Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

Arkadaş çok haklı ya

Bir arkadaş da almanya burası böyle şeyler olabiliyor demişti de aklıma direkt bu gelmişti , bende avusturyada yaşadım kaç yıl , almanları çok iyi bilirim ... hani geziparkı gibi yer olduğunu söylemiş konu sahibi , oralarda saç boyayan adam görse almanlar direkt polisi yada deli hastanesini ararlar ... Almanlar böyledir , arkadaşın kocası uzun yıllardır yaşıyorsa orda bunu biliyordur

Acaba orman havası boyanın daha iyi tutmasını mı sağlıyor :26: denemek lazım şimdi yargılamayalım adamı vardır bir bildiği
:) denemek lazım en kısa zamanda yapalım! pikniğe falan gidersem koycam alet edevatı başlıycam boyaya:) o değilde benim adamı ormanda seks karavanının yanında süsüyle püsüyle uğraştığını görsem saçlarından sürükleyerek götürürüm eve

Bir de almanyada mı yaşıyormuş?Çok haklısın çevreye zarar veriyor gerekçesiyle polisi ararlardı

yanında mangal olsa pikniğe geldim dese konu bu kadar uzamazdı :) boya cidden saçma oturmadı bi türlü kafamızda

Konu sahibesi gitti biz hala göbek çatlatıyoruz konu üzerine

Bu konu kapanır biz de alırız cezayı walla neyse Mune görmeden ben kaçayım

Seks karavanı-ormanda sac boyatan es...
Tovbeee bısmıllahh

Okuyamadım butun yorumlarıı
Ne teyzesı ve sacını boyamamıs mı ? :26:

Yaşı başı yokmuş bu işlerin demek, karavanda yaşlılar da çalışıyomuş
Evet eşin saçını hangi renge boyamış sonuç olarak dedim
Boyamamış ki dediler
Durum vahim yani

Yaşı başı yokmuş bu işlerin demek, karavanda yaşlılar da çalışıyomuş
Evet eşin saçını hangi renge boyamış sonuç olarak dedim
Boyamamış ki dediler
Durum vahim yani

Aaaa valla gecmıs olsun o zaman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…