Eşimi tanıyamıyorum artık:(

''parası var çevresi var arkadaşları var..'' demişsiniz..

Bunları Var da Nolmuş Keşke Biraz Vicdanı Olsaymış Bunların Yerine..
Allah Kimseyi Şaşırtmasın!!

içki kumar kadınkız ve kahve ye gitmek oda kötü alışkanlık bence bir erkek eşiyle gezmeli arada sırada olabilir arkadaş toplamtısı alışkanlık olması boşanma sebebi
babamdan biliyorum kahveden çıkmazdı
biz küçükkken annem hastalanırdı babamı kahveden çağırırdık siz çalışsanız bile çözüm değilki siz eve yorgu gelip yatıcaksınız eşinizde gece kaveden gelir iletişim nasıl olucak peki

yok artık ilgilenmeyi düşünmüyorum rol yapmama gerek yok içimden cidden gelmiyor.. eskiden olsa sevgiliykennnn gözümün bebeginden göz bebegini ayırmasdıı.. niye derseniz sürekliii görücü usulu evlenme malum yayın doguda ..görücüler gelirdi hep çıldırırdı.. bende tanıyıp evlenme taraftarıydım..görücü usuluyle hayatta evlenmem derdim.. ama inanın görücü usulu ile evlensem herealde daha kıymetim olurdu...artık eşim avcunun içinde oldugumu gördü... onan kılını bile kımıldatmıyor.. ama bennnn eski halime döncemmmm yürüyüşüm bile deişcek inanınnn..

Keşke Sizinde Birazcık Hatanız Olsaydı En Azından Konuşup Anlaşabilirdiniz..
Ama Ortada Hiç Bir Şey Yokken Böyle Davranması Hastalık Belirtisi..

ben hatamı kabullenen bi insanım inan.. özür dilemekkkk büüyklüktr ben yeri gelirse hatam varsa özürdilemesinide bilirim..eşim giib hatalı olsa bile üste çıkmam..benim eşim evlilik sorumlulugunu kaldırabilcek biri deil.. eşim gibi adamların evlenmemesi gerek...

''parası var çevresi var arkadaşları var..'' demişsiniz..

Bunları Var da Nolmuş Keşke Biraz Vicdanı Olsaymış Bunların Yerine..
Allah Kimseyi Şaşırtmasın!!
asıl sorunumuz o zaten ..vicdanlıı adam bunlaır yaparmı.. inanın şu ayzılarınız okusa cvp yazsa görürsünüz nsl çirkef oldugunu..

ben çalışırsam nolcak biliyormusun cnm benm.. hassas bi yapım var zaten bekarken açlışırken eve gelir yemek yer inanın 1 saat zor durup uyurdum.. mutluydumm o halimle.. yine öyle olcak iletişim umrumda bile deil artıkk.. free takılcaz.. nslki onun şimdi yaptıgı giib bende öyle takılcam.

ne desem bılmıorum cnm allah sabır versınn.ağlama üzülmee dımdık ayakta durr...ama yaptıgı cok ayıp terbıyesılıkk

esının tek ıyı yanı sesnı aldatmamıs olması o da kahveden basını cıkartmadıgından ya da kadınları pek onemsemedıgınden olabılır,baska da ıyı yanı yok ama yakında bu da olabılır ,sen bence kendını bosanmaya hazırla cnm ömür gecmez

bugun arkadaş ortamına bile girmek inanın havamı deiştirdi kafam dagıldıı evde oturup niye kendime işkence ediyormuşummmm eşimmmm ondan sallamıyor beni çünkü düşündügü yokkii..bennn eşi, için kendinden vazgecen kadın rolunu üstlendim 10 ay içinde şimdi..bekarkenki halime döncem... ilgimi kurban ederim ona ben...

ben kendim çocukluğumdan beri yaşadım aynı problemi evlendim allah razzı olsun eşimdentam bir evcimendir adan zye herşeyle ilgilenir evde bir aile babası evi ile eşi çocuğuyla mutlu olmaya çalışmalı
keşke rahmetli, annem ayrılsaydı babamda kadın ne bir ilgi gördü ne birşey babam kaveden çıkmazdı işten çıkıp kaveye giderdi
kendisine çeki düzen vermezse ayrılıcağınızı söyleyin
...
korkmayın yanlız allahtan korkun gözünüzü korkutmak sindirmek isteyebilir ama gençlikde insanın eline bir kez geliyor zaman kıymetli bir ömür böyle geçmez düzeltmek sizin elinizde katlanırsanız eşiniz sizi sindirmiş olacak...ama hatalı olan o böyle bir evliliğe katlanmak zorunda değilsiniz

ne desem bılmıorum cnm allah sabır versınn.ağlama üzülmee dımdık ayakta durr...ama yaptıgı cok ayıp terbıyesılıkk
bugun daha iyiyim cnmm.. dün çok kötüydüm gerçekten.. allahım büyükk bana bi yol gösteriri inş..

aldatsa direk boşardım zaten..keşke aldatsa..

anneniz niye katlanmıştır biliyormusunuz maddii özgürlügü olmadıgından inanın.. şuanda ayrılıp annemin yanında gitsem babamda annemde el üstünde tutar ama artık ben rahat edemem.. en kısa zamanda işe girmeliyim maddi açıdan özgürlügüme kavuşmalıyım... sonra baktım adam deişmiyorr.. kapıyı çekippp başım dimdip çıakbilirim.. şuanda anne evime dönsem boşansam inanın yine mutlu olmuycam sıgıntı gibi hissetcem ailem bunu yapmasa bile ben rahat edemiycem..ayrıca eşinize mşlhhh inşşşş darısı diger gamsız erkeklere öncelikle eşime

Bir ömür böyle nasıl sürdürebilirsin ki çok üzüldüm durumuna acaba eşinle konuşsan da bir uzmandan yardım falan alsanız bir yararı olmaz mı

Bir ömür böyle nasıl sürdürebilirsin ki çok üzüldüm durumuna acaba eşinle konuşsan da bir uzmandan yardım falan alsanız bir yararı olmaz mı

gitmezki adammm kendinden zerre sorun görmüyor..sen git der bana.. deli gözüyle bakar bu sefer... ben gitmeye giderim öyle şeylerden gocunmam ama yalnız gitmemin ne yararı varki sourn eşimin hal hareketleri..

canım benim bu eve bağlılık içten gelen birşey kimi erkek dışa dönüktür insan önce eşim çocuğum demeli sizede bir şey diyemiyorum on ay önce mutlu olma hayaliyle gelin olup çıkmışsınız daha tecrubeniz yok bazı endişeler gücünüzü kırıyor boynunuzu büküyor
şu bir gerçekki hayat korkuylada yaşanmaz siz ama güzellikle ama kötülükle ona öğretmelisiniz evinin ön planda olması gerektiğini
mesela yarın akşam gelsin deyin tv de güzel program var birlikte seyredelim çay demliycem mısır patlatırız falan ne yapıcak bakalım..

söylene söylene benle izler... sırf barışmak için ertesi günde kahveye gder..

bu yorumundan sonra diyebileceğim tek şey var; eşin karaktersizin teki!
olaylara vereceği tepkileri bile arkadaşı olacak gereksizlerden kopya çekiyor!
canım benim, sen, kararımı verdim tepki koyacağım tavır alacağım falan diyorsun ama tavşan dağa küsmüs dağın umrunda değil seninki o hesap biraz...
adamı karşına al açıkça konuş, ya değişirsin ya da hemen yarın sabah çeker giderim de.
malesef her işini görmekle erkeklerin gözünde değerimiz artmıyor...
bir ömür boyu çekmeye değmez, dünyada tek önemli kişi var o da SENSİN!

söylene söylene benle izler... sırf barışmak için ertesi günde kahveye gder..
daha yeni vlisiniz alıştırmaya çalışın eve izin vermiyorum deyin evde senin kaveden gelmeni beklemek için evlenmedim deyin tartışırsanızda o gitsin gelmez diye merak etmeyin gelir bir süre sonra

bence kocası gitsin evden nereye gidiyorsa 3 gün sonra gelir nasılsa göze göz dişe diş mücadele etmek şazım çok kızdım bu adama kızın başını yakmaya ne hakkı var evlenmeseydi...

öle dag daga küsmüşşşş dedigin cümle tam benlik.. eşimin şuanda eve geşip görseniz keyfi yerinde tv başına geçmiş maç programı açmış cerezini almış yiyor umrunda bile deilim şuan..

daha yeni vlisiniz alıştırmaya çalışın eve izin vermiyorum deyin evde senin kaveden gelmeni beklemek için evlenmedim deyin tartışırsanızda o gitsin gelmez diye merak etmeyin gelir bir süre sonra

gitmiyceksin diyip kapının önüne geçtigim günler oldu cnmmm.. kolumdan tutup iteledi kapıyı açmak için.. ben nekdr izin vermezsem eşim okdr gitmek için inatlaşıyor malefes..

çerzi başına geçirmek lazım onun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…