Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Ben arayip dedimya yalan söyleme ben arabanin yanindayim diye bu bilse geldigimi demezdiki berberdeyim sacimi yikiyorum diye yalan söyleneye devam etmezdi.. Hep kullandigimiz yol, karavanda hep orda sinyal o taraftan gelince bende bildigim icin karavan orda duruyo seytan rahat birakmadi anlicagin oyoce suphelendim gittim bakmaya.. Tartisip gittikten sonra dayanamayip gittim o dedigi yere sampuan su siseleri felan orda duruyodu dedigi yerde cok tuhaf bi hikaye ama gercek yeminle

arkadaşım kocan seks karavanında seks yapmış mıdır orasını biz bilemeyiz ama niyetinin iyi olmadığı kesin siz o karavanı ve amacını biliyorsunuz belli ki adam o gün bişey yapmadıysa bile keşfe çıktı burda neler dönüyor kadın nasıl vs iye yani özetle kocan masum değil

Son düzenleme:

Ya o yol her zaman gectigimiz bir yol, o karavanin yeride orda hep sabit.. Esimin gittigi yeree arabadan 2 dakka yukarida olan bir bölge uzak degildi arabaya yol üstünde hemen
Anladım... Anladıım...

Eğer adam masumsa bu saatten sonra sana güveni kalmamıştır diye düşünüyorum , bu ne der yani , ben saç boyatmaya gidiyorum karım gelip seks karavanının yakınlarında beni arıyor??

Eğer yaptıysa bir iş , sen ona güvenini kaybettin...

üzgünüm gerçekten ya , ne diyeceğimi bilmiyorum..

Son düzenleme:

İlk yazmış oldugunuz mesajda arabanın yanındayım diyen eşinizdi gel gerçegi anlatacam diye fakat şimdiki mesajınızda yalan söyleme arabanın yanına gel dedim diyorsunuz sizcede bu 2 mesaj arasında bir çelişki yok mu sevgili arkadaşım.

Anladım konuna inanmadığımdan değil anlamak için sordum. Bana eşinin asıl aklındaki karavandı düzeneği kurdu ama sana yakalandı gibi geldi. İnşallah doğrudur da bizimkiler senaryodur

:26::26::26::26::26:

Evet o beni ben onu suclayip duruyoruz zaten.. O da ayni dedigin gibi burda ne isin var diyor bende senin birda ne isin var baska boyicak yer bulamadinmi diye kiziyorum sonucta ikimizde masul olsam bile sucluluk payimiz oldugundan pek birsey söyleyeniuoruz artik ondan simdilik konuyu kapattik ama yarin gidip inceleme yapicam 😡

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

katılıyorum

başka bı konuda eşinin cinselliklealakalı sorunları olduğunu yazmışsın böylebı adam ne yapsın seks karavanında acaba yaşlı kadın eskıden kuaför falanmıydı insan ormanda şampuanla falan dolaşmazya :44::44::44:

eski konularına baktım da eşin zaten cinselliğe düşkün biriymiş anladığım kadarıyla o yüzden karavan yakınlarını da birleştirince geriye tek sonuç kalıyor.... neyse benim içimden konunun gerçek olmaması yönünde hiç bir kadın bunu haketmez. hamileymişsin sağlıcakla doğur bebeğini...

evin banyosu dururken ormanda saç boyamak ultra enteresan (karısı evde boyamasına kızıyormuş falan hikaye karısına bi sorsaymış en azından)eşinin kurgusu cidden kalitesiz

Son düzenleme:
öncelikle şunu sölim bence kocana inan ona güven.. çaktırmadan izler gözlemlersin olur biter..

canım benim yurt dışında yaşayan biri olarak bu olayı burda paylaşıp fikir istedin ama yanlış yaptın bence..
Örf adet anenemiz farklı olduğu için garip tepkiler gelmiş doğal olarak Türkiye için kimsenin inanmayacağı bahaneler ve egzantirik bi olay olmuş durum..

Ama olayın Almanya şartlarında geçtiğini, eşinin orda sürekli gittiği tek bir türk kuaför olduğunu ve enteresan davranışları olduğunu hesaba katınca eşinin masum olduğunu düşünüyorum.
Paronayak kısmım da çok iyi kurgulamış ve yakalanma korkusundan herşeyi kılıfına uydurmuş diyor.

Hamilesin sanırım sonuç olarak paranoyaklığa lüzum yok..bence eşim doğruyu söylüyordur.aksi bir durum varsa zaten zamanla ortaya çıkar. sadece gözlemle üzerine gitme bence

Eşiniz oraya kuaförcülük oynamaya gitmiş anlaşılan, boyayıda aradan çıkarırım diye düşünmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…