- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
ben aten eşinin bakış açısını merak ettim sadece
yani çoçukları seviyormu istiyormu diye
benim eşim çok derdi mesala çoçuğumuz olunca gör bak evimiz dahada huzurlu olacak diye
nitekim öylede oldu
henüz eşiyle ilgilenmesini bilmeyen onu umursamayan birinin çocuk istese bile o çocuğa karşı olan babalık görevlerini yerine getiremeyeceği aşikar....
aslında geçmişe dönüp keşke demenin hiç bir anlamı yok. daha çok gençsin çocuğun yok. ayrıl demiyorum, ama çok iyi düşün. nesini sevdiğini düşün. ve gercekten sevip sevmediğini. bugün bunları söylemek konuşmak bize basit gelir sana acı verir ama inanki zamanla herşey unutulur. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
sizin esiniz sanirim sizin ac kalip kalmadiginizi merak ediyordu bu kisi bunu bile umursamiyor en insani olan duruma karsi bile bu kadar duyarsizken ben bu kisinin bundan cok daha buyuk bir sorumlulugu almayi dusunebilecegine almaya kalksa (genelde cevre baskisi ile insanlarin cogu cocuk istemeselr bile bir yastan sonra sanki zorunlularmis gibi cocuk yapmayi dusunebiliyor hatta utanmada yapabiliyorlar bile) bile altindan kalkabilecegine inanamiyorum
çocuk olunca düzelirmi düzelmezmi allah bilir ama bence deişmez.. kolay bşy olsa yapar denerim.. ama bi can meydana getircem sonucta riske atamam..
en basidi eşimin kankası var onun eşi hamile dogum yapacak 1 ay sonra.. adam it gibi azarlıyor karısını.. sürekli aglıyor kadın ki belediyede iyi bi mevkide kadın..bebek odası geldi onun için yardıma gittim egilip kalkamıyor kız yerleştirim silerim dedimm.. neyse eşiii azarlıyor kızı süreklii çok üzüldümm inanın kendi halimden dahada üzüldüm düşününkü bu halimle bide hamileyim.. allahım düşüncesi bile korkunç... o kadının tek avantajııı çalışması ve ailesinin yakınında yaşaması..benim bunlarda yokk.. iyicene kafayımı yiyeyim hamile olupta...