Eşimi tanıyamıyorum artık:(

teşekür ederim cnm bnmm duaya çok ihtiyacım var gerçekten.. ikinci cümleni keşke eşimde farkedebilse... gerçekten yapamıycagım hiç bi iş yokk.. her ortama ayak uydurum.. kültürlüyüm merhametliyim. sadıkım...gerçekten hepsi var.. övmek deil kendimii amacım.. sadece hani bşyim eksik olsa ve ondan dolayı eşim böyle vurdumduymaz olsa.. oturup onu düzeltcem ama düşünüyorum yanlış yaptıgım hiç bşy yok.. eve gelir gülücüklerle karşılarım.. şakalaşırım öperim falan.. hani ruh odun gib bi kadında deilim.. yemek yerken daha kalkar çay demlerim sevdigi şeyleri hazırlarım çayın yanında falan.. yani 4 dönerim.. banada diyemezki şuyun eksikk..eger öyle dersede bu dünyanın öteki tarafıda var rabbime havale ederim..bana eşimin abisi dediki senin gibisini arasan bulamaz insan.. her konuda beni herzaman tebrik eder.kendi eşi ne kendine bakar ne eve.. sadece işe gidip gelir hayattan tamamen kopmuş biri... başka insanlar bana gıbta ederken eşim degerimi bilmiyor..

tavsiye vereceğim ama kimisi de böyle ortam adamı oluyor işte.teke tek durumlar gelmiyor böylelerine.illa kalabalık olacak etrafı öyle keyiflenir böylesi.çevremde bu tip erkekler var.benim eniştem de öyle hep arkadaşlarıyla gezdi,eğlendi.bu uğurda evini arabasını sattı.şirketi vardı iflas etti.çevresinde bir sürü arkadaş,tatiller,lokantalarda gurupça yemeler...ama şimdi ev kuşu oldu.parası bitince yiiyci arkadaşları arayıp sormaz oldu.ablam ne yaptı peki.hayatını yuvasında değil annesinin evinde geçirdi,hoş bu onun da işine geldi.bana göre bu pek de evlilik değil.bu tipler evlenmemeli hatta bekar hür bir şekilde yaşasınlar o zaman.ne aileden geçerler ne arkadaştan.ha söyleyim çocuk olsa da değişmez.

aynen cnm eniştende eşim gibiymiş..
biz bi mal sahibi olamayız zaten..çünkü parayı arkadaşlarına yedirmeyi çok seviyor..kendi üstüne başınada harcamayı sever.. bende biraz tutumlu olalım derim aman boşver der... iflas edecek bi durmumuz yok çünkü mla varlıgımız yok.. haa iyi kazanıyor istese evde alır arabada.. ama sıkıntıya giremez beyimiz.. yeme içme gezme dururken..
keşke lafını kulanmayı hiç sevmem ömrüm boyuncada nadir olmuştur.. ama keşke evlenmeseydim diyorum... ozamanlar çok mutlu oluyo insan bunların gelecegini bilemiyorki..

canım ben senin üzülmemen için boşanma taraftarı olduğumu bildirmiştim ama evliliğin konusunda şimdi olumsuz tesir sebebiyeti vermiş olmakda istemiyorum biliyorsun ya seni düşünmemden dolayı ,daha fazla incinmemen için daha iyi olacağı kanısında olduğumu paylaştım.kendin içinden geçenlerde benle aynı doğrultuda inşallah allah bir çıkış yolu verir.kocan akıllanır yuvan dağılmaz.biraz yazdıklarımdan sonra tesir oluşturulduysada günah olur bana.olmazsa beraber topluca bir tefriciye okuyalım dua edelim tatlım.

konuyu okuyan yorum yapan derdime yardımcı olmaya çalışan herkes için allah razı olsun.. başım çok agrıyor aglamaktan agrı kesici alıp uyumaya çalışayım biraz.. allahım büyüktür çıkmadık candan umut çıkmazmışş..yarın uyanınca ilk işim buraya gelmek olacak içimi döktümm keşke öncedennn yazsaymışım diyorum şimdi..iyi geceler.. rabbim herkeisn gönlüne göre versin hayırlısını versin herşeyin..

Son düzenleme:

ablam da aşırı tutumludur.bir eteği 10 yıl giyer yani o derece.ama artık yaşları 50ye yaklaştı ve ellerinde hiçbir şey yok bu saatten sonra da yapamazlar.hah eniştem de öyle çok güzel giyinir ama tipsiz olduğu için göstermez o ayrı.bu tipler hep aynı demek ki.ama kızları çok akıllı çıktı.burs parasıyla eve patates soğan alıyor ya babasının yiyip içmelerini o ödüyor.ha mal sahibi olamadın bari karısını yaşatmış olsa o da yok.karısı evde bekler o kimbiliiiir nerede?

yok cnm biliyorummmm boşanmak şuanda en mantıklı olan gözüküyor çünkü.. biraz daha sabretmeyi düşünüyorumm.. en fazla 1 sene daha zaman vercem umarım yoluna girer herşy..iki günlük dünya nezaman ölecegimiz belli deil.. belki senelr sonra bellki yakında.. tek üzüldüügm şey mutlu olmak bukdr kolayken neden böyle oldukk..
bugun anlattıklaırm hiç bşy inanın her kavgamızda olanları anlatsam inanamazsınız..

Duaların gücüne çok inanan bi insanım bu yüzden Allahın isimlerinden olan
YA KADİR ve YA HAKEM i günde enaz 100 kere çek gör bak evliliğindeki sorunlar bitecek ben bunu hep yapıyorum...hadi şimdi bunları yap ve çok dua et inşallah yarın herşey çok güzel olacak...

eşini son kez ikaz edeceksin..ikazına uyarsa ne ala..uymazsa al valizini ailenin yanına git..
zaten kendin bunu düşünüyorsun..anlattıkların hakettiğin şeyler değil..
senin böyle başkalarına bağımlı olma huyların olsa, o seni çekermiydi acaba?

ya burdaki sorun ne biliyormusun canim, esini hayatinin odak noktasi yapmandir
kendine ait, seni mutlu edecek aktiviteler bul.
arkadas cevresi edin, is bulup calis, bir kursa git vs... bunlari cogaltabiliriz.
o nasil cikip gidiyor arkadaslariyla egleniyor, bunu sende yap, oturup esim gitti , ne zaman gelecek diye kara kara dusunmeye ne gerek, ne olur kimse esini hayatinin tam ortasina oturttup, butun hayatin mutlulugu o diye dusunmesin, sende umursamaz davran, hic problem yokmus gibi mutlu ol.
cok kavga ediyorsun esinle bu yuzden, esin degistimi?hayir degisecekmi? hayir.
o zaman taktik degistireceksin, sende arkadaslarinla gezip eglenecek, kendine degisik aktiviteler bulacaksin, belki ozaman esinde degisir, ama gitme diye kavga ederek kuserek hicbir yere varamassin, sen umursamaki, oda ne oluyor diye bir dusunsun, allah yardimcin olsun canim.

eşinin kahveye gitmekten daha önemli bi sorunu var bence. o da sana değer vermiyor gibi görünüyor.seni almış eve koymuş. sen onun her türlü işini görüyosun. evden dışarı burnunu çıkarmıyosun. o da işine bakıyo. oh ne alaa. bence senin yapman gereken kendi hayatına odaklanman. kendine uğraşacak bişeyler bulman. mümkünse de onunla hiç ilgilenme. ama kesinlikle bu sorunu halletmeden çocuk olayına girme derim ben. senin için hayat daha da zorlaşır sadece. canına tak ettiğinde de çekip gidemezsin. bu arada yazdığını okuyunca aklıma geldi. benim babamın da kahve alışkanlığı vardı. işten çıkıp doğru kahveye giderdi. annemde fitil olurdu. hatta bi akşam babam baya geç kalmıştı annem de kapıyı açmamıştı. bana da tembihlemişti açmıcaksın diye. ama ben çok yufka yürekliyimdir. dayanamayıp açmıştım kapıyı. ama babam da zaten annem kızıyo diye fazla abartmazdı olayı genelde saatlice gelirdi eve. ancak emekli olduktan sonra tamamen bıraktı kahve olayını.

arkadasım kesınlıkle tavız verme sen onu umursama cık suslen gez toz bıgun yemek yaparsan bıgun yapma azcık kıskandırmaya calıs kendını o senı aradıgında telı hemen acma bıraz burnı surtsun .....onun yaptıgını sende ona yap.....

evlılıgınızın daha ılk yılı erkekler eş olmayıda baba olmayıda zamanla ogrenıyorlar

Nısanlılık donemınızde bıle en cıcım aylarınızda arkadaşlarından ayrılmamış

Eşınızı cok sevıyorsunuz bıraz daha zaman vermek ıstıyorsunuz

Sız ustune gıttıkce o daha cok baglanıyor arkadaşlarına

Oncelıkle sız kendınızı mutlu edecek seyler yapın

Nasıl kı eşınız arkadaşlarınızla mutlu sızde onu hayatınızın merkezıne oturturmayın

Çalışın. halk egıtımın kurslarına katılın..

Eşınızın uzerıne gıtmeyın onu mutlu etmek ıcın de herseyı yapmayın herseyını utulemek dort dortluk sofralar..

Sız o evde onun annesı gıbısın eşınız gelıyor yemegı cayı pasta hersey hazır utusu yapılmış.
sonrada cekıp arkadaşarına gıdıyor...

Sız onu mutlu etmek ıcın degıl kendınız mutlu etmek ıcın once caba harcayın..

Baktıgınız eşınız hıc duzelmıyor sonra boşanmayı dusunursunuz

Daha cok yeni evlisiniz, bunlari yasamak sizi cok yipratti.Ben anlamiyorum bir erkek bayana nasil bukadar dusmanca davranabilir? neden? size resmen dusman gibi davraniyor. Allah yardimciniz olsun.Dua edin bol bol.Kalpler Allah in elinde.Inshaallah duzelir esiniz. Bide sunu unutmayin hicbir evlilik dort dortluk degil.Biri kocasindan ceker biri kocasinin ailesinden.Ama kocadan cekmek daha bir agir geliyor insana.

Böyle bir adamla evli kalmaya neden dewam ediyorsunuz anlamıyorum
Ben kendime hayatı zehir edemem
Kendimi harap edemem
Böyle değmeyecek bir insan için
Daha 1 yıllık evliymişsiniz çok yazık
Daha şimdiden böyleyse ilerde daha beter olur
Böyle adamlar neden evlenirler onu da anlamam
Sırf işlerini gören bir kadın olsun diye herhalde hizmetçi gibi kullanmak için
Bizim toplumumuz da boşanmak çok zormuş gibi
En son çareymiş gibi gösteriliyor
Bence hiçte öyle değil
İkaz ederim olmuyor değişmiyor mu bırakır giderim
Ne hali varsa görsün o zaman anlar belki hatasını
Erkekler kulübü olsa onlarda bizim gibi böyle eşim bana şöyle şöyle davranıyor diye konu açarlar mı
Belki %1 ama onu da sanmıyorum
Çünkü biz eşlerimizi mutlu etmek için canımızı dişimize takıyoruz
Aldatmayı bile kabul edip kırıp dizimizi oturuyoruz
Ama biz onları aldatsak kabul ederler mi Aslaaa
Hep ezilen kırılan üzülen sıkıntı çeken biz oluyoruz
İşte ben buna çok karşıyım
Neden bütün yükü biz omuzluyoruz
Onlar neden evliliği kurtarmaya çalışmıyorlar
Demek eşin böyle mutlu size yaşattıklarını normal gibi görüyor
Sizde mutsuzsunuz
İşe girmeniz çözüm olmayacak sadece bu durumu görmezden geleceksiniz
Ama sizin sorununuzu çözmeyecek
Er ya da geç canınıza tak edecek
Kendinizi daha fazla yıpratmadan boşanın bence
İnanın böyle erkeklere değmiyor

1 senelik evlilik , severek evlenen 2insan sonuç niye böyle ...
evlenmeden önce farkında değilmiydin eşinin kahveye bu kadar düşkün olduğunun?

Acaba canim, yanlis anlama, ama esin escinselmi acaba?
Cünkü böyle erkek tipi gercekten sirf escinsellerde olur, yani evliligi paravan olarak kullanip, esine hic bir ilgi göstermezler ve rahat rahat hayatlarini yasarlar.
Olabilirmi?
Cünkü gercekten esin normal degil, düsünüyorumda bu kadar ilgisizligin bir anlami olmali.

Şimdi okudum da
12 mayısta bir konu açmışsınız

şuanda hamile kalsam mutlu olurum sanki:)

27 de hamile kalsam 28 de dogacakkk ee ikincide isteris sanırımmmm onuda 32 de yapsammm zaten yaşşş ilerliyor:) bilmiyorum kafam çok karışık otorup kimseylede konuşamıyorumm...

yazmışsınız size inanamıyorum ve pees diyorum
Hiç çocuk düşünmemeniz lazımken böyle bir adamdan
Siz ikinciyi bile yapmışsınız
Diyecek söz bulamıyorum

benim bir arkadaşın eşi de böyle
evde pek durmaz dışarda vakit geçirmeyi çok sever ama eşine saygısızlığı yoktur evine bakar .yinede kadın evle ilgisi yok çocuklarıyla ilgilenmiyor diye çok dertli.yakın zamanda boşanmayı bile düşünüyordu
bilmiyorum eşin düzelir mi ama düzelmezse yarın birgün çocukların olduğunda daha çok yıpranacağın kesin canım
sen eşine iyi bir gözdağı ver ciddi bir şekilde konuş bu şekilde devam ederse ayrılacağından bahset bakalım inşallah iyi bir sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…