- Konu Sahibi minikgelin
-
sanırım eşin kendisi için yaşıyor egoist bir yapısı var sende bunu kabulleneceksin zaten erkeklerin çoğu cinsellik ve evhizmetlerini yürütecek bayan arıyor(hizmetçi) hayat arkadaşı aramıyorlar ,yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum huyunu sen değiştirecek değilsin artık sende ne ile mutlu oluyorsan o nları araştır bul yoksa hergün kavga ,böyle hayat yaşanmaz,aynı onun yaptığını sende yap ya akıllanaır oturur düşünür yada farklı şeyler olur
minik gelin meraba. yazdıklarını şimdi göz gezdirrken okudum ve benim 1. evliliğimi gördüm. bence çocuk yokken ve zamanın güzelliğin geçmeden ayrıl. bu bahsettiklerinin aynısını ben yaşadım ve 2.5 yıl sürdü. ve şimdi o kadar güzel bir evliliğim varki inanamzsın birde küçük meleğimiz oldu çoooooooook mutluyuz. Allah Im işte evlilik buymuş dedim. Kusura bakma ama eşin düzelmez huylu huyundan vazgeçmez ne sakın düzelir diye çocuk yapayım deme uzmanlar bile söylüyorlar asla çocuk çare değil daha da kötü olur diye. ben ne üzüntüler çektim aynı senin bahsettiklerini yaşadım ama bak her şey geride kalıyor. Umarım hey şey gönlünce olur. seni seveni alacaksın böyle de bir söz vardır. bir de araştırmalarda türkiyede boşanmalarda 1. sırada kayseri varmış. çok ilginç kim bilir ??
bir şey daha o zamanlar çok üzüldüğüm için olmuş tabi ben bilmiyorum, bir gün doktora kemik ağrılarım için gittim ve bana demesin mi üzüntüden. her şeyin stres. üzüntülüysen her hastalık gelip seni buluyor. onun için seni üzmesine izin verme.
seni sevenle evlen demişsin ya cnm seviyorduu ondan evlendim... hatta benim sevgimden daha çoktu sevgisi.. şimdi sorsan yine seviyor..ama bu nsl sevgi..ben 26 yaşımda evlendim ki evlenmeyi hiç düşünmüyordummm çalışııp yükselmekti hedefim...ama 2.5 yıl sevgili kaldık ve illla evlenelim diye tutturdu... ee öyle durumda dedimki madem bukdr seviyor beni bende seviyorum ee evlenelim ozaman.. keşke biraz daha zaman verseydim.. ama iş işten geçtii... boşansam bile uzun seneler evliligi düşünmem... ben kendi başıma daha mutlu olan birisiydim.. bi erkege ihtiyacım yoktuu.. beni seven bi çok arkadaşım dostum vardıı...seninde bebegin hayırlıı olsun cnm sevdigin ve güvendigin insandan bebek yapmak güzel olmalı..
boga cnmm ama bogaların erkekleride bencil egoist oluyorlarmışş tm herşeyi taşıyor..bende balıgım ve tam özelliklerini taşıyourm malesef..konuyla alakası yok ma esınız koç burcu mu tam bı egoist gıbı geldı bana
Allah sabır versin,işin zor gerçekten.Henüz 10 aylık evliymişsin,daha senesi dolmadan bu duruma gelmeniz üzücü.
Eşinin kahve alışkanlığının altında kumar mı yatıyor acaba ? Maddi konulardan haberdar mısın ?
Sırf erkek arkadaşlarıyla zaman geçirmek için 10 aylık karısını evde bırakması mantıklı gelmedi.
Kendini düşün,çok sıkı komşun-arkadaşın olsa,eşini bırakıp tüm zamanını onlarla geçirir misin ? Hayır,hiçbirimiz yapmayız bunu.
Hani evde hır gür olsa,eş dırdırcı olsa,ne bileyim ev kalabalık olsa kayınvalde,çocuklar filan,adam evden kaçıp kahvede kafa dinliyor dersin ama o da değil.
Umarım en kısa zamanda iş bulursun.Veya bir süre annenin yanına git.Farketmez diyorsun ama çok farkeder.Bir kere ev temizlenmeyecek,temiz giysi kalmayacak,yemek olmayacak,en azından bunları farkedecek.
Sen küs olsan da evdeyken bunları yapıyorsun.Beyefendinin rahatı bozulmuyor,hizmeti görülüyor.Boz bakalım rahatını biraz.Mesela arkadaş edinmeye çabala,o evde yokken komşuna git,huzursuz olsun sen evde yoksun diye.
dogru diyorsun cnm..bana baya bi süpriz oldu.. gerçekten ben eşimle merhametli cömert allah korkusu olan biri diye evlenmiştim.. sevgiliyken cuma namazlarına giderdi çok hoşuma giderdi..evlendii cuma namazı sırasında kahveye gidip okey oynuyor..deişti ciddenn..kendi etrafındaki herkese çok cömert birisi paraya ihtiyacım var dese neyapar eder yoksa bile bulup verir..o kankası dedigim arkadaşı karısını azarlar sürekli ve kendi arkadaşına kızar hamile kadınnnn yapma böyle diye.. benim haricimde düşüncelidir.. ama bana neden böyle..ilk evlendik daha 20 gün olmadan kahveye gitti..gitme dedim daha cicim ayındayız yanii.. cvbı 20 gündür gitmiyorum daha ne istiyorsun dedii..10 aylık evliiymde eşm böle oldu deil..ilk aydan başladı.. ama her ay dozunu arttırdı..konu sahibini suçlamamak gerek bu evliliklerde süpriz yumurta gibi oldu
evet kesinlikle kendine bir uğraş bulmalısın yoksa boşluktan aynı şeyleri düşünmeye başlarsın boş yere kendini yemeye başlarsın olan sana olur ilk başta üzülme. iş ara tabi ama iş bulana kadar da boş durma bu tip şeylerin ilacı kafayı başka yere vermektir başka şeylere odaklan hobi bul ilgini çeken başka konular varsa onları araştır sakın sana yapılanları beynine kazıma geçmişte olanlar olmuş unut gtsin eşin küçük yerde büyüdüyse öyledir çoğu erkek kahveye takılır aynı zamanda arkadaşlarının yanında da eşi tarafından eziliyor gibi görünmek istemez bunu unutma orda sana kızmasının sebebini de açıkça söylemiş arkadaşlarıma rezil olurum diye yapmış biraz sert bir tipse onu öyle kabul et çünkü insanların karakterleri değişmez
çekilecek kahrı yok bu adamın ya. sevgilim arkadaşları yanımızdayken onlarla daha çok konuştu beni ortalarında yalnız bıraktı diye bile bozulurum ben senin için ne kadar üzücü bi durumdur. ben bazı insanların değişebileceğine inanmıyorum. ancak bazı hareketlerini yumuşatabilirsin diye düşünüyorum sende ona aynı şekilde davranarak
bu evililik değil işkence resmen....
galiba eşinin sana hiç saygısı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?