- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
minik gelincim önce sen nasıl bir insansın bunu düşün.yani kimi insan vardır eşiyle çocuğuyla aile ortamında olmayı,ailece gezmeyi sever.eşim de ben de öyleyiz mesela.ben arkadaşlarımlar buluşurum bazen,aile bireylerine giderim ama kendi ailemle olduğum kadar lezzet almam.ama kimi de vardır ki ailesinden kaçar hep arkadaş hep arkadaş ya da annesine,ablasına falan sarar ondan çıkmaz.ablamı örnek vermiştim sana eniştem de senin eşin gibi diye.ablam da boşanmadı ama hergün anneme giderdi,istisnasız hergün.o da böyle oyaladı kendini.ya buna mecburen alıştı ya da bu yaşam tarzını daha çok seviyordu bilimem.
şimdi sen de diyorsun ki bende gezeceğim,arkadaş edineceğim.peki sen bunlarla mutlu olabilecek misin?bunar seni hayatından memnun kılacak mı?
bir de aklıma şu geldi.eşinle güzel bir dille konuşsan en azından haftada iki kere mesela beraber bir şeyler yapalım diye birinde dışarı çıkıp eğlenceye ,sinemaya falan gitseniz diğerinde film izlesiniz vs.onun dışındaki günle o gezince sen de aktivite bulup çıksan bazen de evde takılsan nasıl olur?
cnmm ailem arkadaşlaırm yanımda olsa inan giderdim sürekliii umursamazdım bile eşimi..çünkü memlekete eşimle gidince aklıma bile gelmiyor eşim..meselaa haftada bir yemege gideriz iyi bir flim gelirse ayda 1-2 sinemayada gideriz.. ama arkadaşlarıda gelir yalnız sıkılıyor çünkü.. bi bakarım iki taşın arasında aramış.. hadi sinemaya girelim derimm du arkadaşlarda gelcek der..