- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
estağfirullah kendinize sakın o kelimeyi kullanmayın...
okuduğum kadarıyla becerikli kültürlü evine ve kocasına sadık( özellikle kocasını çok seven) bu devirde eşi benzeri zor bulunur bir bayansınız...
sizin için dua edicem inşallah iş işten geçmeden sizin değerinizi anlar ve hakettiğiniz ilgiyi gösterir... Allah yardımcınız olsun...
teşekür ederim cnm bnmm duaya çok ihtiyacım var gerçekten.. ikinci cümleni keşke eşimde farkedebilse... gerçekten yapamıycagım hiç bi iş yokk.. her ortama ayak uydurum.. kültürlüyüm merhametliyim. sadıkım...gerçekten hepsi var.. övmek deil kendimii amacım.. sadece hani bşyim eksik olsa ve ondan dolayı eşim böyle vurdumduymaz olsa.. oturup onu düzeltcem ama düşünüyorum yanlış yaptıgım hiç bşy yok.. eve gelir gülücüklerle karşılarım.. şakalaşırım öperim falan.. hani ruh odun gib bi kadında deilim.. yemek yerken daha kalkar çay demlerim sevdigi şeyleri hazırlarım çayın yanında falan.. yani 4 dönerim.. banada diyemezki şuyun eksikk..eger öyle dersede bu dünyanın öteki tarafıda var rabbime havale ederim..bana eşimin abisi dediki senin gibisini arasan bulamaz insan.. her konuda beni herzaman tebrik eder.kendi eşi ne kendine bakar ne eve.. sadece işe gidip gelir hayattan tamamen kopmuş biri... başka insanlar bana gıbta ederken eşim degerimi bilmiyor..