• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

minik gelincim önce sen nasıl bir insansın bunu düşün.yani kimi insan vardır eşiyle çocuğuyla aile ortamında olmayı,ailece gezmeyi sever.eşim de ben de öyleyiz mesela.ben arkadaşlarımlar buluşurum bazen,aile bireylerine giderim ama kendi ailemle olduğum kadar lezzet almam.ama kimi de vardır ki ailesinden kaçar hep arkadaş hep arkadaş ya da annesine,ablasına falan sarar ondan çıkmaz.ablamı örnek vermiştim sana eniştem de senin eşin gibi diye.ablam da boşanmadı ama hergün anneme giderdi,istisnasız hergün.o da böyle oyaladı kendini.ya buna mecburen alıştı ya da bu yaşam tarzını daha çok seviyordu bilimem.

şimdi sen de diyorsun ki bende gezeceğim,arkadaş edineceğim.peki sen bunlarla mutlu olabilecek misin?bunar seni hayatından memnun kılacak mı?

bir de aklıma şu geldi.eşinle güzel bir dille konuşsan en azından haftada iki kere mesela beraber bir şeyler yapalım diye birinde dışarı çıkıp eğlenceye ,sinemaya falan gitseniz diğerinde film izlesiniz vs.onun dışındaki günle o gezince sen de aktivite bulup çıksan bazen de evde takılsan nasıl olur?

cnmm ailem arkadaşlaırm yanımda olsa inan giderdim sürekliii umursamazdım bile eşimi..çünkü memlekete eşimle gidince aklıma bile gelmiyor eşim..meselaa haftada bir yemege gideriz iyi bir flim gelirse ayda 1-2 sinemayada gideriz.. ama arkadaşlarıda gelir yalnız sıkılıyor çünkü.. bi bakarım iki taşın arasında aramış.. hadi sinemaya girelim derimm du arkadaşlarda gelcek der..

eşiniz gercekten dayak ıstıyor sızın gıbı bı eşi bulmus yazık yanı onundekı cevherı gormuyor bence yapılacak bı sey yok canım bu kadar sey yazdın okudum yanı bu adam degısmez

degişmiyor cnmm deişir umuduyla hergün uyanıyorumm.. ama deişmiyor.. kahveye gidecegi zaman yalvarıyorum gitme diye dinlemiyor bile.. bak dün nsl kavga ettik.. bugunnn hafta sonu olmasına ragmen yine gitti kahveyee... allahım eşimi ve arkadaşlarını bildigi gibi yapsın o kahve başlarına çöksün.. gerçektennnn beddua etmekten korkarım geri döner diye.. geri dönse bile umrumda deil artık..

mesela her ay saçımı boyarım kızlar beyazlarım var görünmeisnden rahatsız olurum bakaırm kendime.. evd eboyaırm kuaförde istediigm rengi tuututamıyorum bile..kaç kez ulu orta yerde miletin içinde heray saç boyasına para veriyorzu diyor rezil ediyor beni aklı sıra şaka yaptıgını sanıyor ama rezil oluyourm hoşlanmıyorum.. kendi evde sakal tıraşı bile olmaz 3 günde bir berbere gider... ama ben onu söylemiyorum bile..ben kendime ucuz ucuz kıyafetler alırım20-30 tl yi geçmez.. iki kıyafet alsammm yine kendn kaybettin alışverişte der.. ki inanın iki tshort 40 tl bile tutmuyor. kendisinin sayamıycagım kdr ayakkabısı var kıyafetleri var hepside 100-200 tl nin altında deil.. bikere bile alırken nye alıyorsun demedm.. çalışıyor alsın giysin güzel güzel demişimdir..gecenlerde ayakkkabı alacak eşim yine ayakkabı takıntısı vardır sürekli alır.. benimde ayakkabılarım yazlık kışlık 10 çifti geçmez.. bi ayakkabı begendim 50 tl idi.. neyapacaksın birsürü ayakkabın var dedii.. ölece hemen bıraktım oraya..çok üzüldümm çünkü müsrif biri deilimdir bşyi ya aşırı çok begencem alcam yada htiyacım olacak alcam..

Eşinizle nasıl tanıştınız?

arkadaş ortamında cnmm.. ben eşimin memleketine gezmeye gitmiştim arkadaşlarla.. benim arkadaşınnn tanıdıgı idi.. aynı restaurantta yemek yiyorduk masaları birleştirdik falan öle tanıştık..ondan sonrada normal muhabbet ettik falan bi süre sonrada açıldııı bana şöle hoşlanıyorum böle begeniyorum diye..

Son düzenleme:
daha yeni evlisiniz ,eşin nasıl bir anda böyle değişti???evlendiğiniz günden beri mi böyle?yoksa sonradan mı oldu??...bize anlatamadığın bazı olaylar mı geçti aranızda seni ondan soğutan??

düğünden sonra balayına baya geç gittikk.. düğünün ertesi günü arkadaşları gelmişti düğüne şehir dışından gelenler vardı..onları yolcu etmeye gtitk düşünün artık siz..düğünün ertesi günü bu oluyo..sabah kahvaltıya kaynanama gittik..altınlaırmın hepsini eşime verdim borçlarını ödedi falann..

daha yeni evlisiniz ,eşin nasıl bir anda böyle değişti???evlendiğiniz günden beri mi böyle?yoksa sonradan mı oldu??...bize anlatamadığın bazı olaylar mı geçti aranızda seni ondan soğutan??

evlendikkk yne böleydi ama son aylarda daha abartı olayları....
vala kimsenin işine gücüne karışmam etmem.. kendi halinde biriiym.. muahbbetim falan hoştur sıkıcı biirde deilim.. benden soguması için inanın 1 olay bile olmadı..annesi biraz fenadır beni üzdügü durumlar çok oldu..onları demişimdir annen neden böle yapıyor diye.eşimde boşver yaşlı kadın sallama alttan al derdi..tek söylendigim şey bu konudur yanii..artık onuda yapmıyorum ilk aylarda üzülüyordum kaynanamın yaptıklarına şimdi sallamıyourmmm bile..

haaaaaa evlendik ilk aylaırmızda sürekli arkadaşları bize geliyodu saat akşam 10-11 çay yapın oturmaya geliyoruz diyordu... bi kaç kez söylendimmm habersiz misafirliklerden hoşlanmam.. madem gelme nyetleri var arkadaşlarının erken arasın yada bigün öncesinden arasınlar adam giib saaatte gelsinler dedim.. o lafıma küstü sen arkadaşlarıma nsl böle dersin diye..kii allah aşkına bu lafımda ne var.. ben arkadaşlarına bize gelmesin demedimki daha düzgün saatlerde haberli gelsinler dedim..bunu bile bbaşka tarafından anladı eşim..

canı acaba cınsellık olarak etkılemeye calıssan boylece evde olsa sonra alışır belkı evıne sana,valla cok uzuldum sana cok da kanım kaynadı

canı acaba cınsellık olarak etkılemeye calıssan boylece evde olsa sonra alışır belkı evıne sana,valla cok uzuldum sana cok da kanım kaynadı

cnm cinsellik konuusnda aklın hayalin almıycak şeyler yapıyorum yazarken utndım şimdi:)
ama eşim zaten cinsellikle çok ilgili deil ben daha ilgiliyim o konuda.. giderim iç çamaşırlaır falan alırımm..yanına sokulurum banyo yapmayla ugraşamam şimdi der bana.. bizim cinsel ilişkimiz eşimin banyo yapma istegine baglı.. nezaman banyo yapacak olursa ondan önce bşyler olur armaızda okdr..

bu kadar arkadaş takıntısımı olur insanda yaa.. okurken bana baygınlık geldi :63:
valla allah sana sabır versin
bu şekilde yürütemediğinizi söyleseniz tepkisi nolur acaba?

Çok yeni evlisiniz daha..
Bu gece çıkmaların önüne şimdiden geçemezseniz ileride başınız çok ağrır.
Sizi kaybedeceğini bilmeli. Mutsuz olduğunuzu,evlilikten beklentilerinizi,tek başınıza yaşayacaksanız neden evlendiğinizi anlamadığınızı vs. konuşmalısınız. Tabii eşinizi tanımam etmem,tepkilerini bilmem,kapıyı gösterdiğinde çekip gidecekseniz bu konuşmayı yapın yoksa boynunuzu büküp oturmaktan başka çare yok.
Ailenize ya da onun ailesine anlatmanın çözüm olduğunu da düşünmüyorum daha çok ters tepebilir.

bu kadar arkadaş takıntısımı olur insanda yaa.. okurken bana baygınlık geldi :63:
valla allah sana sabır versin
bu şekilde yürütemediğinizi söyleseniz tepkisi nolur acaba?

bikere yine kavga ettik arkadaşları ve kahve konusunda sen benim hayatıma karışamazsın dedi.. bende tamamen karışmıyayım boşanalım dedimm.. tamam olur boşanalım dedii .. ertesi günnn hiç bşy olmamış gibi konuştu benle..

Sizi kaybedeceğini bilmeli. Mutsuz olduğunuzu,evlilikten beklentilerinizi,tek başınıza yaşayacaksanız neden evlendiğinizi anlamadığınızı vs. konuşmalısınız. Tabii eşinizi tanımam etmem,tepkilerini bilmem,kapıyı gösterdiğinde çekip gidecekseniz bu konuşmayı yapın yoksa boynunuzu büküp oturmaktan başka çare yok.
Ailenize ya da onun ailesine anlatmanın çözüm olduğunu da düşünmüyorum daha çok ters tepebilir.

cnm kaç kez konuştum.. hatta dedim kahveye gitme arkadaşlarınla görüşme demiyorum sana dedim..haftada 1-2 kere git kahveye dedim.. arkadaşların bize gelsin dedim.. ama anlamıyorki..dün günlerden cumaydı ve çalışmasına ragmen her zaman ögle arasında kahveye gittigini ögrendim.. bi insan bukdrmı kahve arkadaş aşıgı olur.. en basidi beni işyeirnde bıraktı mal gibi.. gitti okey oynamaya.. yani aklım hayalım almıyor inanın..

kesinlikle katılıyorum önüne geçilmesi lazım ..
kaybedeceğinden korkmuyorsa yapılacak bişey yok zaten

cnm kaç kez konuştum.. hatta dedim kahveye gitme arkadaşlarınla görüşme demiyorum sana dedim..haftada 1-2 kere git kahveye dedim.. arkadaşların bize gelsin dedim.. ama anlamıyorki..dün günlerden cumaydı ve çalışmasına ragmen her zaman ögle arasında kahveye gittigini ögrendim.. bi insan bukdrmı kahve arkadaş aşıgı olur.. en basidi beni işyeirnde bıraktı mal gibi.. gitti okey oynamaya.. yani aklım hayalım almıyor inanın..

Demek ki anlamayacak! O hayatından memnun..
Karar sizin!
Ya yolunuza böyle devam edeceksiniz ya da yolunuzu değiştireceksiniz...

bikere yine kavga ettik arkadaşları ve kahve konusunda sen benim hayatıma karışamazsın dedi.. bende tamamen karışmıyayım boşanalım dedimm.. tamam olur boşanalım dedii .. ertesi günnn hiç bşy olmamış gibi konuştu benle..

sende kararlı olduğunu göster o zaman o yumuşayınca sende kopçaları bırakma hemen..
bişekilde düzelmesi lazım yoksa böyle hayat geçmezki...
katlanılmaz bi durum bu...

eşimde vicdan olsa zaten tüm gün evde yalnınz oturyorum.. bide akşamları yalnız bırakıyor... normalde akşam karanlık olunca evde yalnız durmaktan korkardım kızlar.. ama alıştım artık.. korktugumu bile bile gidiyordu.. gitme bak korkuyorum diyordumm ablamı çagır annemi çagır diyordu..yalnız banyo yapamıyorum evde bi ses biri olmalıı kaç kez tam banyoya girdigimde seni bekliyemem gidiyorum diyordu.. ondan ben hep banyomu geceleri yaparım eşim gece evde diye..insan kendi haline acır üzülürmü işte ben kendime acıyorum üzlüyorum inanın..

Back