- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Bizde söyle demiştik onaa erkekler böyle düşünmeden espri yapabiliyor işte çoğu odun olduğu için bu konuda
eşi çok iyi birisi ki ilk konusunda yazmıştı ne kadar istediğini. kaç gündür içime dert olmuştu biliyorsun beni çocuklara dayanamam. çok mutlu oldum bende. :) Demek ki neymiş sorunlar konuşularak çözülürmüş
valla ben de ne kadar mutlu oldum anlatamam, hele ki çocuk için
bugün her okuduğum şeye ağlıyorum, bunda da sevinçten ağladım
evet hepimiz konuş dedik
iyi de oldu, HARİKA OLDU!
Ah kıyamam sana sen ağlama ağlarsan da sevinçten ağla.
Cok dusundum yazip yazmamayi.Kendim basaramadim...
Cok cok severek evlendik biz.
Ayni dili bile konusamadan,birbirimizi hic anlamadan pat diye evlendik.
Sözlüklerle anlastik.
O portekizli. Ruya gibiydi hersey.Birbirimizi tek anladigimiz sey ask ti...
7.seneye dogru gidiyoruz evliligimizde...
Iki hafta oncesi cok kirildim ona,yaptigi seyden haberi yok. Ben ona bisey soylemedim. Farkinda degil. Guluyorum konusuyorum yine ama sahte...
icimde bisey koptu,bagliyamiyorum
Onun isten gelmesini beklemiyorum artik,cocugumla yatiyorum,uyuyup kaliyorum diyorum. Fazla zaman gecirmek istemiyorum onunla. O gunden beri cinsellikte istemiyorum...
bilmiyorum...
Cok uzuluyorum,eski guzel seyleri hatirliyorum..
Yetmiyor...
Kirildigim seyi ona anlatsam,tartismak istemiyorum
Hic sevmiyorum tartisip,kavga etmeyi...
Tartissam bile ne degisecek,bilse ne degisecek?
beni incittigi durum,onun beynindeki dusuncesiydi..O boyle dusuncek,boyle laf edecek bir adammis demek ki diyorum kendi kendime,daha cok soguyorum...
Simdilik bukadar yazicaklarim
Ayyy çok mutlu oldum. Böyle iyi, kocaman yürekli iki insanın bırak evliliğinin bozulmasını, tartışmasını bile istemezdim. İnşallah bebişinide hayırla doğurursun canım ve güzel mutlu bir aile hayatınız olur her zaman..Kizlar esimle bugun konustuk.
Kesinlikle saka yaptigini,gereksiz ve sacma bir saka oldugunu kabul ettigini soyledi.
Ve beni kendisini tanimamakla sucladi,uzuldu. Eger boyle bir insan olsam hic bu ise bulasmazdim bile dedi.
Hic aklinda oyle birsey olmadigini,dusunmedigini omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
Cok mutlu oldum
Ama hamileligimden dolayida hassasim o yuzden bu kadar takildim sanirim.
Hepinize sonsuz tesekur ediyorum
Cok cok yardimci oldunuz bana.
Allah razi olsun...