Esimi tekrar sevmek istiyorum...

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
Cok dusundum yazip yazmamayi.Kendim basaramadim...

Cok cok severek evlendik biz.
Ayni dili bile konusamadan,birbirimizi hic anlamadan pat diye evlendik.

Sözlüklerle anlastik.
O portekizli. Ruya gibiydi hersey.Birbirimizi tek anladigimiz sey ask ti...

7.seneye dogru gidiyoruz evliligimizde...

Iki hafta oncesi cok kirildim ona,yaptigi seyden haberi yok. Ben ona bisey soylemedim. Farkinda degil. Guluyorum konusuyorum yine ama sahte...

icimde bisey koptu,bagliyamiyorum

Onun isten gelmesini beklemiyorum artik,cocugumla yatiyorum,uyuyup kaliyorum diyorum. Fazla zaman gecirmek istemiyorum onunla. O gunden beri cinsellikte istemiyorum...

bilmiyorum...

Cok uzuluyorum,eski guzel seyleri hatirliyorum..
Yetmiyor...

Kirildigim seyi ona anlatsam,tartismak istemiyorum
Hic sevmiyorum tartisip,kavga etmeyi...

Tartissam bile ne degisecek,bilse ne degisecek?

beni incittigi durum,onun beynindeki dusuncesiydi..O boyle dusuncek,boyle laf edecek bir adammis demek ki diyorum kendi kendime,daha cok soguyorum...
Simdilik bukadar yazicaklarim

nasıl bir anlamda cumle kurdu sizi cok kırmıs belli ama biraz olsun yuzeysel bahsetseniz en azından ona gore daha saglıklı yorum yapılabilir belkisiz abarttınız diycez bellimi

nasıl bir anlamda cumle kurdu sizi cok kırmıs belli ama biraz olsun yuzeysel bahsetseniz en azından ona gore daha saglıklı yorum yapılabilir belkisiz abarttınız diycez bellimi
Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir sey umarim biraz anladiniz.

Cocugum hakkinda bir sey soyledi diyeyim ozaman. Artik bu evde istemiyorum gibisinden,ama tam olarak degil,saka yoluyla ama ciddi yani cok tuhaf bir sey umarim biraz anladiniz.
çocuğun babası o değil yani..başta herşey güzel kabullenip şimdi bu konuda rahatsızlığınımı belli etti

anlıyorum ama bu tarz seylerin sakası olmaz zaten.. haklısınız ozaman ama bunu konusmanız sart cunku aynı evde omur gecmez bunu halledene kadar

bile bile evlenmıs senle...

hayret bısey ben anladım sımdı çocuğuna ne dedgıını

hanı sıkısınca derlerya kızlar anladınızmı?

Bunun aklına gelmiş olması bile nasıl üzmüştür sizi kim bilir.
Sanırım ben olsam ben de aynı tavrı sergilerdim.
Çabalarsanız olur mu bilmiyorum ama empati yaptığımda kolay hazmedilecek bir şey gibi durmuyor.
Onu en iyi siz tanıyorsunuz. Güvenilir biri olduğunu düşünüyorsanız bir lafıyla harcamayın, unutmaya çalışın.
Umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…