- Konu Sahibi minikgelin
-
merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..
Ayhh cnm sabhan bri agliodumm su yazdiklarina cok guldum sper bi benzetim ve yaklasim tebrik ederim seniBence onu öyle kabul etmeye alış..
Kendini buna alıştır..
Çünki eşimde biraz öyle yani kahve kültürümüz mevcut..
Kahveden kaldırıp getiremem önemli bişi olmadıkça..
Kumanda elindedir zaplar durur..
Pek karşılıklı sohbet edemeyiz..
Dağınıktır..
Alışveriş sevmez yalnız çıkarım..
Ben bu adamı böle kabul ettim aksi yok..
Kabul edecez kuzu kuzu değiştiremessin
Ama zor anlıyorum insan başbaşa bi çay içmek istiyor gezmek istiyor bişiler konuşup dertleşmek istiyor ama karşındaki "odun" öle kabul etcen.. laf hayır etmiyo bildiğin ağaç..
Değişmiyo evet evlenmeden önce böle değildi evlendik böle oldu..
Gerçi ben öyle anneden (kaynanam) böle çocuk normal yanii annesine bakınca danasıda bu kadar olur diyorumm normal fazlasını isteyince orjinalliği bozuluyoo ona süs eşya muamelesi yapıcan biblo arada tozunu al bırak dursun bi köşede elleme..
Defolu bunlar canım imalat hatası..
Ayhh cnm sabhan bri agliodumm su yazdiklarina cok guldum sper bi benzetim ve yaklasim tebrik ederim seni
Ypcak bişi yok napalım canım kabul edicez adamın mayası bozuk..
Mal ortada atsan atılmaz satsan satılmaz
he he diyip geçicez yoksa kavga gürültü..
Napıyorum mesela..
Karşına geçim öle dır dır anlatmıyorum hiç bişiyi artık çünki dinlemiyoo dinlemediğini biliyorum çenemi yormanın lüzumu yok..
yemeğini veriyorum (arpasını suyunu ver)
Alış verişe gidelim demiyorum
para ver alışveriş yapıcam diyorum..
çocuğa şu lazım bu lazım yok
çocuğa şunu alıcam para ver..
Çünki o gelmezki almaya felan..
gezmeye götür yok
ben gezmeye gidicem haberin olsun.. (izinde istemem haber veririm)
Salıom çayıra mevlam gayıra..
akşam evde buluşuyoz yine gün içinde her ikimizde hallediyoz işimizi o kahvesine gidiyo ben yapıcaklarımı yapıyorum geziceksem gezmeye anneme gidiceksem anneme alışverişşse alışverişe..
ohhh dert de etmiyorum
Napimm bu adam böyle 7 sene oldu değişmedi napim..
düşünün işte doktara götürdünüz dedikii beyin tranvası beyninde hasar var artık ölene kadar böle yaşıcak öle kabul ettim gittii..
Hıı özenmiyormuyum böle kocasıyla güllük gülistanlık geznelere ilgili alakalı olanlara geçiyo bi müddeet sonra
önceden özenioyordum daha özenmiyorm böyle mutlu olmayı öğrendim ben..
Napıyorum mesela..
Karşına geçim öle dır dır anlatmıyorum hiç bişiyi artık çünki dinlemiyoo dinlemediğini biliyorum çenemi yormanın lüzumu yok..
gezmeye götür yok
akşam evde buluşuyoz yine gün içinde her ikimizde hallediyoz işimizi o kahvesine gidiyo ben yapıcaklarımı yapıyorum geziceksem gezmeye anneme gidiceksem anneme alışverişşse alışverişe..
ohhh dert de etmiyorum
düşünün işte doktara götürdünüz dedikii beyin tranvası beyninde hasar var artık ölene kadar böle yaşıcak öle kabul ettim gittii..
Hıı özenmiyormuyum böle kocasıyla güllük gülistanlık geznelere ilgili alakalı olanlara geçiyo bi müddeet sonra
Napıyorum mesela..
gezmeye götür yok
ohhh dert de etmiyorum
Arkadaşım size,oğlunuza yazık değil mi?
Yanlış anlamayın,evliliğinizi sorgulamak haddim değil ama siz anlattınız diye yorum yazayım dedim.
Eminim genç,güzel bir kadınsınız,hakkettikleriniz bunlar mı?
Madem aileniz destek zamanında ayrı kalmışsınız ya bir dönem neden eşinize geri döndünüz,neden kendinize ve bebeğinize bu acıyı çektiriyorsunuz?
Yarın bebeğiniz büyüdüğünde sormayacak mı neden benim babam böyle,diğer çocukların öyle diye?
Hadi kendi hayatınızdan geçtiniz bebeğiniz ne olacak peki?
dehşetle okudum yazdıklarınızı:26: Allah mutluluğunuzu arttırsın:26: umarım böyle bi hayatım/kocam olmaz.amin
ahh benim kuzumm kıyamam ben sanaallahtan öğrenmişsin böyle yaşamayı yoksa bunlar analı oğullu yerlerdi seni
Çocuğumuda düşünüyorum tabiki..
Ve oğlum artık 6 yaşında herşeye aklı eriyor..
O da benimle mutlu..
Ailem destek..
Eşimin vurdumduymazlığı pek etkilemiyor oğlumu çünki biz boşluğu fazlaca dolduruyoruz..
Evet ben kendi hayatımdan geçtim orası doğru.. oğlumun hayatı yeni başlıyor görecek öğrenecek o babası gibi olmıcak işte en güzel örnek..
Kimsenin acı çektiği felan da yok..
Oğlumda evde vakit geçiriyor babasıyla yetiniyor..
oğlumla evde ilgilenir yedirir bakar giydirir top oynar vs..
Hııı eşimin halinden memnunmuyum katiyen hayır değilim keşke farklı olsaydı ama olmadı..
Oluruna bıraktım ben..
Baba gündüz evde değil akşam evde..Yapmayın arkadaşım baba boşluğunu kim doldurabilir? Evde olmadığını söyleyen siz olduğunuz için ben bunları yazıyorum,evde olmayan adam ne ara oğluyla top oynayıp,onun üzerini değiştiriyor?
Eşiniz süper baba da olsa bebeğinizin aile olarak aklındaki kavram baba kahvede annem yanımda mı olsun yani?
Oğlunuzun ne kadar acı çektiğini şu anda görmeniz imkansız zaten..
Babası gibi olmayacak garantisini nasıl verdiniz anlamıyorum? Bu sorumsuz adamları bu hale getiren kendi anaları babaları değil mi?
İlla ki doğruyu göstermekle,anlatmakla olmuyor,yaşamak gerek!
Doğru yaşarsanız doğruyu öğrenirsiniz..
inşallah olmaz canımm ömür geçmiyo..
Baba gündüz evde değil akşam evde..
gündüz yok evde..
Doğrusunuz haklısınız ama bunu babasının düşünmesi gerekmiyor mu?
Benim zorlamamla olmaz ki admaın kendi içinden gelmeli hadi oğlum gel senle şuraya gidelim başbaşa bi hamburger yiyelim vs..
Eşim bunu düşünmüyor..
Ben sölesem al götür hani vakit geçir evde geçiriyor ya akşamları yetiyor ona cevabı o olur..
Elimden gelen bişi yok..
zaten kendi mutluluğumdan geçtim benbi beklentim yok kendi adıma..
tr_lelli canım sen acı çekiyorsun...
yok mu eşine anlatmanın bir çaresi?
düzelmiş galiba diğer sorunlarınızda..
dışardan destek falan alsanız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?