Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice zıvanadan çıkmıştı söylediği lafların haddi hesabı yoktu birde ailesi hakaret edince telde dayansmadımNormal şartlarda asla kabul edilemez yaptığın ama adam adamlıktan sıyrılmış. Çoktan haketmiş! İyi olmuş... bu tip ne anlar senin seviyeli duruşundan, zaten herşey üst üste gelmiş , azıcık kafası çalışsaydı da son damlayı taşırmasa idi...
Uzaklaştırma alan biri nasıl gelir yanınıza? Bunun bir cezası olmalı. Şikayetçi oldunuz mu?[/QUOTE
Bugün tekrar olacam artık kafam basmıyor bunda korku yokki geldi işte
Her şey öyle üst üste bindi ki şuan bile alıp basımı çok uzaklara gidesim varRabbim yardımcın olsun. çok zor. geçen haziranda il dışı denemeyi düşünmedin mi hiç peki
Yaparsa yapsın hiç umrumda değil artık canıma yettiO da okula gelip size çocukların önünde kötü saydırır mi?siz iyi yapmışsınız da ya o da yaparsa?
Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime
Elimde değil işte ona ne kadar zarar verirsem öyle içim rahatlıyor sankiHakim olmak zorundasın. Şiddet , adam öldürme hep böyle oluyor.
Eşini kışkırtma lütfen, mahkemede kozlarını paylaşırsın.
Elimde değil işte ona ne kadar zarar verirsem öyle içim rahatlıyor sanki
ohhhhh içimin yağları eridi iyi yapmışsın boşan kurtul kızUzaklaştırması olmasına rağmen gece sabaha eşim geldi eve birbirimize girdik apartmandakiler zor ayırdı canımı çok acıttı polisi ne aradım ama eşim gitmişti o zamana.
Artık canıma tak etmişti Sinirden deliye dönmüştüm sabaha kadar yatamadım Sabah olur olmaz eşimin çalıştığı karakola gittim , onu herkese rezil ettim haykırdıkça haykırdım bağırdım cagırdım gözüm hiç bir şey görmüyordu, gözümden bir damla yas akıtmadan intikamımı almış gibi rahatladım komutani eşimi karakoldan kovdu ondan sonrada çıktım boş boş dolandım hala da dolanıyorum okula da gitmedim, Kızlar ben nasıl dayancam bunlara ya bi basıma ya bunaldım vallahi bunaldım yardım edin bana ya bi an önce bosanıp kurtulmak istiym yok mu bunun bi yolu ya
Yok babası doldurmuş orası senin evin o gitsin evden diye benle kavgaya gelmiş tutamıyorum kendimi hiç tutamıyorum hakim olamıyorum kendime
Dikkat etmek zorundasın , kendi güvenliğin için , erkeklerin de gözü dönerse bağırıp çağırmakla kalmıyorlar , hıncını alacak daha sessiz planlar yapmak zorundasınElimde değil işte ona ne kadar zarar verirsem öyle içim rahatlıyor sanki
+1Işte böyle zarar vermiş olmuyorsun. Aksine olan sana oluyor.
Sözümü kulak ardı etme , boşanma arefesinde erkekler kontrolsüz , tehlikeli olabiliyor.
Lütfen sus.