Eşimi tanıyamıyorum artık:(

vay beeeeeeeeeeee babanı tebrik ediyorum en içten hemde.. cidden bravo.. benim eşimin arkadaşları geldiginde hizmet etmesem küser laf söyler.. kaldıki babanız gibi eşim hizmet ettirtmem kimseye demez yani rüyamda bile göremem öle dedigini:)

itiraf ediyim hic misafir gelecek kadar ozenmedim
yemege
temizlik desen bazen temizlik damarim tutar yaparim
bazende gundelik yaparim
ama sizin gibi herseyi dort dortluk yapanlari
okuyunca utaniyorum
cunku ben isten gelen kocama bu kadar ozenmezken
siz kahveden gelecek olan esinize ozeniyorsunuz
gerci icinizde var demek
guzel seyler hazirlamak yapmak
allah hep hak etmeyene veriyo nedense

bence sizin gibi olmak normal ben anormalim anladım artık.. nevar bukdr özenirsinki demi.. ben evde oturdugumdan eşimde çalışıp yoruldugunu düşündügümden özen gösteriyordum.. diyorum ya daha yemegini yerken çay koyarımm .. çay çerez falan yer.. sonrasında meyvesini getiririm.. daha ne olsun.. keşke bana böle hizmet eden biri olsada evden hiç çıkmasam..

arkadaşım konunun takip ediyorum ve senin adına gerçekten üzüldüm.
ama arkadaşım konunun başından beri şunu yaptım bunu ettim evi topladım yemeği yaptım özendim diyorsun .ama farketmiyor musun ki senin bu hizmetin özverin eşinin umrunda değil.belki adamın evdeki hanımından beklediği bunlar bile değil.arkadaşım adam kahvenin özlemi ile arada derede gelip yemek yiyorsa emin ol aklı kahvedeyken senin özendiğin masayı farketmez bile.sen hizmeti kıssan bile etkilenmicektir ki.ayak üstü yiyip içip yine kahveye gidecektir.işleri biriktirmen çözüm değil emin ol.onu böyle korkutamıcaksın.
onu etkileyecek şey senin kararlılığın olacaktır.gerekirse biraz uzaklaş düşündüğün gibi.ve tavrını net bi şekilde cesurca ortaya koy.gidersem naparsın deme .gidiyorum de ve git.belki bu işe yarar. zaten peşinden gelmezse yapabilecek ne var ki. ılımlı olma cazgır ol biraz

canım çok üzüldüm gerçekten bu kadar kısa süreli bir evlilikte bunların yaşanmasına, üstelik okumuş etmiş adamın bu kadar kahve kültürüne yapışmasına şaşırdım. işsiz güçsüz olsa vakti bol gider diyeceğim ama bu da nesi yani? ne iş yapıyor eşin merak ettim. öğlen arasında bile kahveye gidilebilen bir işi varsa esnaf falan mı? arkadaş çevresi çok önemli, tayininiz falan çıkamaz mı hep orda mı yaşayacaksınız? belki aralarda yazdın ama bütün sayfaları okuyamadım.
bi de bence eşinin huyu bu canım, yani al bi psikoloğa götür diyeceğim ama bence eşin babasından gördüğünü uyguluyor. evde öyle görmüş demekki kadına böyle davranılan bir evde büyümüş olmalı. yoksa insan bu kadar içselleştiremez kıroluğu, çok afedersin ama tam bi odun yani anlattığın kadarıyla. üstelik senin gibi mükemmel bi kadının aşkına sahip olan bi odun. aileden lafını sözünü dinleyeceği biri var mı saydığı bildiği? diğer arkadaşlarının eşleri memnun mu bu durumdan peki?
bir de şu var, doğudaki küçük bir ildeyseniz başka da bir sosyal hayatı yoktur zaten,"tek sosyal hayatım bu buna da karışma bari" tarzında yaklaşıyordur.
son olarak tek tavsiyem sakın ama sakın çocuk yapma bu adama.

aynen cnmm iki gün ev işi yapmaıdm mutfak girilmez haldeydi hiç umursamadı yine dolaptan atıştırdı bşyler gitti.. dedigin dogru adam evde durmuyorki evin düzeni yaptıgım işleir görsün.. hoş ona göre zaten ev temilemede nevarki kolay.. yemek yapmakta öle herşeyi tencereye koy su koy bide salça pişer yemek.. adamdaki mantık bu eline sglık dedigi 10 u geçmemiştir. oda misafir vardırda utandıgından dmeiştir okdr..

yemek yapmayanların evi temiz tutmayanların kocası kızsa idi benimki beni terkederdi. 3 aydır kendi yemeğini kendi yapıyo gebeyim diye bide bana hazırlıyo evin hali perişan eşim temizlerse temizleniyo ben hep hastayım.hoş gebelikten önce de işten gelip anca yapabiliyodum yarım yamalak.çorba yapsam yemek yapmıyodum.ama hiçbi sorun yaşamadık ve eşim böyle bi düzene alıştı bana yardım etmeye

keşke en baştan bu kadar mükemmel ve onu seven çok sven onsuz olamayan bi kadın olduğunu belli etmeseydin.kıymet mi bilinecek sanki

arkadasa hak veriyorum aslinda bu da dogru
bu yaptiklarin anormallik denmez canim INCELIK denir
bu inceliklerini kaliteni gorecektir belki ama belkide goremeyecektir
ve sen ya bikacaksin bir yerde kopacaksin yada baska bir yol bulacaksin

bu arada ehliyetini almissin hayirli olsun
is bulasiya kadar varsa kurslara yazil
kendini oyala
ama illa ve illa bu islerin boyle gitmeyecegini esine belli et
konusmakla olmuyor diyorsun
ona gore sorun yok diyorsun
iste ortada SORUN oldugunu idrak etmeli esin
ama nasil?

bunlar güzel şeyler ama hakedene yapılması gereken şeyler.
teşekkürü,şükürü bilene yapılması gereken şeyler.
bunların karşılığında; bağırış,küskünlük,trip,hakaret vb ise gördüklerin 'destur,sen kimsin,ne yapıyorsun!' diyebilmelisin karşı tarafa.

annene babana da yazık.
senelerce bak,büyüt,yetiştir sonra elin oğlu gelsin damdan düşer gibi kızının hayatını zindan etsin.
yazıktır günahtır.
hayata bir kere geliyoruz.
daha iyi şartlarda daha mutlu bir hayat sürmeyi kim istemez?
ha bazı konular kaderdir,elinde olmayan nedenlerden dolayı gerçekleşmiştir,Allah'tandır ve ses etmeden yaşamak zorundasındır ama senin durumunda ipler tamamen sende.

durup durup yazıyorum kusura bakma ama etkilendim yani.
işi gücü kötüyse,bi sorunu varsa otursun anlatsın sana.destek olursun.çözersiniz filan ama bu düpedüz saygısızlık.

cnm esnaf deilll istanbulda çok iyi bi üniversiteden mezun kendi özel bürosu var...iş yeirnde saygınlıgı olan ortamlarda saygınlıgı olan ama adam olamayan biri.. ben haricinde herkese çok iyidir.. şimdi gelip eşimi sorsan milete yere göge sıgdıramazlar..
keşke babasına benzeseymiş az bşy kayınpedeirm giib kimse olamaz.. 4-4 lük bi adam inanın.. karısına deger veren.. sürekli yardım eden.. ben onlara gideirm kaynana fenadır sofrayı hazırlarım kayınpederim gelir bana yardım eder.. bikere işim olsun arayıp söyleyeyim iki dk da gelir yanıma.. keşke babasına benzeseymiş keşke.. hep derim babandan hiç bi huy almamışsın diye..eşimin 4-5 samimi arkadaşı oldugu sürece kahveden çıkmaz. onlar olmasa gitmes diye düşnüyorum.. o arkadaşlarıda tayinci falan deil sürekli aynı şehirde olcaz yani..çocuk gerçekten çok sveiyorum ama allahım korusun daha istmememm.. şu olay olana kdr ılımlıydım sürekli.. ama bende çocuk düşüncesini bitirdi..

mşlh eşine.. adam gibi adam vicdanı olan bi insanmışş.. normal biri zaten eşinin yaptıgı gibi yaparr..
keşke en baştan bu kadar mükemmel ve onu seven çok sven onsuz olamayan bi kadın olduğunu belli etmeseydin.kıymet mi bilinecek sanki
evt ben başta kaybettim ama insan gibi davrandım ona o farkedemedi o ayrı..

sgl cnm benim ehliyeti aldım inş... işe girip arabamıda alcam.. görsün bakalımm gezmek eve gelmemek nsl oluyormuşş..

aha işin denklemi burda bak işte:90:

inanın annem ve babam bu olanların 4 de birini bilse yüreklerine iner. ben annemlere gittigimde gayet mutlu rolerini üstleniyorum.. annemde aferin eşineee oglum giib seviyorum der.. niye oglu giib sever çünkü ona emanet ettigi kızına 4-4 lük baktıgını sandıgından..

Güzelimm sen bu adamı hiç mi tanımadın ya:?Ben de 1 senedir nişanlıyım ve çıkarken göstermediklerini nişanlandıktan sonra gösterdi nasıl olsa parmagına yüzügü taktım die bu kadar sana güvenmesin kaybetme korkusunu yasat ona ...ne kadar süredir tanıyorsun ve ailem uzakta demişsin birbirinizden uzaktamıydınız?

3 seneye yakın sevgiliydik.. 1 senedir de evliyiz.. kaybetme korkusunu yaşaması için bu olayları ailemin kendi ailesinin( azda olsa bilio onlar) bilmesi lazım..... ben inanın anneme babama kıyamadıgımdannnn bşy yapmıyorumm. onları düşünmesem çoktan herşey bitmiştii..sevgiliyken farklı şehirlerdeydik ama yakın mesafelerde.. 1 saatlik yool vardı aramızda..

ee kayinpederinle konus bu durumu
belki yardimi dokunur

ya biliolar ama benim bukdr ciddiii oldugumu bilmiolar.. görümcem bilio hatta diyo ben kardeşimi uyarırıım ama beni dinlemez.. bilio başına buyruk kimseyi dinlemeyen yapısı oldugunu...
mesela akşam kayınpederim sınavın nsl geçti diye aradı.. hatta oglumu aradım evde yoktu sana sorayım dedim dedii.. çünkü eşim bilmiyor sormadı sınavımın nsl geeçtigini..neyse söledim iyi geçti diye.. oglum evde yokmuş gel yalnız durma yemege dedi.. bende canım istemiyo dedimm..ogluna sinirlendii.. ama anlamaz kıslar normaldede babasını bile tersliyen bi insan..

canım bence de kayınpederinden biraz destek istesen? ban sana bişey anlatayım.
yıllar önce kardeşim yeni doğduğunda biz trakyadaydık.babam devlet memuru adam, kahveyle falan hiç alakası olmazdı. ama bi arkadaş grubu edindi orda nerden çıktıysa, eve gelmemeye başladı. her gece bi yerde içmeye, yok pikniğe yok bilmem nereye. her gece erkek erkeğe takılmalar, gece gelmeler. kardeşim bebek, hasta olur eder bilmediğimiz memleket, annem arabayı kullanamaz. ne korkmuştu annem adam yoldan çıktı görüyomusun diye.
en sonunda dayanamadı, dedemi yani babamın babasını çağırdı bize. dedem de bi kaç kere babamla beraber o arkadaşlarıyla takıldı. yamuk bi durum var mı diye araştırdı. allahtan bişey çıkmadı ama babam da bıraktı zaten tayinimiz çıktı doğuya gittik. yani canım bence birilerinden destek iste. kocan olacak adama da bu kadar yüz verme. cazgır bi kadın ol diyemeyeceğim sana çünkü eşin şiddete meyilli gibi geldi bana. kendini koru canım, maddi manevi. ve yavaş yavaş maddi olarak da birikim yapsan gizli gizli iyi olacak. güven veren bir tip değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…