı dili konuşmadan anlaşmışsiniz da aynı dili konuşurken mi kavga edeceksiniz mutlu ol Rabbim tez vakitte huzurunu yerine getirip yüzünü güldürsun :) gülümseee

Insan bazi anlarda kendi cocuguna tahammuk edemiyor ama aninda soylediginden pismanlik duyuyor oda sonucta en basindan ugrasmis cocugu almak icin..bence bir anlik bi soylemdir hem sonucta araya soguklugu bi sokarsaniz zor toparlanirsiniz bence olayi unutmaya calis bir daha boyle birsey okursa ki olcagini sanmiyorum o zaman ciddi ciddi konusursun

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış eşinzle konuşun insanıZ bazen inanmadığımız şeyleride söyleyebiliriz.uzaklaşmayın soğutmayın kendinizi görmüyor musunz ne insanlar var nasıl bitiyor evlilikler tekrar bağlanın bu kadar takarsanız bitip gidersiniz.millet neler yaşıyor yinede affedip devam ediyor bir sözle soğutmayın kendinizi

Çok hassas bir konu. Biz kadınlar böyle şeylerde daha hassas hissettiğimiz için erkekleri bu konuda tabiri caizse odun buluyoruz.
Saçma bir espri yapmış, eğer niyetinde ciddi olsaydı senin tepkini gözlemlerdi ve kırılıp kırılmadığını anlamaya çalışırdı. Ama belliki şaka yapmış, ve bu yüzden ne yaptığının farkında değil.
Söylediği şeye kırıldığını anlatırsan bence o da özür dileyecektir. Malesef şeytan boş durmuyor, eşlerin arasını bozmak için mutlaka bir vesvese buluyor. İpin ucu kaçarsa yakalamak zor oluyor, o yüzden olumlu yönde toparlanmaya bak derim. İnşallah yine çok mutlu bir aile olursunuz.

Insallah cok tesekurler

Cok sag olun gercekten,iyiki yazmisim buraya cok iyi geldi.
Ben beni denedigini dusundum,hani bi tepki veririm de konu acilir konusur sandi
Ama bunun tartisilacak bir konu oldugunu dusunmesini istemedigimden sustum. Ama konusmaya karar verdim simdi. En azindan rahat hissedicem. Ondan nefret etmek istemiyorum asla.

Hepinize.tesekkur ediyorum biraz kafam rahatladi. Cok cok sag olun.
Esimle konusmaya karar verdim
Burayada yine yazarim ne konustuk diye.
Hepinizi seviyorum...

Buraya yaz sonra gelişmeleri canımi bence de konuş bunu en başından demiştim. İçine atarsan hep aklında kalacak. Belki düşünemeden şaka yaptı, belki gergindi, erkekler kadınlar gibi duygusal değil.
Onu şaka olarak yapmış olsa bile düşünemeden yapmıştır. Erkek işte. :)

Empati yapmak gerekiyor biraz.. Şahsım adına eşimin kardeşinin çocuğuna ben bakmak istemem, yani evet belki başta olabilir ama insan kendi çocuğuna bile yeri geliyo tahammül edemiyo. Bu konuda eşin için nasıl böyle düşünüyo deme hakkın yok bence çünkü o senin gibi sevmek zorunda değil.. Öte yandan senin yerine de koyuyorum kendimi yeğenim benim canımın içi istesin herşeyim onun olsun. O yüzden eşine biraz anlayışlı ol bence, sonuçta bizim için çok önemli olan insanlar onlar için olmayabilir ve eşin de bi noktaya kadar sabır göstermiş

Esin bu konuda cok ayip etmis kirilmak da haklisin o cocuga bakmakla ne kadar merhametli oldugunuzu hala kavrayamamis sizi tam taniyamamis malesef bu işi zamana birakin belki dusunceleri icin cok pişman olacak ve inşa llah siz de eskisi gibi seversiniz

Hepinize.tesekkur ediyorum biraz kafam rahatladi. Cok cok sag olun.
Esimle konusmaya karar verdim
Burayada yine yazarim ne konustuk diye.
Hepinizi seviyorum...

lütfen bizi habersiz bırakmayın
ben de çok merak ediyorum gelişmeleri
tüm kalbimle çoooooooooooookkkkkkkkkkkk mutlu olmanızı diliyorum

Kimsesiz YETİM gibi bir çocuğa bakmak için illa kan bağı olması gerekmez!
Bu insanlıkla alakalı bir şey
Sevabı büyük
Ben çok eminim konu sahibi o çocuk yeğeni bile olmasa o çocuğa sahip çıkardı
bu yazdıklarından bile belli
en başından söylemek istememiş insanlar sorunda anlatmış
eşimin yeğenide olsa bakarım
en baştan kabul etmiş şimdi yan çizemez çizerse zaten konu sahibi yolu göstericem diyor haklıda
Eşininde sizin gibi düşündüğünü sanmıyorum çünkü ilk konusunu hatırlıyorum oda çok istemiş koşturmuş çaba sarfetmişti EŞİNİN YEĞENİ olmasına bakmadan
!
Umarım bu kadar mükemmel bir insanın evliliği bitmez

ne demiş atalarımız
DERDİNİ SÖYLEMEYEN DERMAN BULAMAZ...

Siz anlatmadıkça o dert içinizde büyür, eşinizle paylaşın içinizde tuttuğunuz düşünceyi, hem belki de gözünüzde büyüttüğünüz kadar bi sıkınt olmayacak, bunu yaşamadan bilemezsiniz.

Kardeşinizin çocuğuna mı bakıyordunuz eğer ki o sizseniz bence eşinizi sevmeniz için bir neden daha...olayı bilmiyorum tek yorumum bu.

Kardeşinizin çocuğuna mı bakıyordunuz eğer ki o sizseniz bence eşinizi sevmeniz için bir neden daha...olayı bilmiyorum tek yorumum bu.

Eşi biraz daha ele gelsin yuvaya veririz demiş, şaka der gibi demiş gülerek ama konu sahibi alınmış böyle bir şeyi düşünmüş olması bile üzmüş. Ama bence eşi duygusal yönden bakmamıştır onun gibi. İnsan yeri geliyor kendi çocuğa bile birşeyler söyleyip pişman oluyor. Konu sahibinin eşi de çok istemişti çünkü çocuğa sahip çıkmayı.

adam portekizli kız tam türk kafasında baştan belliymiş aslındada olan olmuş ortada bi çocuk var takılma ufak tefek şeylere . . .

Yok be gerçek değildir o,öyle olsa benim babam derdi hep bırakcam sizi dadılara diye:))) bence yabancılar çok duygusal değiller bizler gibi çok ta onemsemez...bir de konu sahibi hakikaten dünya sizin gibiler için helak olmuyor çok güzel insanlarsınız.

Cok tesekkur ederim,allah razi olsun. Insaalah asariz bu sorunumuzu. Herkes sinaniyor bir sekilde,benimkide bu diye dusunuyorum. Cok sag olun guzel sozleriniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…