kızlar neden bu sex karavanına bu kadar şaşırdınız ki
gecen sene bu iş için ambulans tahsis eden ambulans içinde bu işi icra eden ablalar basılmıştı hatırlarsanız
onların sex karavanı varsa bizimde sexbulansımız var
Şaşırdığımız şey karavan değil ki. Ormanda saç boyayan adam :26:
Canim su siseleri havlu ve boyanin paketi elindeydi yukardada sampuan ve siselerin kapaklari ve boya vardi icerde kadin varmiydi yokmuydu bilmiyorum kapiya vurdugumda ilk sefer kimse kapiyi acmiyonca beklemeye basladim sonra esim aradi arabanin yanjndayim diye nerdesin dedi geldigimi gördu cunki ben diger arabayi onnunkinin yanina parkk edip karavana kostum
Arabami onunkinin yanina park edip karavanin yanina gittigim icin anladi geldigimi elinde su siseleri ve havlu boya vardi yukardada sampuan ve sisenin kapaklari ben karavanin yanina gelince onu aradim cik disari diye nerde oldugunj biliyorum dedim o airada oda arabanin yanina gitmis bende kapiya vurdum kimse acmadi yarim saat sonra biraz dolasip tekrr karavanin yanina gelip kadina sordum geldimi bu adam buraya diye oda daha yeni ise geldigini soyledi
şu kkkonu sahibi mantığı kafasında oturtmuş bence ,
o hamile ben hamile sen hamileçok üzerine gitmemek lazım yoksa kimse bana bu adamın masum olduğuna inandıramaz akli selim kimse ormanda saç boyamaz
Aradan bu kadar zaman geçmiş, belli ki siz de eşinize inanmış ve bu kadar süre içinde ayrılmak için bir girişimde bulunmamışsınız. Bu da olayla ilgili şüphelerinizin o kadar güçlü olmadığını gösteriyor. Üstelik bebek bekliyorsunuz. Artık sizi yeni ve inşallah güzel günler bekliyor. Bu olayı artık unutup normal yaşantınıza dönmeniz sizin ve bebeğiniz için daha iyi olacaktır.
Olaya gelince mizansen gibi geliyor okuyunca, ama gerçektir yaşamışsınızdır bilemem. Öyle olmuş olsa bile belli ki eşinizi seviyorsunuz, artık bu olayın üstüne çok düşmeyin derim.
iyi niyet olmadığı aşikar adam bişey yapmadıysa bile o gün keşfe gittiYa da herşey dediğin gibi ama final olmadan konu sahibi baskın yapmış
Teşebbüsle kalmış ta niyet belli yani
şu an hamilesin karnın burnunda baba evine dönmek istemezsin seni anlıyorum onun için kendi kafanda kocanı aklıyorsun ama arkadaşım bu adama dikkat et ne olursa olsun masum olduğuna inanmıyorum o gün bişey olmasa bile başka bi gün olurdu eşin bariz keşfe gitmiş oraya karavanla eşim arasında göl vardı diyosun ama karavanın kapısını çaldığında kadın içerde değildi belki de ormanın başka köşesinde eşinle idi böyle bir ihtimalde var.inan erkekler bizim kadar masum ve sadık değiller bunu unutmaHaklisin canim esyalarimi topluyordum dun gidicektim ama anlattiklari gorduklerim ve kadinin dedikleri birbirine uydugu icin ve bugunki gorduklerim yani aradaki mesafa felan dedikleriyle uyusuyor her be kadar hala bende arkadaslar gibi inanamiyorsam orda sac boyamasina.. Rüya gibi ama gercek malesef.. Onuda bir konuda suclayaniyorum cunki gercekten ne yapnak istese hemen ters tepki veriyorum.. Onu seviyorum herseyi beklerim ama. boyle birsey yapicagini beklemiuorum ondan.. Gönülün dedikleriyle akil uyusmuyor istesimdi suc üstü yapamadigim icin de yani beraber yakalayamadigim icin ayrilsam bile ya hakkaten masumsa? Ben sdece hayal gucümle ve bu tesadüften yola cikarak karar verirsem mutlu yuvami bozmus cocugumuda babasiz birakmis olucam elimde kesin delil olmayinca mecbur sineye aldim
ya kusura bakma ama o kadar kötü anlatıyorsun ki yani gözümde bile canlandıramıyorum o ormanı, karavanı, eşinin arabasının yerini, senin arabanı nereye parkettiğini, gölü, yolu falan hepsi karıştı birbirine.
tamam ayrılmak istemiyorsan ayrılma tamam elinde net bir delil suç üstü falan da yok ama göle yola gelene kadar daha çok şey var şüpheleneceğin. o ormanda o karavanda sadece bir kadın mı bulunuyor ? tek başına bir kadın ormanda karavanda fuhuş yapmaya nasıl cesaret edebiliyor anlamadım ama yurtdışıdır bilmeyiz etmeyiz deyip geçiştiriyorum.
ayy cidden var mıymış o karavandan anaane kadar modern bir ülke
Yaa o degıldee ben eskı konularına baktım
2 ay once 8 aylık hamıle oldugunu yazmıs
Eee suan 10 aylık hamıle olmayacagına gore
Erken dogum var da, gec dogum henuz gelıstırılmedı
Allah'ımm bırılerı acıklasın bunuuu
bence eşin gusül alıyomuş havlu şampuanıda sen araryınca nereye kaçacağını şaşırıp atmış kenara
başka türlü hiç bir aklı başında insan ormanda saç filan boyamaz
Yok ,onu dese hic tutmazdi.Almanyada belli yerler haricinde mangal yapamazsin.Duman görüldügü an polis damlaryanında mangal olsa pikniğe geldim dese konu bu kadar uzamazdı :) boya cidden saçma oturmadı bi türlü kafamızda
Ben anlattim,adam iyi senaryo yaziyormus dediolayı eşime okutup yorumunu alıcam çok merak ettim ne dicek :)