Esimi tekrar sevmek istiyorum...

Daha degil cnm insalah yarin
edacım merhaba,,nickim değişti,quarta ben:)
hayatınızda çok şey değişiyor hem de kıs zamanlarda...önce evlat edinme ,sonrasında da senin hamileliğin..belki onun kafasında da farklı sorular vardır.yeni bebekler beraber nasıl olacak ,2 çocukla nasıl olur gibi gibi...
ve bunları ancak konuşarak çözebirlsiniz..
bence üstesinden geleceğiniz sıkıntılar..ben eşinin de oğlunuzdan vazgeçeceğini sanmıyorum..

edacım merhaba,,nickim değişti,quarta ben:)
hayatınızda çok şey değişiyor hem de kıs zamanlarda...önce evlat edinme ,sonrasında da senin hamileliğin..belki onun kafasında da farklı sorular vardır.yeni bebekler beraber nasıl olacak ,2 çocukla nasıl olur gibi gibi...
ve bunları ancak konuşarak çözebirlsiniz..
bence üstesinden geleceğiniz sıkıntılar..ben eşinin de oğlunuzdan vazgeçeceğini sanmıyorum..
Cnm merhaba. Cok sevindim yorumuna, insallah dedigin gibi olur ,cok.cok tesekurler.

eşinize yaptığınız gibi bu bir derdim var forumunada derdinizi bu şekilde susarak sadece imalarda bulunarak anlatmak istemeniz biraz ketum bir yapınız olduğunu gösteriyor bence.her neyse anlatmak istemeyebilirsiniz ama içinizde de çözemediğinizden foruma yazma ihtiyacı duymuşsunuz belliki. Eğer sorununuz konuşmaya değer ufak tefek çözülecek birşey olsaydı 7 yıllık deliler gibi aşık olarak evlendiğiniz eşinizi gözden çıkarmak gibi bir riski eminim almazdınız.aranızda uçurumlar oluşmasına izin vermezdiniz. Muhtemelen sizin ona verdiğiniz değer ve bu sırıl sıklam aşkın karşilığında çok büyük bir hata yapmış olmalı ki ona olan bu aşk bir anda küllenmiş. şimdi önemli olan onun size aynı aşkı hissedip hissetmediği eğer siziduygusal anlamda doyuramıyorsa onun sevgisinden emin değilseniz karşılıklı sahte davranışlarla birbirinizin hayatından ve hayallerinden çalmayı bırakın derim acizane tavsiyem..ama zamanda çok önemli bir alternatif eğer zaman bazı şeyleri düzeltip unutturabilecekse herşeye rağmen o aşkı yaşatmaya değerse bir şansi neden çok göresiniz ki..?

Daha degil cnm insalah yarin

Esiniz hakkında vicdansiz, kötü, ne kadar duygusuz gibi şeyler düşünmeyin. O siz bebegi alip yaniniza getirmek istediginizde sizinle kosan adam, ayni adam aslında..

Ama hayatinizda büyük değişimler olmus ve olmaya da devam edecek. Buna alisamamasi yadirgamasi bence çok doğal. Örneğin kirilmissiniz ve bebekle uyumaya baslamissiniz esinizin size ve bebeğe tepkisini bu şekilde koruklersiniz.

Aradaki dengeyi bulmaniz gerekir. Esinize hayatinizin eskisi gibi ve hatta eskisinden daha güzel olacagni göstermeniz gerekir. Kizdiginizda esinizden uzaklasp bebeğe giderseniz Eşiniz" Karimi da eski hayatimi da her seyimi kaybettim bozuldu tüm hayatim" gibi gibi paranoyalara doğru itmiş olursunuz...

Bu hayatta her düşüncenin her sözün bir sebebi vardır. Suclamadan nedenini sorun ve aradaki bu sorunu zamanla eritin. Bu sorun kemiklesirse cocuklariniz olduğunda daha çok zorlanirsiniz bu yüzden mutlaka konusun esinizle... Sorunları görmezden gelmeyin

Ben önceki konunuzdan hatırlıyorum sizi.
Çok güzel bir şey yapıyorsunuz gerçekten.

Eşiniz bunu baştan kabul etmiş, şimdi neden böyle bir şey söylemiş ki.
Acaba gerçekten yanlış anlamış olabilir misiniz?

konu sahibi sen güzel bir insansın belli, eşin de güzel bir insan o da belli. çok zor bir şeyi başarıyorsunuz. ben kendi çocuğumu doğurmaya korkarken, çekinirken sen hiç karnında taşımadan, onun gelişine hazırlanmadan anne buluverdin kendini. eşin de öyle. düşün ki o çocuk senin kendi kanından canından. eğer annesi gibi davranmasan bile halası olarak zaten senin vazifendi o çocuğa el uzatmak ama senin kalbin öyle büyük ki anne olmuşsun o yavrucağa ama kocan o çocuğa bakmak zorunda bile değildi ki anladığım kadarıyla bugüne kadar iyi bir baba da olmuş oğluna bu kadar yıkıldığına göre.
bir de hamileymişsin sanırım, kafası karışmıştır normaldir. ben mesela çocuk çok seven biri değilim, biliyorum bebeğin çirkini olmaz diyeceksin ama benim için vallahi var ve çirkin bir çocuğum olursa sevmem diye korkuyorum (bak sen annesin kim bilir ne salakça geliyordur bu kaygılarım) ya eşin ne yapsın? ya evlatlık evladını öz evladı gibi sevemez diye korkuyorsa ya ikisine de eş baba olma kaygısı taşıyorsa, genlerimiz gereği kendi soyumuzdan olanları sevmeye kodlanıyoruz zaten ama onda böyle bir güdü de yok. ya endişesini salakça bir şakayla dışa vurduysa.
buradan bakınca güzel bir aile olarak görünüyorsunuz, karar vermişsin zaten ama bence de eşinle karşılıklı otur konuş, kırıldığını anlat. güzel ailen yine bir arada olur umarım.
bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim.

Kizlar esimle bugun konustuk.
Kesinlikle saka yaptigini,gereksiz ve sacma bir saka oldugunu kabul ettigini soyledi.

Ve beni kendisini tanimamakla sucladi,uzuldu. Eger boyle bir insan olsam hic bu ise bulasmazdim bile dedi.

Hic aklinda oyle birsey olmadigini,dusunmedigini omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
Cok mutlu oldum
Ama hamileligimden dolayida hassasim o yuzden bu kadar takildim sanirim.
Hepinize sonsuz tesekur ediyorum
Cok cok yardimci oldunuz bana.
Allah razi olsun...

Senin hissettiğin gibi hissetmesi imkânsız onu suçlama.ancak kendi cocogu olunca kalpleri yumusuyor erkeklerin emin ol.kendi çocuğunun annesiz babasiz kalma ihtimalini düşündükçe delirecek ve o tas kalbi yumusayacak.ondan öncesi yaptıklarını ben samimi bulmuyorum yani derin hislerle yapmıyor yapamaz.

Kesinlikle saka yaptigini,gereksiz ve sacma bir saka oldugunu kabul ettigini soyledi.

Ve beni kendisini tanimamakla sucladi,uzuldu. Eger boyle bir insan olsam hic bu ise bulasmazdim bile dedi.

Hic aklinda oyle birsey olmadigini,dusunmedigini omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
Cok mutlu oldum
Allah razi olsun...

Ee demiştim ben sana erkekler duygusal yönden bakmadığı için böyle saçma sapan şakalar yapabiliyor. İstemese en başından öyle uğraşmazdı zaten. demiştik sana konuşmadan çözemezsin hiçbirşeyi. Çok sevindim sonucun tatlıya bağlanmasına. :)

Siz ne merhametli bir insansınız. İnşaallah karşılığını kat kat alırsınız. Velayeti sizde mi ? Kaç yaşında ?

Eşinizi anlamaya çalışın. Erkekler kendi çocuklarında bile çoğu zaman tereddütler yaşayabiliyorlar.
İçinden gelerek söylediğini düşünmüyorum.
Mutlaka mutlaka konuşmalısınız eşinizle. Bu cümle sizi çok incittiyse daha da büyüyecektir.
Konuşursanız guzel bir zamanda , kırıldığınızı dile getirirseniz mutlaka telafisini yapacaktır.

Eşiniz beraber geçirdiğiniz zamanın azlığından mı dert yanıyor acaba ? Ya da kendi de bir bebek mi istiyor ? Bunu ona söyleten onu istemediği değil birşeyin eksikliğini hissetmesi olabilir.

Cok mutlu oldum
Allah razi olsun...
Siz cok guzel bir ailesiniz.masallah...
Oyle sevindimki hem o cocuk hem sizin adiniza...

Siz ne merhametli bir insansınız. İnşaallah karşılığını kat kat alırsınız. Velayeti sizde mi ? Kaç yaşında ?

Eşinizi anlamaya çalışın. Erkekler kendi çocuklarında bile çoğu zaman tereddütler yaşayabiliyorlar.
İçinden gelerek söylediğini düşünmüyorum.
Mutlaka mutlaka konuşmalısınız eşinizle. Bu cümle sizi çok incittiyse daha da büyüyecektir.
Konuşursanız guzel bir zamanda , kırıldığınızı dile getirirseniz mutlaka telafisini yapacaktır.

Eşiniz beraber geçirdiğiniz zamanın azlığından mı dert yanıyor acaba ? Ya da kendi de bir bebek mi istiyor ? Bunu ona söyleten onu istemediği değil birşeyin eksikliğini hissetmesi olabilir.
3bucuk yasinda bebegimiz. Velayeti bende.Sorunu halletik cok sukur. bende hamileyim zaten yakinda ikinci geliyor.cok tesekurler yorum icin:KK15:

3bucuk yasinda bebegimiz. Velayeti bende.Sorunu halletik cok sukur. bende hamileyim zaten yakinda ikinci geliyor.cok tesekurler yorum icin:KK15:

Ay maşaallah. Allah bağışlasın. Eşinizden de sizden de Allah razı olsun. Her erkek velayeti almayı kabul etmez.

Özel değilse, büyüyünce doğruları söyleyecek misiniz? Ve inşaallah bebeğiniz olduktan sonra aynı duyguları beslersiniz.

Sorunu çözmenize çok sevindim. Konuşmak her zaman en iyi çözümdür.

Hayat kurtaranlara sonsuz sevgi saygılar.

Ay maşaallah. Allah bağışlasın. Eşinizden de sizden de Allah razı olsun. Her erkek velayeti almayı kabul etmez.

Özel değilse, büyüyünce doğruları söyleyecek misiniz? Ve inşaallah bebeğiniz olduktan sonra aynı duyguları beslersiniz.

Sorunu çözmenize çok sevindim. Konuşmak her zaman en iyi çözümdür.

Hayat kurtaranlara sonsuz sevgi saygılar.
sag ol cnm. o sordugun soru hic aklima gelmedi. Soyleyebiliriz. Cunku sonucta babasi en yakinim:KK43:malesef...

Cok mutlu oldum
Allah razi olsun...

YA-ŞA-SIIIIIIIIIIIIIIN:KK73:
ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM
VE EŞİN HAKLI! BAK CÜMLE NE GÜZEL :
omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
ALLAH MUTLULUĞUNUZU HAYIRLISIYLA DAİM ETSİN İNŞALLAH :KK68:

YA-ŞA-SIIIIIIIIIIIIIIN:KK73:
ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM
VE EŞİN HAKLI! BAK CÜMLE NE GÜZEL :
omrunun sonuna kadar ikimizide hep cok sevecegini,yaptigi aptalca esprilere takilmamami,incindigimde hemen soylememi,kendi kendime kurmamami anlatti.
ALLAH MUTLULUĞUNUZU HAYIRLISIYLA DAİM ETSİN İNŞALLAH :KK68:

Bizde söyle demiştik onaa erkekler böyle düşünmeden espri yapabiliyor işte çoğu odun olduğu için bu konuda :KK12:
eşi çok iyi birisi ki ilk konusunda yazmıştı ne kadar istediğini. kaç gündür içime dert olmuştu biliyorsun beni çocuklara dayanamam. çok mutlu oldum bende. :) Demek ki neymiş sorunlar konuşularak çözülürmüş:KK15:

X