How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşimi tanıyamıyorum artık:(

Bence sorun esinizde degil canim, sorun yanlis arkadas cevresinde, esinize cok belli etmeden, yeni aktiviteler planlayin, mumkun oldugunca esinizi kahve kulturunden, yanlis arkadaslardan uzak tutun..
her aksamini bir programla doldurun mesela..

Baktiniz olmuyor, en son care, kahve arkadaslarini esleriyle beraber evinize cekin, esleride alip beraber, kagit, okey ne oynuyorlarsa iste hep beraber oynayin..

baskada ne yapilabilir dusunelim hep beraber :44:

yaptım yaptım cnmm o kahve arkadaşlaırnın hepsinin eşlerini tanıyorum samimiyiz.. o bayanlarda hepsi üniv mezunıu çalışan kişiler.. inanınn tüm herkes avukat eczacı doktor bankacı.. kariyer sahibi herkes.. eşimin arkadaşlarının eşleride şikayetci zaten çünkü hepsi aynııı hepsii arkadaşları için ölür .. inanın kaç kez dedimki arkadaşlarınmı benmii.. cvp belli arkadaşlarımın yeri ayrı sen ayrı onları keisnlikle ne silerim ne atarım..bukdr arkadaş canlısı... en basidini söyleyeyim her hafta sonuu arkadaşalrını yemege alırım hafta içide çaya alırım.. ama hepsindede erkekler kahveye gider biz kadınlarla otururz.. eve okey aldım kagıt aldımm oynasınlar diye.. ama yokkk kahvenin tadını vermiyormuş öyle diyor.. ben işin içinden çıkamıyorumm.. ölsem bile üzülcegini düşünmüyorum çünkü gamsız umursamaz adam iki gün üzülür 3. günü unuutr gider.. niye evlendim... ben ailemin aynında çok mutluydumm.. el bebek gül bebektim.. sabahları uyanınca güzümde tebessümle kalkardım içmde huzur olurduu .. ama şimdii hiç biirnde eser kalmadı

bir yil cidden uzun bir sure bu sure icinde eminim konusmayi denemissindir ve gorundugu gibi sen onu manipule edebilmek icinde elinden geleni yapmis gibi duruyorsun eminim onunda memnun olmadigi seyler vardir bunu bilemiyorum ama sen iliskiyi ilerletmek icin bri seyler yapmis olman bunu onemsedigini gosteriyor ve maalesef karsi tarafin tavri ipimle kusagim s...le t...gim modunda bosvermeye ne dersin? ekstra bir caba harcamasan artik kendini daha az yipratsan? gidisatin nereye gittigini soylenmesine ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum olasi gelecegi biliyorsun bunu hizlandir diyemem cunku senin bulundugun sartlarin ne oldugunu bilemiyorum ama umarim en azindan en az hasarla atlatabilirsin bu sureci.

öyle de ömür geçmezki ama....
içine ata ata sinir hastası olursun..
bebeğiniz olsa eve daha çok bağlanırmı acaba....
karşınıza alıp konuşmalısınız bence..buraya yazdığınız gibi anlatmalısnız herşeyi
yaralarınız ne kadar derin olduğunu hissettirmelisiniz
rabbim yardımcınız olsun
bizde bazen eşimle iniş çıkışlar yaşıyoruz
katlanması çok zor oluyor
bunun sürekli devam etmesi çıldırtıcı olmalı:(((

bir yil cidden uzun bir sure bu sure icinde eminim konusmayi denemissindir ve gorundugu gibi sen onu manipule edebilmek icinde elinden geleni yapmis gibi duruyorsun eminim onunda memnun olmadigi seyler vardir bunu bilemiyorum ama sen iliskiyi ilerletmek icin bri seyler yapmis olman bunu onemsedigini gosteriyor ve maalesef karsi tarafin tavri ipimle kusagim s...le t...gim modunda bosvermeye ne dersin? ekstra bir caba harcamasan artik kendini daha az yipratsan? gidisatin nereye gittigini soylenmesine ihtiyacin oldugunu dusunmuyorum olasi gelecegi biliyorsun bunu hizlandir diyemem cunku senin bulundugun sartlarin ne oldugunu bilemiyorum ama umarim en azindan en az hasarla atlatabilirsin bu sureci.

yemin ederim elimden gelenin en fazlasını yaptım... bana bekarken biiri bunları bunları yapacaksın evlendiginde dese saçmalamaa yapmam derdimm.. ama degmiyomuş gördüm.. konuştum kaç kez.. ama anlamıyorki.. anlamadıgı için mektup bile yazdım belki zihnine daha iyi yer eder diye.. onuda umursamadıı.. bugunn beni iş yerinde bırakıp kahveye gitmesi sabrımı çok azalttıı.. umursamıycamm eve hiç gelmesin niye gelmedin bile demiycem.. nsl istiyorsa öyle yapsın.. böyle deniycemmmm işe yararmı hiç bilmiyorum.. cünküü bi ara tam olarak 10 gün küstüm yemegini hazırladım masaya koydumm eşim gelmeden önce ben yedim. onun gelmesine yakın yemegi ısıtıp koydum.. ama aynı odada bile oturmadım.. haa ozaman ne yaptı biliyrmusunuz... ikii gün geldi eve ondan sonra hiç gelmedi 10 gün boyunca yatmaya geldii.. bende zavallı ben yinede yemek yapıp masayı hazırladım yer diye.. aç kalamsın diye.. ama eşim o 10 gün boyunca eve bir ekmek bile almadıııı buzdolabı bomboştu.. parada bırakmadı.. baktım olmuyor kızlarr evde hiç bşy yokkk hadi konuşmuyoruz bari buzdlabına bakta bşyler al dedim.. cvbı aynen şu söyleseydin körmüü..

Son düzenleme:
bence yardım al canım. eşin gitmese bile ona karşı nasıl davranacağını bil. seviyorsun pes etmek istemiyorsun. arkadaşların dediği gibi üstüne düşme. arkadaşlarını yemeğe çağırma çaya alma. küser konuşmaz seninle ama bi çocuk gibi düsün cezalandır onu. madem eve ihtiyaçlarını gidermek için gelip hemen çıkıyor onun geldiği zaman sen evde olma. bir kaç gün görüşemeyin.

karşınıza alıp konuşmalısınız bence..buraya yazdığınız gibi anlatmalısnız herşeyi
rabbim yardımcınız olsun

hiç sanmıyorum bebek olunca eve daha çok bağlansın çok yanlış bir mantık ve buna rağmen çok yaygın bir düşünce bu yaşıma kadar anlayamadım bunu. iyi gitmeyen bir evliliği bir çocuk nasıl kurtarabilir ki??

minikgelin sakın çocuk yapmaya falan kalkışma emin ol çocuk olduğu zaman herşey çok daha zor olur....

yaptım yaptım cnmm o kahve arkadaşlaırnın hepsinin eşlerini tanıyorum samimiyiz.. o bayanlarda hepsi üniv mezunıu çalışan kişiler.. inanınn tüm herkes avukat eczacı doktor bankacı.. kariyer sahibi herkes.. eşimin arkadaşlarının eşleride şikayetci zaten çünkü hepsi aynııı hepsii arkadaşları için ölür .. inanın kaç kez dedimki arkadaşlarınmı benmii.. cvp belli arkadaşlarımın yeri ayrı sen ayrı onları keisnlikle ne silerim ne atarım..bukdr arkadaş canlısı... en basidini söyleyeyim her hafta sonuu arkadaşalrını yemege alırım hafta içide çaya alırım.. ama hepsindede erkekler kahveye gider biz kadınlarla otururz.. eve okey aldım kagıt aldımm oynasınlar diye.. ama yokkk kahvenin tadını vermiyormuş öyle diyor.. ben işin içinden çıkamıyorumm.. ölsem bile üzülcegini düşünmüyorum çünkü gamsız umursamaz adam iki gün üzülür 3. günü unuutr gider.. niye evlendim... ben ailemin aynında çok mutluydumm.. el bebek gül bebektim.. sabahları uyanınca güzümde tebessümle kalkardım içmde huzur olurduu .. ama şimdii hiç biirnde eser kalmadı

o halde cevabin ne oldugunu coktan bulmussundur arkadasim :26:

rabbim yardımcınız olsun

böyle ömür geçmiyor zatenn... 27 yıllık ömrümde inanın bukdr aglamadımm bu 1 senede agladıgım kdr hiç hatırlamam..sinir hastası oldum zatenn.. sürekli insan ölmeyi düşünürmü düşünüyorummm..allah korkusu olmasa inhihar bile ederim.. düşününkü nekdr zavallı hale gelmişim..sevmesem inanın katlanmam .. sürekli çözüm yolu arıyorum.. tek istedigim şey sevgi şevkat.. ne para isterim ne şunu al bana ne bunu al bana derim... bunaltmam inanın.. arkadaşlarının eşleri imreniyor bana hem kendine hem evine hem eşine bakıyorsunn..misafirleirn hiç bitmiyor bravo sana diyorlar.. ama eşimin umrunda bile deill..

rabbim yardımcınız olsun

hayıııır kesinlikle çocuk bağlamaz!!!!! sorunları varken çocuk yapmak en büyük hata olur.
sonunda dayanamayıp pes ettüğünde buseferde çocuk için katlanmalıyım dicek

sakin boyle birisinden cocuk sahibi olmayi dusunme lutfen bir cok kadin bu yanilgiya dusuyor hatta bir cok cift bu cok yanlis bir dusunme tarzi bence. kimsenin bir cocuga bunlari yasatma hakki yok ki boyle bir durumda buna bile bile lades denir, bence sen sadece kendine yonel onemli olan sey bu, insan kendi degerini kendi belirler ve isa'yi oynamak zorunda degilsin yemek hazirlamalar falan bu ne ya evli olmak demek bu demek degildir. bir an once onun manyetik alaninda uzaklas umarim bu zaman icinde bir is bulursun bu sana nefes aldiracaktir.

hiç sanmıyorum bebek olunca eve daha çok bağlansın çok yanlış bir mantık ve buna rağmen çok yaygın bir düşünce bu yaşıma kadar anlayamadım bunu. iyi gitmeyen bir evliliği bir çocuk nasıl kurtarabilir ki??

minikgelin sakın çocuk yapmaya falan kalkışma emin ol çocuk olduğu zaman herşey çok daha zor olur....

kesınlıkle katılıyorum arkadasa duzelır felan deme ,cocuk da yapma boyle bı ınsandna

böyle ömür geçmiyor zatenn... 27 yıllık ömrümde inanın bukdr aglamadımm bu 1 senede agladıgım kdr hiç hatırlamam..sinir hastası oldum zatenn.. sürekli insan ölmeyi düşünürmü düşünüyorummm..allah korkusu olmasa inhihar bile ederim.. düşününkü nekdr zavallı hale gelmişim..sevmesem inanın katlanmam .. sürekli çözüm yolu arıyorum.. tek istedigim şey sevgi şevkat.. ne para isterim ne şunu al bana ne bunu al bana derim... bunaltmam inanın.. arkadaşlarının eşleri imreniyor bana hem kendine hem evine hem eşine bakıyorsunn..misafirleirn hiç bitmiyor bravo sana diyorlar.. ama eşimin umrunda bile deill..

neden zavallı olduğunu düşünüyorsun sakın böyle düşünme seviyorum diyorsun ama böyle de olmaz.. zorlasan da olmuyorsa bazı şeyler yapacak pek fazla birşey kalmıyor.. biliyorum söylemesi kolay ama anlattıklarından bunu çıkardım ben.. sonuçta üniversite okumuşsun bi şekilde biyerden yeniden başlayabilirsin.. kendi şehrine dön annem babam üzülür diyorsun ama böylede sen intiharı bile düşünüyorsun.. bi şekilde dik durmaya çalışırsın onlara anlatırsın böyle daha iyi olacağını ama bu adamla olamazsın bence artık....

bence yardım al canım. eşin gitmese bile ona karşı nasıl davranacağını bil. seviyorsun pes etmek istemiyorsun. arkadaşların dediği gibi üstüne düşme. arkadaşlarını yemeğe çağırma çaya alma. küser konuşmaz seninle ama bi çocuk gibi düsün cezalandır onu. madem eve ihtiyaçlarını gidermek için gelip hemen çıkıyor onun geldiği zaman sen evde olma. bir kaç gün görüşemeyin.
böyel giderse yardım alacam zaten cnmm.. kendi kendimi yiiyp bitiryorum..ne arkadaşlarını çagırcam nede bşy yapcam.. allah bildigi gib yapsın.. kalbine vicdan mehamet versin.. nediyim daha:(
yok cnm ne bebegi.. adam bana bakmaktan aciz .. bide bebegemi bakcak.. ndkr bebekleir çok sevsem istesemde yapamam..

o halde cevabin ne oldugunu coktan bulmussundur arkadasim :26:

cvbıı ilk aylardan belliydi cnm... amaaa işte sevgi farklı bşy.. şuanda inanın gelip sarılsa herşeyi unuturum okdr salagım işte...

birde nergis unutma lutfen sen onun annesi degilsin sevgilisisin yada esi her ne olarak adlandirisan onemli degil ama bu kadar anac bir rol ustlenmis olman iyi degil senin ozveri olarak gordugun seylerin hic birisi aslinda ozveri degil onun icin ve isin aslina bakarsan onun seni sevmesi icin bunlari yapmana gerek bile yok seni sadece varoldugun icin sevebilmesi lazim.

neden zavallı olduğunu düşünüyorsun sakın böyle düşünme seviyorum diyorsun ama böyle de olmaz.. zorlasan da olmuyorsa bazı şeyler yapacak pek fazla birşey kalmıyor.. biliyorum söylemesi kolay ama anlattıklarından bunu çıkardım ben.. sonuçta üniversite okumuşsun bi şekilde biyerden yeniden başlayabilirsin.. kendi şehrine dön annem babam üzülür diyorsun ama böylede sen intiharı bile düşünüyorsun.. bi şekilde dik durmaya çalışırsın onlara anlatırsın böyle daha iyi olacağını ama bu adamla olamazsın bence artık....

pzartesi iş görüşmesine gitcem artık yalvarcam yol parasına bile razı hale geldimm..umaırm olur o iş olmasada yine işlere bakcam..uzun bi süre susmayı deniycemm.. sabrımın son damlasına kdr daha sabretcem...bu nkdr sürer bilmiyorum ..

birde nergis unutma lutfen sen onun annesi degilsin sevgilisisin yada esi her ne olarak adlandirisan onemli degil ama bu kadar anac bir rol ustlenmis olman iyi degil senin ozveri olarak gordugun seylerin hic birisi aslinda ozveri degil onun icin ve isin aslina bakarsan onun seni sevmesi icin bunlari yapmana gerek bile yok seni sadece varoldugun icin sevebilmesi lazim.

şuanda ben onu varoldugu için sevebiliyorum hala..
ben yaptıgım herşeyi yemegi ütüyü misaifir zevkle yapıyorumm bikere söyledim bak hizmetci gibi oldumm dedim bana dedigi şu.. hizmetci deilsinnn bunlar senin görevin... çok zoruma gitmişti..
annesine bile katlanıyorum laf sokmalarına.. ömrüm boyunca altın günlerine gitmeyen ben annesiii üzülmesin diye gidiyorum.. bende ki yüregin merhametin 4/1 olsa keşke eşimde... ama ona sorun en vicdanlı en merhametli en 4-4 lük kişi o..

Son düzenleme:
canım bende senin kıymet vermenden değil o kıymet bilmiyorsa bu senin sucun değilki tabiki insan eşine değer verir demekki ailesinden gördügü bu kadar.özellikle kahve olayı bana cıs bir olay gibi geliyor.çok kötü bir alışkanlık bunun kumarıda olur içkiside çünkü ortam müsait ,oraya takılanlar çoğunlukla aynı kafadan insanlar oluyor .çok çok yeni evlisiniz bu zamanda sizin dışarı gezmelere gitmeniz,sinemaya gitmeniz,bol bol birlikte vakit geçirmeniz lazım.bu insanla nereye kadar bu şekilde gidicek bence adam akıllı konuş .yemeğe bile çok nadir geliyormuş sonra kahveye ,sende o zaman çık takıl arkadaşım buna he diyicek hali yoksa otursun evinde senle vakit geçirsin bir zahmet.eşin çok çok rahat bir insan demekki .senin ona verdiğin kıymetten değil ama onun vurdumduymazlığından kaynaklanıyor olması.

pzartesi iş görüşmesine gitcem artık yalvarcam yol parasına bile razı hale geldimm..umaırm olur o iş olmasada yine işlere bakcam..uzun bi süre susmayı deniycemm.. sabrımın son damlasına kdr daha sabretcem...bu nkdr sürer bilmiyorum ..

canım senın ıcın dua etcem ınsallah pazartesı mujdeyı verırısın en azından evde kendını yıyp bıtırmezsın

Back