- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi minikgelin
-
amin inş cnm inşş... öyle olsun ben daha ne isterim şu hayatta..
arkadaşlar kızıyor son şansı niye veriyorsun diye haklılar ama benim ruh halimde garippp..boşanmaya bunca şeyden sonra bile dilim varmıyor... onun bana yaptıgı giib deger vermiycem arıtk ona belki anlar...
şuanda bir kelime bile etmek istemiyorum onlaa... biraz şu içimdeki sinir can agrısı sakinleşsin öyle konuşmayı deniycem.. ama kaç kez kavga ettik konuştum anlamadı.. hatta dedim ya mektup yazdım sayfalarca hani okunan şey daha akılda kalır mantıgıyla nolduuuuuu bi kaç gün iyi sonra yine vurdumduymaz oldu..
Acaba canim, yanlis anlama, ama esin escinselmi acaba?
Cünkü böyle erkek tipi gercekten sirf escinsellerde olur, yani evliligi paravan olarak kullanip, esine hic bir ilgi göstermezler ve rahat rahat hayatlarini yasarlar.
Olabilirmi?
Cünkü gercekten esin normal degil, düsünüyorumda bu kadar ilgisizligin bir anlami olmali.
Daha esinin nesini begeniyorsun arkadasim, hic bir tutulacak yani yokki?
merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..
sende onunla ilgilenme umursama yanı umursamıyormus gıbı davran.kendıne cok guvendıgını ona belli et seni kaybetmekten korksun biraz.ama cabuk pes etme guzelde rol yapabılıyorsan 1 hafta sonra daha farklı olucak inş.bu arada cok once bir dergıde okumustum erkekler hıc bır zaman annesı gıbı onunla fazla ılgılenen (yanı yazmıssınız ya atletını bıle utuluyorum) kadınları cekıcı bulmazmıs.sadece olması gerekenlerı yapın yeterlı dıye dusunuyorum....merhaba hanımlar ..çok doldum kimseye anlatamıyorum kafayı yemek üzereyin size içimi dökmek istiyorum..
eşimi tanıyamıyorum artıkk...
1 sene içinde bir insan bukdrmı gamsız bukdrmı umursamaz olabilir... sadece aynı evi paylaşır oldukk.. sürekli arkadaşlarıyla görüşüryor..kimi zaman işini bile yarıda bırakıp arkadaşlarının yanına gidiyor.. bense ailemden uzak sanki ölümü bekler gibi yalnız yaşıyorum..çok üzgünüm kimseye anlatamıyorumm ama yaşamanın sanki bi önemi kalmadı giibi.yaşama sevincim ideallerim mutlulugum bittii... yarının bugunden bi farkı yok benim için.. ha mezarda olmuşum ha evin içinde hapisss ne farkeder benim için..
güya severek evlendik.. sevdik ama evlendik bittimii anlam veremiyorumm..
peşinde 4 dönüyorummm atletine kdr ütülüyorumm.. hergün değişik yemekler yapıyorum..sürekli arkadaşlarını akrabalarını yemege çaya alıyorumm..bakımlı bir bayanım güzelimdirde her ortamda övgü alırım.. eşim güzleligimin bile farkında deil artıkk... kıskanmıyor çünkü okdr güveniyorki biliyor gözümün yanıyla bile bi erkege bakmıycagımı... eşimde aldatmaz tek güvendgim konu bi o zaten.. bi arkadaşıma anlattım annenlere git 1 hafta kal yalnız kalsın özler diyor ama umruna gelmez ..eve girmez işine gelir kahveden çıkmaz.. küsünce umruna gelmiyorrr eve ugramıyor yatmadan yatmaya geliyor.. ben evde ne yemişim buzdolabında ne var.. umrunda bile olmuyor..
tek istediigm şey şevkat sevdii..akşamları kahveye gitmedigi nadir günlerde eve gelir yemegini yer 1-2 saat uyur sonra kalkar pc başına ..pc den sıkılır tvye gecer maç programlarını açar...1 senelik evliyiz daha oturup 1 dizi bile izlemedik kızlar..
bilmiyorum neyapcam ben bu eşimle... çıldırmak üzereyim hafta 7 gün ise biz 5 günü küsüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?