Esimi tekrar sevmek istiyorum...

Ayni dili konusmadiginiz icin yanlis anlamis olmayasiniz? Ayrica cocugunuzun babasi o degil mi?...:KK14:
simdi konusuyoruz canim cok sukur..
erkek kardesim ve esi bosanmislardi . Esi cocugu birakip gitti istemiyorum dedi,ardindan kardesim terk etti,ve ben aldim yanima... ikinci evlilik vs degil. Eski bir konumdan ayrintili orenebilirsiniz

erkek kardesim ve esi bosanmislardi . Esi cocugu birakip gitti istemiyorum dedi,ardindan kardesim terk etti,ve ben aldim yanima... ikinci evlilik vs degil. Eski bir konumdan ayrintili orenebilirsiniz
He tamam, o zaman zor bi durum... Ama bence konusun böyle susarak kendinizi yersiniz ancak ve dahada cok sogursunuz...:KK14:

Ah kıyamam ya :KK43: baştan kabul etti şimdi neden böyle yapıyor ki. Kıyamam ben ona çok üzüldüm

Bunun aklına gelmiş olması bile nasıl üzmüştür sizi kim bilir.
Sanırım ben olsam ben de aynı tavrı sergilerdim.
Çabalarsanız olur mu bilmiyorum ama empati yaptığımda kolay hazmedilecek bir şey gibi durmuyor.
Onu en iyi siz tanıyorsunuz. Güvenilir biri olduğunu düşünüyorsanız bir lafıyla harcamayın, unutmaya çalışın.
Umarım en kısa zamanda eski halinize dönersiniz.
Aynen bak anladin beni,nasil boyle dusunebilir,diyorum. Yani olamaz boyle bir cumle kuramaz. Saka veya baska birsey . Boyle birsek aklina geldi,dusundu ve bos bir anda soyledi:KK43:

Ne dedi ve tam olarak hangi bağlamda dedi? Bir anlık sinirle demiş olabilir. Tamam hoş değil ama onu da anlamaya çalışın. O çocukla hiçbir bağı yok ve bir anda kendisini babası olarak buluverdi. Adaptasyonda zorluk çekiyor olabilir.
Konuşun onunla açık açık.

O da cok istemisti,benden cok kosturmustu,ama simdi davranislari degisti. Dusunceleri degisti

Hatırladım ben sizi şimdi, siz harika bir şey yapmışsınız o meleğe sahip çıkarak, çok büyük bir sevaba girmişsiniz.
Bunun şakası olmaz düşünmesi bile üzücü. Ama keşke bu konuyu onunla da konuşsanız.

Ne dedi ve tam olarak hangi bağlamda dedi? Bir anlık sinirle demiş olabilir. Tamam hoş değil ama onu da anlamaya çalışın. O çocukla hiçbir bağı yok ve bir anda kendisini babası olarak buluverdi. Adaptasyonda zorluk çekiyor olabilir.
Konuşun onunla açık açık.
Ama ne yapabiliriz,o bebek daha ikinci bir terk edisi kaldirabilirmi? Annesi babasi onu terk etti,beni yeniden anne bildi ben onu terk edebilirmiyim. Benim sevdigim adam bu kadar vicdansizmis demekki...

O da cok istemisti,benden cok kosturmustu,ama simdi davranislari degisti. Dusunceleri degisti
Bence istediği zaman henüz işin ciddiyetini kavrayamamıştı. Babalığın ne kadar büyük bir yük olduğunun farkında değildi, ama şimdi kaldırmakta zorlanır oldu bu sorumluluğu. Benim size tavsiyem önce eşinizle konuşun sonra da, onunla oğlunuz arasında baba-oğul bağı kurmaya çalışın. Birlikte zaman geçirmelerini sağlayın. :)

Ama ne yapabiliriz,o bebek daha ikinci bir terk edisi kaldirabilirmi? Annesi babasi onu terk etti,beni yeniden anne bildi ben onu terk edebilirmiyim. Benim sevdigim adam bu kadar vicdansizmis demekki...
Yok siz tabi ki de doğru olanı yaptınız. Çok iyi yürekli bir insansınız. Benim anlatmaya çalıştığım şu: Eşiniz aslında iyi ve merhametli bir insan. İlk söylediğinizde de o çocuğa gerçekten sahip çıkmak istemiş iyi niyetinden. Ama şimdi sorumluluk ağır geliyor. Evlatlık olmasıyla da bir ilgisi yok, erkekler de kadınlar gibi lohusa depresyonu yaşayabiliyorlar. Eşinizi de şu anda baba olma sorumluluğu ürkütmüş. Üstelik evlatlığa adaptasyon öz evlattan daha zor, çünkü diğerinde 9 aylık bir bekleyiş ve adım adım hazır olma var baba adayı için, ama sizin eşinizin böyle bir şansı olmadı. O yüzden şu an saçmalıyor. Siz onun dediklerine kafa takmayın, zamanla ve sizin desteğinizle üstesinden gelecek. Erkekler her ne kadar güçlü dursalar da duygusal anlamda bizim yarımız kadar bile güçlü değiller.
Siz dediğim gibi bir aile terapistinden yardım alabilirsiniz, ya da evlat edinme sürecinde adaptasyonla ilgili uzman kitapları var onlardan edinebilirsiniz. Eşiniz zamanla oğlunuzu benimseyecek. Vicdansız bir adam olsaydı en başta kabul etmezlerdi.
Siz içinizi ferah tutun. :KK66:

X