- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
- Konu Sahibi edaligeceler
Mesaj tekrari..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hâlâ çok seviyorsunuz bence :) sözleri cümleleri kurarken bile ona olan aşkniz ile uyumlu kuruyorsunuz. konuşun eğer başka büyük sorunlar yoksa tabiki konuşun art niyetli yada seni kırmak adına söylenmiş bir düşünce değildir belki bazen insanlar bir düşünce bir hareket yapar söyler ama içinde kötülük olmadan bütün saf duygularla yaşanır ama karşısındaki yanlış anlaya bilir bence konuşup çözüm bulun kavga etmek istemiyorum demişsiniz zaten kavga etmeyin aynı dili konuşmadan anlaşmışsiniz da aynı dili konuşurken mi kavga edeceksiniz mutlu ol Rabbim tez vakitte huzurunu yerine getirip yüzünü güldürsun :) gülümseeeCok dusundum yazip yazmamayi.Kendim basaramadim...
Cok cok severek evlendik biz.
Ayni dili bile konusamadan,birbirimizi hic anlamadan pat diye evlendik.
Sözlüklerle anlastik.
O portekizli. Ruya gibiydi hersey.Birbirimizi tek anladigimiz sey ask ti...
7.seneye dogru gidiyoruz evliligimizde...
Iki hafta oncesi cok kirildim ona,yaptigi seyden haberi yok. Ben ona bisey soylemedim. Farkinda degil. Guluyorum konusuyorum yine ama sahte...
icimde bisey koptu,bagliyamiyorum
Onun isten gelmesini beklemiyorum artik,cocugumla yatiyorum,uyuyup kaliyorum diyorum. Fazla zaman gecirmek istemiyorum onunla. O gunden beri cinsellikte istemiyorum...
bilmiyorum...
Cok uzuluyorum,eski guzel seyleri hatirliyorum..
Yetmiyor...
Kirildigim seyi ona anlatsam,tartismak istemiyorum
Hic sevmiyorum tartisip,kavga etmeyi...
Tartissam bile ne degisecek,bilse ne degisecek?
beni incittigi durum,onun beynindeki dusuncesiydi..O boyle dusuncek,boyle laf edecek bir adammis demek ki diyorum kendi kendime,daha cok soguyorum...
Simdilik bukadar yazicaklarim
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış eşinzle konuşun insanıZ bazen inanmadığımız şeyleride söyleyebiliriz.uzaklaşmayın soğutmayın kendinizi görmüyor musunz ne insanlar var nasıl bitiyor evlilikler tekrar bağlanın bu kadar takarsanız bitip gidersiniz.millet neler yaşıyor yinede affedip devam ediyor bir sözle soğutmayın kendiniziCok dusundum yazip yazmamayi.Kendim basasöyleyebiliriz.cok severek evlendik biz.
Ayni dili bile konusamadan,birbirimizi hic anlamadan pat diye evlendik.
Sözlüklerle anlastik.
O portekizli. Ruya gibiydi hersey.Birbirimizi tek anladigimiz sey ask ti...
7.seneye dogru gidiyoruz evliligimizde...
Iki hafta oncesi cok kirildim ona,yaptigi seyden haberi yok. Ben ona bisey soylemedim. Farkinda degil. Guluyorum konusuyorum yine ama sahte...
icimde bisey koptu,bagliyamiyorum
Onun isten gelmesini beklemiyorum artik,cocugumla yatiyorum,uyuyup kaliyorum diyorum. Fazla zaman gecirmek istemiyorum onunla. O gunden beri cinsellikte istemiyorum...
bilmiyorum...
Cok uzuluyorum,eski guzel seyleri hatirliyorum..
Yetmiyor...
Kirildigim seyi ona anlatsam,tartismak istemiyorum
Hic sevmiyorum tartisip,kavga etmeyi...
Tartissam bile ne degisecek,bilse ne degisecek?
beni incittigi durum,onun beynindeki dusuncesiydi..O boyle dusuncek,boyle laf edecek bir adammis demek ki diyorum kendi kendime,daha cok soguyorum...
Simdilik bukadar yazicaklarim
Insallah cok tesekurlerÇok hassas bir konu. Biz kadınlar böyle şeylerde daha hassas hissettiğimiz için erkekleri bu konuda tabiri caizse odun buluyoruz.
Saçma bir espri yapmış, eğer niyetinde ciddi olsaydı senin tepkini gözlemlerdi ve kırılıp kırılmadığını anlamaya çalışırdı. Ama belliki şaka yapmış, ve bu yüzden ne yaptığının farkında değil.
Söylediği şeye kırıldığını anlatırsan bence o da özür dileyecektir. Malesef şeytan boş durmuyor, eşlerin arasını bozmak için mutlaka bir vesvese buluyor. İpin ucu kaçarsa yakalamak zor oluyor, o yüzden olumlu yönde toparlanmaya bak derim. İnşallah yine çok mutlu bir aile olursunuz.
Cok sag olun gercekten,iyiki yazmisim buraya cok iyi geldi.herkes yazmış ama ben de yazayım
hayran kaldım size
sadece çocuğu yanınıza alıp ona "anne" olmanıza değil
baştan sona yazış şeklinize, düşüncelerinize, kendinizi anlatışınıza
bu yoruma çok çok çok katılıyorum, özellikle kırmızı cümleye, çok çok çok doğru tespit bence
günümüzde erkekler gerçekten öz çocuklarını bile kıskanıyorlar eşlerinden
ve bazı kadınlar hakikaten bu dengeyi kuramıyorlar
belki siz dengeyi kurmuşsunuzdur ama erkekler ne verseniz fazlasını istiyorlar işte
yalnız, yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz iyi bir insan ve söylediği bu "cümle"'den (tabi ki siz bunu "düşünüş şekli" olarak yorumluyorsunuz) başka probleminiz yok
bence bu durumda mutlaka eşinize söz hakkı yani savunma hakkı vermelisiniz
eğer direkt konuyu açmak istemiyorsanız, sahte tavırları bir kenara bırakın, soğuk ve mesafeli davranın, en azından sorsun "ne oldu" diye
umarım herşey çok güzel olur, Allah hayırlısıyla gönlünüze göre verir, çocuğunuzla (hatta çocuklarınızla) ve eşinizle musmutlu bir hayatınız olur
Hepinize.tesekkur ediyorum biraz kafam rahatladi. Cok cok sag olun.
Esimle konusmaya karar verdim
Burayada yine yazarim ne konustuk diye.
Hepinizi seviyorum...
Hepinize.tesekkur ediyorum biraz kafam rahatladi. Cok cok sag olun.
Esimle konusmaya karar verdim
Burayada yine yazarim ne konustuk diye.
Hepinizi seviyorum...
Empati yapmak gerekiyor biraz.. Şahsım adına eşimin kardeşinin çocuğuna ben bakmak istemem, yani evet belki başta olabilir ama insan kendi çocuğuna bile yeri geliyo tahammül edemiyo. Bu konuda eşin için nasıl böyle düşünüyo deme hakkın yok bence çünkü o senin gibi sevmek zorunda değil.. Öte yandan senin yerine de koyuyorum kendimi yeğenim benim canımın içi istesin herşeyim onun olsun. O yüzden eşine biraz anlayışlı ol bence, sonuçta bizim için çok önemli olan insanlar onlar için olmayabilir ve eşin de bi noktaya kadar sabır göstermiş
Kardeşinizin çocuğuna mı bakıyordunuz eğer ki o sizseniz bence eşinizi sevmeniz için bir neden daha...olayı bilmiyorum tek yorumum bu.
Cok tesekkur ederim,allah razi olsun. Insaalah asariz bu sorunumuzu. Herkes sinaniyor bir sekilde,benimkide bu diye dusunuyorum. Cok sag olun guzel sozleriniz icin.Konu sahibi sana tek diyeceğim şu: Dünya senin gibi insanların yüzü suyu hürmetine dönüyo helak olmuyosak senin gibi güzel insanların sayesinde, eşine tekrar ısınmanı çocuğunuzla birlikte bir ömür mutlu olmanızı dilerim