- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
estağfirullah kendinize sakın o kelimeyi kullanmayın...
okuduğum kadarıyla becerikli kültürlü evine ve kocasına sadık( özellikle kocasını çok seven) bu devirde eşi benzeri zor bulunur bir bayansınız...
sizin için dua edicem inşallah iş işten geçmeden sizin değerinizi anlar ve hakettiğiniz ilgiyi gösterir... Allah yardımcınız olsun...
tavsiye vereceğim ama kimisi de böyle ortam adamı oluyor işte.teke tek durumlar gelmiyor böylelerine.illa kalabalık olacak etrafı öyle keyiflenir böylesi.çevremde bu tip erkekler var.benim eniştem de öyle hep arkadaşlarıyla gezdi,eğlendi.bu uğurda evini arabasını sattı.şirketi vardı iflas etti.çevresinde bir sürü arkadaş,tatiller,lokantalarda gurupça yemeler...ama şimdi ev kuşu oldu.parası bitince yiiyci arkadaşları arayıp sormaz oldu.ablam ne yaptı peki.hayatını yuvasında değil annesinin evinde geçirdi,hoş bu onun da işine geldi.bana göre bu pek de evlilik değil.bu tipler evlenmemeli hatta bekar hür bir şekilde yaşasınlar o zaman.ne aileden geçerler ne arkadaştan.ha söyleyim çocuk olsa da değişmez.
aynen cnm eniştende eşim gibiymiş..
biz bi mal sahibi olamayız zaten..çünkü parayı arkadaşlarına yedirmeyi çok seviyor..kendi üstüne başınada harcamayı sever.. bende biraz tutumlu olalım derim aman boşver der... iflas edecek bi durmumuz yok çünkü mla varlıgımız yok.. haa iyi kazanıyor istese evde alır arabada.. ama sıkıntıya giremez beyimiz.. yeme içme gezme dururken..
keşke lafını kulanmayı hiç sevmem ömrüm boyuncada nadir olmuştur.. ama keşke evlenmeseydim diyorum... ozamanlar çok mutlu oluyo insan bunların gelecegini bilemiyorki..
canım ben senin üzülmemen için boşanma taraftarı olduğumu bildirmiştim ama evliliğin konusunda şimdi olumsuz tesir sebebiyeti vermiş olmakda istemiyorum biliyorsun ya seni düşünmemden dolayı ,daha fazla incinmemen için daha iyi olacağı kanısında olduğumu paylaştım.kendin içinden geçenlerde benle aynı doğrultuda inşallah allah bir çıkış yolu verir.kocan akıllanır yuvan dağılmaz.biraz yazdıklarımdan sonra tesir oluşturulduysada günah olur bana.olmazsa beraber topluca bir tefriciye okuyalım dua edelim tatlım.
pes diyorummm sen zaten dediğimi yapmışsın gitmişsin yemek yemek için ve o kahveye gitmiş sonra da seni eve göndermiş. seninle sadece temizlik yemek için mi evlenmiş.. hey allahım ya... evliliğinizin ilk aylarında da böylemiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?