Bide yasli kadinO adam Obsesif kesin cozer ama bizde deneyelim.
Elimizde ne var, sac boyasi , bir havlu, bir sex karavani, bir kac agac, bir gps li iphone, bir kac su sisesi.
Arkadaslar geyik yasak, konuya odaklanin.
o zaman senin oraya geldiğini nereden biliyor da arabanın oraya gel diyor ne alaka :26: üzgünüm ama ben inanmadım saçını boyamasına falan. Evden plan yaparak gitmiş besbelli oraya geleceğini biliyordu. Önceden de koydu şampuanı filan.
Eee bari saçında ıslaklık veya boyaya dair bir şey var mıydı?
Bir de sen nereden biliyordun karavanın yerini? Hemen neden oraya gidebileceğini düşündün??
Bu konuyu tartismaya zaman kalmadi.. Ama sordugunda icime süphe düstü bende emin olmak icin geldim karavanin buralara baknaya dedim . Ben oraya varinca karavana dogru yurürken aradim nerdesin diye oda sacimi yikiyorum dedi bende eminmisin felan dedim bana yalan söyleme arabanin yanina gel dedim o sirada oda asagi inmis bende karavanin yanina gidiyordum..
Anladım... Anladıım...Ya o yol her zaman gectigimiz bir yol, o karavanin yeride orda hep sabit.. Esimin gittigi yeree arabadan 2 dakka yukarida olan bir bölge uzak degildi arabaya yol üstünde hemen
Bu konuyu tartismaya zaman kalmadi.. Ama sordugunda icime süphe düstü bende emin olmak icin geldim karavanin buralara baknaya dedim . Ben oraya varinca karavana dogru yurürken aradim nerdesin diye oda sacimi yikiyorum dedi bende eminmisin felan dedim bana yalan söyleme arabanin yanina gel dedim o sirada oda asagi inmis bende karavanin yanina gidiyordum..
Anladım konuna inanmadığımdan değil anlamak için sordum. Bana eşinin asıl aklındaki karavandı düzeneği kurdu ama sana yakalandı gibi geldi. İnşallah doğrudur da bizimkiler senaryodurBen arayip dedimya yalan söyleme ben arabanin yanindayim diye bu bilse geldigimi demezdiki berberdeyim sacimi yikiyorum diye yalan söyleneye devam etmezdi.. Hep kullandigimiz yol, karavanda hep orda sinyal o taraftan gelince bende bildigim icin karavan orda duruyo seytan rahat birakmadi anlicagin oyoce suphelendim gittim bakmaya.. Tartisip gittikten sonra dayanamayip gittim o dedigi yere sampuan su siseleri felan orda duruyodu dedigi yerde cok tuhaf bi hikaye ama gercek yeminle
Bide yasli kadin
İlk yazmış oldugunuz mesajda arabanın yanındayım diyen eşinizdi gel gerçegi anlatacam diye fakat şimdiki mesajınızda yalan söyleme arabanın yanına gel dedim diyorsunuz sizcede bu 2 mesaj arasında bir çelişki yok mu sevgili arkadaşım.
Anladım... Anladıım...
Eğer adam masumsa bu saatten sonra sana güveni kalmamıştır diye düşünüyorum , bu ne der yani , ben saç boyatmaya gidiyorum karım gelip seks karavanının yakınlarında beni arıyor??
Eğer yaptıysa bir iş , sen ona güvenini kaybettin...
üzgünüm gerçekten ya , ne diyeceğimi bilmiyorum..
:26::26::26::26::26:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:İlk yazmış oldugunuz mesajda arabanın yanındayım diyen eşinizdi gel gerçegi anlatacam diye fakat şimdiki mesajınızda yalan söyleme arabanın yanına gel dedim diyorsunuz sizcede bu 2 mesaj arasında bir çelişki yok mu sevgili arkadaşım.
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
katılıyorum
evin banyosu dururken ormanda saç boyamak ultra enteresan (karı kızan erkek falan hikaye karısına bi sorsaymış en azından)eşinin kurgusu cidden kalitesiz