- 16 Temmuz 2013
- 521
- 5
seks karavanı ...
saçını ormanda boyayan koca ...
Siftah açmayan kadın ...
Kocasını telefondan takip eden eş ...
way arkadaş :26:
kesinlikle olayın açılımı bu aslında eşi onun gps ten göreceğini tahmin ederek havlu boya vs alıp evden çıkıyor kuaföre gidiyor aslında arkadaşta eşinin kuaföre gitmediğinin farkın da ki takip ediyor oraya gittiğinde de onu uzaktan gördüler muhtemelen ama konu sahibi haliyle kabullenmek istemiyor
daha neler duyacaz
yani şöyle bir kk 'ya uğradım da başlığı görünce bu nedir dedim okudum...
bu üç yorumu altınıladım çünkü tam olarak bunlara net cevaplar vermiyorsun , ve bunlar işi tuhafa sokuyor...
eğer kocanın senin onu takip ettiğinden haberi yoksa o zaman seni neden arasın ki , sen nerdesin ben burdayım demek için ??? sonuçta adam kuaför'e gidiyor di mi ? işi uzun surecek belli ...
yani bana öyle geliyor ki ya bir arkadaşın dediği gibi gps den takip edildiğini biliyor ve tabii üzülerek söylüyorum kılıf uyduruyor , yada senin geldiğini gördü bir şekilde, kadın arabadaydı , çünkü çaldım karavanın kapısını açmadı diyorsun kadın , ve muhtemelen senin geldiğini görünce bunlar ayarladı ortamı ve bu hale geldi her şey
çok çok ilginç ve içinden çıkılamayacak bir durum,, üzgünüm yani...
bende katılıyorum , yani eşi kuaföre de gitmek istemiş olabilir tabii , o işin ayrı bir boyutu ki bir arkadaş yazmış zaten bunu , ama yine de her ihtimale karşı olur ya yakalanırım diye yanına da bunları almış :26:
çok üzücü bir durum , konu sahibi arkadaşım hamile , üzülmesini asla istemem , ama bu da içinden çıkılamayacak kadar karmaşık...
Amerikan pastası Turkey versiyonu bu sanırım
Konu inandırıcı değil
Haber almis olmasi imkansiz cunki ikimizin telefonuda ayni mail adresiyle ve sifreyle kayitli ona mail gitse otomatik banada geliyor.. Benim geldigimide söyle anladi ben gittigimde arabayi onunkinin yanina park edip yürüme karavanin yanina gittim oda bu arada arabayi görüp beni ariyor ben arabalarin yanindayim sen nerdesin diye.. Arabayla karavanin arasi bir 500 m felan vardi görülmuyordu karavanin ordan bizim arabalarin oldugu yer
ayy ne güldm türkiye versiyonu :)
planlı bi iş kesinlikle koca ormanda yada yol kenarında bula bula karavanın 500 mt yakınını mı buldu kadınla randevulaşıp planını yapmış konu sahibi hesap sorunca da üste çıkmış istiyosan git vs. diye
bende katılıyorum , yani eşi kuaföre de gitmek istemiş olabilir tabii , o işin ayrı bir boyutu ki bir arkadaş yazmış zaten bunu , ama yine de her ihtimale karşı olur ya yakalanırım diye yanına da bunları almış :26:
çok üzücü bir durum , konu sahibi arkadaşım hamile , üzülmesini asla istemem , ama bu da içinden çıkılamayacak kadar karmaşık...
Ne oldu hala bir sonuca ulasilmadi mi?
hmmmmm... arabanın içinde kimse yoktu tabii , sende karavana doğru yürümeye başladın ... adam saçını arabanın yanında değil de biraz daha uzak bir yerde boyamaya başlıyor , sonra da tutup boyama işlemini bitirmeden arabamın yanına bi uğrayayım diyor ve senin arabanı görüyor :S
ya ama bu mantıklı değil ki arkadaşım ... bir kere adam bu esnada madem ki boyamak istiyor saçını madem ki arabadan uzaklaşıp boyayacağı yeri seçti , neden boyama işlemeni( senin demenle daha tam başlamamış bile ıslatmış sadece ) yarıda kesip arabasına dönüyor ???
ve bir önceki mesajda '' sana seni görünce sormadı mı beni nasıl buldun '' diye de sormuştum... buna ne dediğini merak ettim...
bi de arkadaş o ormanlık alanda seks karavanı olduğunu nerden biliyor da apar topar koştura koştura gidiyor o da ayrı muamma :26: baya esprili bir konu olmuş bu
galip derviş iyi fikir aslında:) olay aynen şöyle oldu diye başlar hepimizi aydınlatırdıDelilleri topluyoruz
İşin içinden çıkamazsak Galip Derviş'e ileticez
Delilleri topluyoruz
O bilmiyor nasil bakildigini bilse zaten kapatir o kendi gps siniki ben bulamiyim diye
bi de arkadaş o ormanlık alanda seks karavanı olduğunu nerden biliyor da apar topar koştura koştura gidiyor o da ayrı muamma :26: baya esprili bir konu olmuş bu
Delilleri topluyoruz