- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
ben aten eşinin bakış açısını merak ettim sadece
yani çoçukları seviyormu istiyormu diye
benim eşim çok derdi mesala çoçuğumuz olunca gör bak evimiz dahada huzurlu olacak diye
nitekim öylede oldu
henüz eşiyle ilgilenmesini bilmeyen onu umursamayan birinin çocuk istese bile o çocuğa karşı olan babalık görevlerini yerine getiremeyeceği aşikar....
aslında geçmişe dönüp keşke demenin hiç bir anlamı yok. daha çok gençsin çocuğun yok. ayrıl demiyorum, ama çok iyi düşün. nesini sevdiğini düşün. ve gercekten sevip sevmediğini. bugün bunları söylemek konuşmak bize basit gelir sana acı verir ama inanki zamanla herşey unutulur. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
sizin esiniz sanirim sizin ac kalip kalmadiginizi merak ediyordu bu kisi bunu bile umursamiyor en insani olan duruma karsi bile bu kadar duyarsizken ben bu kisinin bundan cok daha buyuk bir sorumlulugu almayi dusunebilecegine almaya kalksa (genelde cevre baskisi ile insanlarin cogu cocuk istemeselr bile bir yastan sonra sanki zorunlularmis gibi cocuk yapmayi dusunebiliyor hatta utanmada yapabiliyorlar bile) bile altindan kalkabilecegine inanamiyorum
bu konuda hemfikiriz zaten:))
bi acaba demem ne kadar da olay oldu
sence artik cozum uretmek icin yeterince cabalamadin mi? yani bu yetersizse mazosist falansan devam diyorum sana yolun acik olsun... bazen insan birakmalidir istemesekte bu boyle bildigini yap umut ediyorum her sey dilediginden cok daha guzellesir.
neden olay olsun...
sadece bu umursamaz özelliklere sahip olan evine uğramayan eşi aç mı tok mu diye düşünmeyen bir adam için acaba çocuk istermi çocuk olsa bişeyler düzelir mi demeniz şaşırtıcı bence..
arkadaslar sakin olun,
sorun zaten arkadasin esinin bebegi olsa , evliligin bu bebekle kurtulacak olmasi degil... yanlis bir sey uzerine tartisiyorsunuz
kotu bir es iyi bir baba, iyi bir es, ilgisiz bir baba olabilir, bunlar kistas degil, insanlar her sifatta ayni eforu, basariyi gosteremeyebiliyor, nasil iyi bir evlat olanin iyi es olamadigi, iyi bir es olanin , iyi bir evlat olamadigi gibi, garantii degil... belki adam cok iyi bir baba olacak ama hepsi bu...
bebekle gelecek ilgi de olmaz olsun, en nihayetinde bebek bir gun buyuyup adam/kadin olacak, bu insanlar yine bir arada , yine ilgisiz..
arkadaslar sakin olun,
sorun zaten arkadasin esinin bebegi olsa , evliligin bu bebekle kurtulacak olmasi degil... yanlis bir sey uzerine tartisiyorsunuz
kotu bir es , iyi bir baba, iyi bir es, ilgisiz bir baba olabilir, bunlar kistas degil, insanlar her sifatta ayni eforu, basariyi gosteremeyebiliyor, nasil iyi bir evlat olanin, iyi es olamadigi, iyi bir es olanin , iyi bir evlat olamadigi gibi, garantii degil... belki adam cok iyi bir baba olacak ama hepsi bu...
bebekle gelecek ilgi de olmaz olsun, en nihayetinde bebek bir gun buyuyup adam/kadin olacak, bu insanlar yine bir arada , yine ilgisiz..
arkadaşım inşaallah hakında hayırlısını versin rabbim
bu tür erkekler hiç bişey haketmiyolar gerçekten
sen onun yüzünden dünyanı zindana çeviriken
onu gel keyfim gel yaşaması ne kadar adice bi davranış
biran önce konuşulmlı uyarılmalı
seni yemeğini temizliğini yapan bi kadın olarak görmemeli artık
aslında çocukları bebekleri çok sever.. bulundugumuz bi ortamda bebek avrsa alır kucagına sever falan.. iyi bir baba olabilir... sadece severek ama..
onun haricindee bana karşı tavırlarında deişiklik olurmu bilemiyorumm...
iinş.seni çok sevmesi gerektiiğini en kısa zamanda anlar
ve sende buraya bi topk açarsın
eşimle çok mutluyum diye
Şöle bir söz var tatlım.bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyimçocuk olunca düzelirmi düzelmezmi allah bilir ama bence deişmez.. kolay bşy olsa yapar denerim.. ama bi can meydana getircem sonucta riske atamam..
en basidi eşimin kankası var onun eşi hamile dogum yapacak 1 ay sonra.. adam it gibi azarlıyor karısını.. sürekli aglıyor kadın ki belediyede iyi bi mevkide kadın..bebek odası geldi onun için yardıma gittim egilip kalkamıyor kız yerleştirim silerim dedimm.. neyse eşiii azarlıyor kızı süreklii çok üzüldümm inanın kendi halimden dahada üzüldüm düşününkü bu halimle bide hamileyim.. allahım düşüncesi bile korkunç... o kadının tek avantajııı çalışması ve ailesinin yakınında yaşaması..benim bunlarda yokk.. iyicene kafayımı yiyeyim hamile olupta...
Şöle bir söz var tatlım.bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim
yani senin eşinden hiçbirşey olmaz.bir insan arkadaş seçimlerinde çok titiz olmalı.ben şuanda 4.yıllık evliyim eşimin arkadaşlarında ,davranışı hoşuma gitmeyen birini hissettiğimde tüm bağları koparttırırım ki eşim asla ama asla senin eşinin taşıdığı huyları taşıyanlarla ve onun arkadaşları gibi tiplerle selamlaşmaz bile .lütfen kızma ama senin eşinin savunulucak tek bir tarafı bile yok.zaman vereyim demişsin inan ilişkinin gözden geçirilmesi için yeterli zamanı sen zaten tüketmişsin.şuanda eğer gerçekten bütün bu yazılanları inkar ediyorsan sen kulakarkası edip yine bildiğini yapıcaksan bence bu kadar kişiyi hiç uğraştırma.her konuda biraz biraz eşini savunuyorsun bana öyle geliyor ki sevgiden yapıyorsun.sana bugün kahvaden s... gt diyen yarın arkadaşlarıın yanında der ve bunları hiç bir bayan asla haketmiyor.o belediyede çalışan aileside kendine yakın olup hamile olan arkadaşında senden daha kötü durumda ona daha çok üzüldüm.ben şuanda 2. bebeğime hamileyim ,rabbim mutluluğumuzu daim etsin daha 4 yıl içinde bana bir öte git ,dememiştir.sen çok yüz vermişsin bence .eşinde sayabiliceğin olumlu ve olumsuz huyları düşün,olumsuz ağırlıktaysa kurtar kendini bu evlilikten.
allaha havale ettim artıkk... azcık allah korkusu olsa eşlere nsl davranılması gerektigini bilir..
2.5 sene sevgiliydik cnmm.. ayrı şehirlerde oldugumuz için ayda 1 en fazla 2 kez görüşürdükk.. ozamanlardada kahve ve arkadaş sevdası vardıı... evlenince kahveye gitmem ne işim var derdii... arada yanına giderdimm.. düşünün senede 2-3 geçmez yanına gitmem.. hepsindede arkadaşlarını çagırırdı yanına.. daha güzel zaman gecer derdii.. bende o sıra laylaylomum zatennn önemsemiyordum yanında oluyordum ya yetiyordu bana.. sadece düğüne yakın tartıştım gitmiştimm yanına düğün alışverişine yorgun halimle arkadaşlarını çagırdıı dedim çagırma bak yorgunum kimseyi çekesim yokk.. dinlemedi tabii.. sonrasında kavga etmiştim.. yalnız kalamıycakmıyız biz diye..
nasıl bir iştir yaaa...
kusura bakmayın ama çok kızdım eşinize nasıl bir arkadaş sevgisiyse artık... onlarda luzumlu luzumsuz heryere gelmişler...
hem ona bişey olsa (Allah korusun tabi) arkadaşlarımı bakacakmış sorun bi kendisine...
hayırlı olsun bebeklerin cnm..
ben eşime şu arkadaşınla görüşmüycen desem.. senin karışmya hakkın yok der bana..benim eşim bi çocukkk başka çocuk yapmaya ne gerek var.. büyümeyen bencilll bi cocuk..
boşanmak kolayyy cnmmm avukat arkadaşımda var cidden 1 celsede biter herşey..allah inancı sonsuz olan biriyimm.. umarım çok geçmeden dank eder kafasına.. amaaa annemin evine ciddi ciddi gibip bi süre gelmemeyi düşünüyorum .. bakalım ozaman neyapcakk..niyetim burda sizler ne söylerseniz söyleyin ben kafamımn dikine gidecegim gibi anlaşılmasın.. içimi dökmek istedim..yoksa boşanayımmı yada boşanmayayımmı demedim.. haa bana bu anlattıklarımı başka biiri anlatsa bende boşan derim.. ama insan sevincee olmuyor gerçekten.. keşke nefret etsemm ki boşanırım.. sabır diye diye çatlıycam biliyorum ama bi yuvayı kurmak yıkmak kolay yürütebilmek önemli olan..ha tek başıma çokta uzun sürmez bu yürütme olayı..[/QUOTE
amin canım cümlemize inşallah.ama benim sana demek istediğim kendini yııpratmaktan öteye giden bir evlilik değil bu .yani başına taş ta atsan ,gözünüde çıkartsan vazgeçilmez huyları ve arkadaşları var.sevgi değil bu sendeki saplantı ya da çaresizlik olabilir de .tabiki evlilik yıkılması taraftarı değilim ama sende herkes gibi sevilmeyi ve vakit harcanmayı,hatta aile kurmaya layık bir insansın belli.ama sen feda edebilir misin bunu sorgulamak bile canını atıyor belliki.ama daha çok taze evliliğiniz ve 1 yıl değil 10 yıl sonra boşandığında daha kötü olucak durumlar.en azından sen kötü olmadan ara çok aşırı açılmadan boşanırsın ,yaşın genç daha güzel kararlar alırsın.sanrım evlilik senin eşin için bir ihtiyaç otel ,ve hizmetçi durumları .sen gidince tek eksiği bunlar olacaktır emin ol .Rabbim sana sabır vermesin ve sende bu adamı daha fazla çekme ne olur gülüm.en güzel günlerinde sana yaşattıklarına bak.rabbim ona akıl versin ki seni üzmesin.sabırı arama git kafanı topla ,uzak kal biraz ondan.haberli gitme,habersiz git.
hayırlı olsun bebeklerin cnm..
ben eşime şu arkadaşınla görüşmüycen desem.. senin karışmya hakkın yok der bana..benim eşim bi çocukkk başka çocuk yapmaya ne gerek var.. büyümeyen bencilll bi cocuk..
boşanmak kolayyy cnmmm avukat arkadaşımda var cidden 1 celsede biter herşey..allah inancı sonsuz olan biriyimm.. umarım çok geçmeden dank eder kafasına.. amaaa annemin evine ciddi ciddi gibip bi süre gelmemeyi düşünüyorum .. bakalım ozaman neyapcakk..niyetim burda sizler ne söylerseniz söyleyin ben kafamımn dikine gidecegim gibi anlaşılmasın.. içimi dökmek istedim..yoksa boşanayımmı yada boşanmayayımmı demedim.. haa bana bu anlattıklarımı başka biiri anlatsa bende boşan derim.. ama insan sevincee olmuyor gerçekten.. keşke nefret etsemm ki boşanırım.. sabır diye diye çatlıycam biliyorum ama bi yuvayı kurmak yıkmak kolay yürütebilmek önemli olan..ha tek başıma çokta uzun sürmez bu yürütme olayı..[/QUOTE
amin canım cümlemize inşallah.ama benim sana demek istediğim kendini yııpratmaktan öteye giden bir evlilik değil bu .yani başına taş ta atsan ,gözünüde çıkartsan vazgeçilmez huyları ve arkadaşları var.sevgi değil bu sendeki saplantı ya da çaresizlik olabilir de .tabiki evlilik yıkılması taraftarı değilim ama sende herkes gibi sevilmeyi ve vakit harcanmayı,hatta aile kurmaya layık bir insansın belli.ama sen feda edebilir misin bunu sorgulamak bile canını atıyor belliki.ama daha çok taze evliliğiniz ve 1 yıl değil 10 yıl sonra boşandığında daha kötü olucak durumlar.en azından sen kötü olmadan ara çok aşırı açılmadan boşanırsın ,yaşın genç daha güzel kararlar alırsın.sanrım evlilik senin eşin için bir ihtiyaç otel ,ve hizmetçi durumları .sen gidince tek eksiği bunlar olacaktır emin ol .Rabbim sana sabır vermesin ve sende bu adamı daha fazla çekme ne olur gülüm.en güzel günlerinde sana yaşattıklarına bak.rabbim ona akıl versin ki seni üzmesin.sabırı arama git kafanı topla ,uzak kal biraz ondan.haberli gitme,habersiz git.
ablacımmm gerçektennn bugune kdr bi karıncayı bile incitmedim.. beni üzen birisi varsada dönüp cvbını vermedim hayyatımdan çıkardım konuşmadım.. zamana ihtiyacım var.. sevmesem zerre umruma gelmez kapıyı çarpar giderim.. dedigin gibi habersiz gitmem lazım evdennn..bi süre görüşmememiz lazım.. haftaya annemler gelcek 4-5 gün kalacaklar.. onlar gelmese ben gidecektim inan bugunnn beni yolun ortasında azarladıgı zaman arabaya binip gitmeyi düşündüm inan.. ama bu pazar ehliyet sınavım var..salıda annemler gelcek.. sanırım kafam biraz dagılcak.. ondan sonrada annemlerle onlara giderimmm heralde 1-2 hafta kalırım..annemlerede eşimin şehirdışında işi oldugunu söylüycem..
arkadaşları ne bakacak yine evde bi eşşek var o bakar..
bikere ben eşimin kankasının karısına senin kocan kahveye giidiyor benimkini çagırıyor. sneinki benimkinin huyunu bozdu dedim.. tabi kadınla dertleşiyorum ben.. neyse o kadın arkadaşta eşine laf arası söylemişş.. tabi adam küstü banada eşimede.. neyse benimde işime geldi 1 ay kafam rahat ettii.. bigün eşim geldiii sinirleee hep senin yüzünden kankammm konuşmuyor benle dedii.. bende tabi bilmiyorum 1 aydır benim lafımdan dolayı görüşmediklerini.öncelikle ben arkadaşının eşine dertleştigim için söyledim gidip kocasına söylüycegini nerden bileyim dedim.. sonrasındada ögrenmeside iyi olmuş uzak dursun bizden dedim... ve eşim sallamadı giti barıştı kusura bakma flana dmeiş benim adıma ..eşimin keşke tayinli olsaydı işi okdr mutlu olurdumki.. kurtulurduk arkadaşlarından kahvesinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?