şaka gibi ya
Off sorma ya diyo ne desen haklisin ama kizicagin icin buraya geldim diyor.. Aklima gelmedi o karavanin orda durdugu diyo gidelim kadinin yanina kötü bi tesadüf sadece diyo yemin ah iciyor
ormanda saç boyanırmı....hele de erkek..garip
Cok enteresan sac boyamak icin sectigi yer.....
Baska kuaformu kalmamis....
Yada kuaforcusu yoksa Baska gunler cuvalami girmis....
kocan tuhafmış başka kuaför mü kalmadı sanki bir plan var gibi ya neyse ama masumdur masum
Karavan yol kenarinda duruyor icinde bir kadin calisyor mobil genelev gibi bisey yani.. Kadin görmedim diyo yeni geldim bende ise.. BaEn bu gibi tuhaf haraketleri oluyor esimin.. Hadi yalandan boyama bahanesini uydurdu desem sac boyasini hemen oralardan alabilicegi bir yer yok off offBi kişide demiyo seks karavanı ne tövbe tövbe :)
Bi kişide demiyo seks karavanı ne tövbe tövbe :)
Orman dedigim normal yol kenarinda yuruyüs yapmak icin yapilmis bir sakin bölge.. Yasadigim yerde almanya canim neden yalan soyliyim ben durup dururken burda boyle seyler normal malesef.. Anladinmi simdi..seks karavanı orman saç boyamak nerde yaşıyorsunuz siz kibar tabirle ya trollük yapıp yorumlara gülüyorsunuz şuanda(ki bence öyle) ya da saçma yalanlar uydurmakta üstüne olmayan bir kocanız var