Eşimi seks Karavanin yakınında basınca :(

seks karavanı ...
saçını ormanda boyayan koca ...
Siftah açmayan kadın ...
Kocasını telefondan takip eden eş ...

way arkadaş :26:

bende katılıyorum , yani eşi kuaföre de gitmek istemiş olabilir tabii , o işin ayrı bir boyutu ki bir arkadaş yazmış zaten bunu , ama yine de her ihtimale karşı olur ya yakalanırım diye yanına da bunları almış
:26:

çok üzücü bir durum , konu sahibi arkadaşım hamile , üzülmesini asla istemem , ama bu da içinden çıkılamayacak kadar karmaşık...

Haber almis olmasi imkansiz cunki ikimizin telefonuda ayni mail adresiyle ve sifreyle kayitli ona mail gitse otomatik banada geliyor.. Benim geldigimide söyle anladi ben gittigimde arabayi onunkinin yanina park edip yürüme karavanin yanina gittim oda bu arada arabayi görüp beni ariyor ben arabalarin yanindayim sen nerdesin diye.. Arabayla karavanin arasi bir 500 m felan vardi görülmuyordu karavanin ordan bizim arabalarin oldugu yer

Off hemde nasil hayatta en korktugum seylerden biri aldatilmak ( herseyinins yarin ögrenicem bakicam o kadin hakkaten 11 demi basliyor ise birde karavanin arkasindan baska bir yol yoksa esim dogru söylüyor rahatlicam ama varsa iste o zaman ne olur bilemem offf (

hmmmmm... arabanın içinde kimse yoktu tabii , sende karavana doğru yürümeye başladın ... adam saçını arabanın yanında değil de biraz daha uzak bir yerde boyamaya başlıyor , sonra da tutup boyama işlemini bitirmeden arabamın yanına bi uğrayayım diyor ve senin arabanı görüyor :S

ya ama bu mantıklı değil ki arkadaşım ... bir kere adam bu esnada madem ki boyamak istiyor saçını madem ki arabadan uzaklaşıp boyayacağı yeri seçti , neden boyama işlemeni( senin demenle daha tam başlamamış bile ıslatmış sadece ) yarıda kesip arabasına dönüyor ???

ve bir önceki mesajda '' sana seni görünce sormadı mı beni nasıl buldun '' diye de sormuştum... buna ne dediğini merak ettim...

planlı bi iş kesinlikle koca ormanda yada yol kenarında bula bula karavanın 500 mt yakınını mı buldu kadınla randevulaşıp planını yapmış konu sahibi hesap sorunca da üste çıkmış istiyosan git vs. diye

Bu konuyu tartismaya zaman kalmadi.. Ama sordugunda icime süphe düstü bende emin olmak icin geldim karavanin buralara baknaya dedim . Ben oraya varinca karavana dogru yurürken aradim nerdesin diye oda sacimi yikiyorum dedi bende eminmisin felan dedim bana yalan söyleme arabanin yanina gel dedim o sirada oda asagi inmis bende karavanin yanina gidiyordum..

O bilmiyor nasil bakildigini bilse zaten kapatir o kendi gps siniki ben bulamiyim diye

o zaman senin oraya geldiğini nereden biliyor da arabanın oraya gel diyor ne alaka :26: üzgünüm ama ben inanmadım saçını boyamasına falan. Evden plan yaparak gitmiş besbelli oraya geleceğini biliyordu. Önceden de koydu şampuanı filan.
Eee bari saçında ıslaklık veya boyaya dair bir şey var mıydı?
Bir de sen nereden biliyordun karavanın yerini? Hemen neden oraya gidebileceğini düşündün??

Son düzenleme:
bi de arkadaş o ormanlık alanda seks karavanı olduğunu nerden biliyor da apar topar koştura koştura gidiyor o da ayrı muamma :26: baya esprili bir konu olmuş bu

Ya o yol her zaman gectigimiz bir yol, o karavanin yeride orda hep sabit.. Esimin gittigi yeree arabadan 2 dakka yukarida olan bir bölge uzak degildi arabaya yol üstünde hemen

bu sorunuzun cvbı basıt takip ediceksiniz.ama caktırmadan deliil bulursanız hemen foto kayıt ne olursa yapcaksınız.ki boşanma durumunda herseyını alın kalsın ortada öyle.yok takip sonucunda masum cıkarsa güveniniz olusur iyide olur.yinede inşallah masumdur dogru söylemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…