- 22 Eylül 2014
- 519
- 683
-
- Konu Sahibi edaligeceler
Bir konudaki(benim hakkimda dusuncesi) tam anlatmak istemiyorum.neye kırıldın iyide?
o zaman senın ıcın yapcak bırsey yok benım acımdan derdın cokmu onemlı degılmı bılmeden yorum yapamamBir konudaki(benim hakkimda dusuncesi) tam anlatmak istemiyorum.
Pek ala... Tesekkur ederim yinede...o zaman senın ıcın yapcak bırsey yok benım acımdan derdın cokmu onemlı degılmı bılmeden yorum yapamam
rica ederim...Pek ala... Tesekkur ederim yinede...
Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seynasıl bir anlamda cumle kurdu sizi cok kırmıs belli ama biraz olsun yuzeysel bahsetseniz en azından ona gore daha saglıklı yorum yapılabilir belkisiz abarttınız diycez bellimi
Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.
çocuğun babası o değil yani..başta herşey güzel kabullenip şimdi bu konuda rahatsızlığınımı belli ettiCocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.
Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.
anlıyorum ama bu tarz seylerin sakası olmaz zaten.. haklısınız ozaman ama bunu konusmanız sart cunku aynı evde omur gecmez bunu halledene kadarCocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.
Bunun aklına gelmiş olması bile nasıl üzmüştür sizi kim bilir.Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir seyumarim biraz anladiniz.