Eşimi tanıyamıyorum artık:(

ama bunları yaparken kendinden daha fazla ödün vermeden yapmalısın....ve onun sadece eşi olmalısın annesi ya da hizmetçisi değil..umarım iş bulursun ve işler düzelme yoluna girer ama bunların hepsini yaptıktan sonra da olmuyorsa dediğim gibi zavallı değilsin ve yeniden başlayabilirsin.....

öyle cnmmm hepinizin dedikleirnize zerresiyle katılıyorumm..kaç kez dedim nedir bu kahve sevdasıı.. cvb aynen şu... nevar bi kahvemiz bi sigaramız var.. içkimi içiyorum kadın kız ayagımmı var .. bak burdan nsl üste çıktı... iki ay önce dogum günüm vardııı... kaynanamda kutladık... kimse hediye bile almadı hoş beklemiyorumda... ama ben kaynanamın kayınpederimin görümcem ve çocuklarının dogum günlerinde pastamı hediyemi alıp gittim kutladım.. eşimin gecen ay dogum günüydü ne annesi ne ablası kimse aramadı kutlamadı bile.. bende tüm arkadaşlarını bizim eve çagırdımmm iki gün boyunca pasta yaptımm.. mutlu olsun diye... inanın okdr yoruldumki iki gün yattım..keşke bukdr vicdanlı olmasaydım vurdumduymaz olsaydım..dün regl oldum ilk günüm çok agrılı gecer iki büklüm yatarım.. eşim bi gün öncesinden bi yemek istemişti canım çok çekti dedii.. ben dün iki büklüm halimle kalkıp yaptım.. geldi yediii yarım saat durup kahveye gitti.. dedim gitme bak sancılanıyorumm otur yanımda... dediki evde dursamda agrın gececekmi ilaç al yat..valla şuanda yazarkenki halimi görseniz acırsınız..aglıyorum gözlerim bulanıklaşıyor yazdıgımı bile iyi göremiyorum..eşimse horul horul uyuyor..umrundamı sanki..

canım senın ıcın dua etcem ınsallah pazartesı mujdeyı verırısın en azından evde kendını yıyp bıtırmezsın

inş cnm inşşşşşşşş umaırm girerimm.. şuanda beni en mutlu edecek şey işe girmek..

bugun daha çok dank ettiii herşey.. gerçekten umursamıycam.. her küsmemde bunu derdim kendi kendime yine dayanamaz sabah olunca yumuşardımm.. ama busefer farklı.. ya kıymetimi anlar yadaa ayrılırım... zaten annesine ve babasına söylüycemm ..sürekli kahveye gittikleirni biliyor ve kızıyorlardıı eşime.. ama bu sefer ciddi ciddiiii söylüycem.. uyarsınlar ogullarını..

ayyyy kötü oluyorum yaaa. nasıl vicdan bu adamdaki. kendine bukadar çektirme canım nolursun. kendi kendine ağlama üzülmee. erkekler man kafalı söylesende anlamaaaz ki sen görmediği yerde yiyip bitiriyorsun kendini. evlenmeden önce nekadar tanıdın sen eşini?

canım bence sen sevdiğin için bu insana katlanabilirsin ama kurtarılamayacağını ve değiştiremeyeceğin huydaki bir insanla aynı evi paylaşmayı bir ömür çekemeyeceksen bence sen boşan.yani bundan başka çözüm yolu bırakmamış sana.sen kendin yazdıklarını baştan aşağı okudum arkadaşım .bu seni ne insan yerine koyuyor ne eş yerine .yani senin değerinde bilmiyor.ilişkiniz sıklığı sanki 10 yıllık eş ilişkisine dönmüş eminim burdaki kızlarda haftada 1 ya da 2 yi bir yıllık evli insana az bulacaktır.yani bir insan evine bağlı değilse,senide tınlamıyorsa sen o evde yaşamışsın o insanı sevmişsin hiç bir önemi yok.hiç mi anne olmak istemiyorsun .sen bu adamı değiştirmek için emek vermişsin ama hiç işe yaramamış .üstelik sana küfretmiş bir insan.ben oların okumuşluğunu yerim boşver üzülme.eğer kafan daha rahat etmiyorsa çek restini annenin evine git.annenin yanında güzel bir iş bul hayatını zevkle yaşa tatlım.bir ömür böyle geçmez.olumsuzluklara karşı hep karşıyımdır ama kadına değer verilmemesinede çok kızarım.

bende arkadaşa illa çoçk yap demiyorum ki zaten
dikkat edersen acaba diyorum
demek istediğim çoçuk istiyormu..
yoksa çoçuk bu evliliği kurtarır falan demedim kesinlikle
hem çoçuk olduktan sonra evliliği düzene giren pekala çiftlerde var
veya çoçuk olduktan sonra sorunları başlayan çiftler
yani herneyse umarım arkadaş için hayırlısı neyse o olur

allaha havale ettim artıkk... azcık allah korkusu olsa eşlere nsl davranılması gerektigini bilir..
2.5 sene sevgiliydik cnmm.. ayrı şehirlerde oldugumuz için ayda 1 en fazla 2 kez görüşürdükk.. ozamanlardada kahve ve arkadaş sevdası vardıı... evlenince kahveye gitmem ne işim var derdii... arada yanına giderdimm.. düşünün senede 2-3 geçmez yanına gitmem.. hepsindede arkadaşlarını çagırırdı yanına.. daha güzel zaman gecer derdii.. bende o sıra laylaylomum zatennn önemsemiyordum yanında oluyordum ya yetiyordu bana.. sadece düğüne yakın tartıştım gitmiştimm yanına düğün alışverişine yorgun halimle arkadaşlarını çagırdıı dedim çagırma bak yorgunum kimseyi çekesim yokk.. dinlemedi tabii.. sonrasında kavga etmiştim.. yalnız kalamıycakmıyız biz diye..

bence bu ise ailesini karistirma isleri duzeltmek amaci ile yapacagin bu davranis hem duruma uygun degil(ki bence cok mantiksizca) hemde dusmanca anlasilabilir(emin ol bu davranisindan asla hoslanmiyacaktir) sen onun ailesi ile degil onunla birliktesin, onu degistirecek kisi ailesi degil sende degilsin zaten sorunda bu degisme gereksinimi duymamasi. bence bir an once kendini ekonomik anlamda bir sekilde garantiye almaya baksan iyi olur bu surec icinde icinden gelirsede duzeltmek icin ugras yada ugrasma sen nasil dilersen ama ucuncu kisilerin karismasi hem iliskinin seyrini degistirecek hemde ortalik senin dusundugunden cok daha toz duman olabilir baksana sana laf sokmaya meyilli bir kayinvalide de var. kilit sensin anahtarda baska anahtarla acamazsin kilidi oldugun kapiyi.

allah akıl fikir versin bu adama
seni bukadar yıpratan birini
nasıl sevebiliyosun anlamadım
baksana seni hayattan koparmış tamamen
en kısa zamanda konuşup halletmelisin bunu
ağla ağla nereye kadar((

cocuk olduktan sonra iliskisi duzelen ciftler goremedim ben olan sey aslinda su gozardi etme, gormemek icin cabaliyor insanlar bu kendilerini ezmeleri anlamina geliyor ama bahanesi hazir oluyor cocugum var duzelen bir sey olmuyor gozardi edilenler artiyor, dillendirmek istemediklerinin sayisi artiyor vs. vs. ve bence cocuk isteyen bir adamin tutumu bu olamaz suana kadar okuduklarinizdan acaba bu cocuk istiyor olabilir mi acabasini nasil cikarttiniz ben ona sasirdim. adam eve gelmek istemiyor, onun icin eglenceli olan arkadaslari ile birlikte olmak ve gorunen o ki evi umursadigi falanda yok

tamamen haklısın cnm bu yazıdklarımı başkası yazsa senin gibi yorumlardım bende... valla son şanslarını veriyorummm.. anlamazsa uzun süreligine annemin yanına gitcem.. yine bşy deişmezse o yoluna ben yoluma.. ama bunun için az biraz daha zaman var... saabrımın son zerresine kdr harçamak isityorum.. boşanırsamda elimden geleni yaptım vicdanım rahat diyebilmeliyim..inan 10 yılllık deil 30 yıllık evli gibiyiz.. kaynanam ile kayınpederim hala birbirlerine canım hayatım diye seslenirler benim eşim bi kere bile canım aşkım hayatım demedi sadece ismimi söyler.. hatta arada de rim böle de diye.. öyle kelimeleri sevmiyorum basit geliyor bana diyor...

yok cnm ben anladım seniii... arkadaşlarda anlamıştır sadece çocuk düşünme dediler..
eşim çocuk istiyor 1.5-2 sene geçsin öyle olsun diyor.. bense istemiyorum tabi bu hal hareketlerine karşı.. ama inanın azcık iyi olsa şuan yaparım... ha bebek olsa evine baglanırmı.. baglanmaz.. akşam yemege gelir... 1-2 saat bebekle oynar yine gider kahveye..

hayıııır kesinlikle çocuk bağlamaz!!!!! sorunları varken çocuk yapmak en büyük hata olur.
sonunda dayanamayıp pes ettüğünde buseferde çocuk için katlanmalıyım dicek

ben aten eşinin bakış açısını merak ettim sadece
yani çoçukları seviyormu istiyormu diye
benim eşim çok derdi mesala çoçuğumuz olunca gör bak evimiz dahada huzurlu olacak diye
nitekim öylede oldu

henüz eşiyle ilgilenmesini bilmeyen onu umursamayan birinin çocuk istese bile o çocuğa karşı olan babalık görevlerini yerine getiremeyeceği aşikar....

aslında geçmişe dönüp keşke demenin hiç bir anlamı yok. daha çok gençsin çocuğun yok. ayrıl demiyorum, ama çok iyi düşün. nesini sevdiğini düşün. ve gercekten sevip sevmediğini. bugün bunları söylemek konuşmak bize basit gelir sana acı verir ama inanki zamanla herşey unutulur. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

sizin esiniz sanirim sizin ac kalip kalmadiginizi merak ediyordu bu kisi bunu bile umursamiyor en insani olan duruma karsi bile bu kadar duyarsizken ben bu kisinin bundan cok daha buyuk bir sorumlulugu almayi dusunebilecegine almaya kalksa (genelde cevre baskisi ile insanlarin cogu cocuk istemeselr bile bir yastan sonra sanki zorunlularmis gibi cocuk yapmayi dusunebiliyor hatta utanmada yapabiliyorlar bile) bile altindan kalkabilecegine inanamiyorum

nebilim cnmmmmm çıkar yol bulamıyorumki daha saçma bi fikir aslında.. ama annesi ve baabası boşanmamızı istemez eminim ben boşanmayı düşünüyourm diye gitcem.. ama biraz daha beklemeliyim sanırımm
allah akıl fikir versin bu adama
seni bukadar yıpratan birini
nasıl sevebiliyosun anlamadım
baksana seni hayattan koparmış tamamen
en kısa zamanda konuşup halletmelisin bunu
ağla ağla nereye kadar((
agla aglaa kendimi yıpratıyorum kimseye bşy olmuyor.. ama elimdeki bşy deil yazarken bile durduramıyorum kendimi

aman çocuk çocuk diyede ölen bi adam deil zaten... bikere konuşmuştuk nezaman bebek olsa diye 1.5-2 sene sonra olabilir demişti okdr..yeterince başımı agrıtıyor zaten bide dünyaya günahsız bi çocuk getiremem..

siz görmemiş olabiliriniz ama bn gördüm ..
neden istemesinki..isteyebilir
istememesi ne kadar normalse istemeside okadar normal bence
acaba dememde şaşıracak bişey yok ki

sence artik cozum uretmek icin yeterince cabalamadin mi? yani bu yetersizse mazosist falansan devam diyorum sana yolun acik olsun... bazen insan birakmalidir istemesekte bu boyle bildigini yap umut ediyorum her sey dilediginden cok daha guzellesir.

her kelimesine katılıyorum okadar doğru ki......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…