Uyanık herif mini çakal, mal işlerini evlilik öncesine bırakmış, borcu harcı konu sahibi çekiyor. Boşansa bişey alamayacak kadın.Ustune gidip gercek manada karsilik verseniz dövebilir gibi duruyor bence.
Aşiri havalarda eşiniz, siz de durmadan havasina hava katiyorsunuz yaptiginiz hareketlerle.
Ayrica kendisi duygusuyla degil de mantigiyla hareket ediyorsa istemediği borclara nasil girmiş ailesinin akliyla?
Neyin bunalimini yasiyormuş devamli.
Ayrica borclandirdilar, yaptirdilar diyorsunuz da adam kendisi de istemiş olabilir evlilik oncesi acele ailesiyle ortak eve girmeyi.
Aşağlayıcı konuşmaz hiç zaten benim zeki olduğumu ama bunu kullanmadığım için sinirlendiğini söylerİnsan sadece kendiyle yarismalidir diye düşünürüm ben eşine kendini zeki hissettirmek zorunda değilsin onun mekanik zekası çok iyi çalışıyor diye sende oyleymissin gibi yapamazsın seni asagilamasina izin verme 10 yıldır birbirini tanıyan bir çift için eşinin simdimi aklına gelmiş ...
Yakın çevreme böyle değilim sadece eşime karşı bu şekilde davranıyorum dediğiniz gibi sanırım hep tepkisinden çekindiğim için mantıklı hareket edemiyorumYeterince beğenmediği, kendince kendine yakıştıramadığı, yeterince saygı duymadığı biriyle evlenecek kişi zeki falan değildir.hepimiz işimizi en iyi şekilde hallediyoruz.sanki çok zor şeyler mi var hayatımızda.2 gün hayatın içine karışsanız siz de hemen onun gibi olursunuz ne varmış? Eşiniz nornalden zeki falan değil.ukala ve manipülasyoncu olduğu için sizi buna inandırmış.sen ben gibi insan işte.belki üniversite okuyup kendinizi geliştirirsiniz ama bu günler nasıl unutulacak? Bir de bu adam sizi gram sevmiyor ya.adam sürekli size sinirli, sürekli mutsuz.evde varlığınızı hatırlatacak en ufak bir şeyde sesinizi kesmek için çırpınıyor.bırakın siz bu adamı.insanlar neden sevmedikleri kişilerle evlenme ihtiyacı duyuyor hiç anlamam.
Zeki olsaydi esini en bastan destekleyip universitesini bitirmesine vesile olurdu. Evde isler aksiyor diye kadini eziklemezdi bence.Bazı yorumlarda adamın zeki olmadığı yazılsa da ben pek katılmıyorum. Gayet kendini zaman içinde geliştirmiş. Eşi de ona göre geriden geldiği için eşini beğenmiyor ve açık bir şekilde aşaglıyor.
Bir erkek için eğimin bırakılmaması gerektiğini bir kez daha bu konuda gördük.
Herzaman böyle değiliz tabiki normal zamanlardan bahsetmedim zaten. Üni ben kendim bıraktım yurtdışına da kendim istedim gitmeyi mecburi dönüş yaptık işinden dolayı bu konularda haksızlık edememEşiniz sizi mutlu ediyor mu ? Neden üniversite eğitiminizi yarım bıraktınız mesela ? Beyefendi yurtdışında çalışıyor ve yanına gitmenizi istiyor diye mi ? Neden okulunuz bitene kadar bekleyemedi sizi ? Madem Türkiye'ye kesin dönüş yapacaktı neden sizi peşinden sürükledi ?
Evet, çok zeki, karısı ardını topladığı için kendini geliştirmeye fırsatı olmuş. Evlenmeden evvel aileyle ortak mal yaparak mis gibi de mal kaçırmış. Tek yaptığı da eleştirmek, destek olayım motivasyon vereyim falan yok. Kadın hazır paket gelecek ağama, sorun getirmeyecek. Ama bol bol da onun sorununu çekecek. Bence de aşırı bi zeka yani. Ciddiyim.Bazı yorumlarda adamın zeki olmadığı yazılsa da ben pek katılmıyorum. Gayet kendini zaman içinde geliştirmiş. Eşi de ona göre geriden geldiği için eşini beğenmiyor ve açık bir şekilde aşaglıyor.
Bir erkek için eğimin bırakılmaması gerektiğini bir kez daha bu konuda gördük.
İlk zamanlarda alttan almadım üstüne gittim ama asla öyle bi dövme eğiliminde bile olmadı. Ailesi mecbur bıraktı hakkımı helal etmem vs. Bu ev yüzünden ailesi hala arası bozuk. Bu sene tr taşındığmız için ev kurduk bundan dolayı borçlarımız da oldu tr geldiğimizde acil bi işe girdi ve şuan o işte bitiyor iş bulamam çocuktu kiraydı nasıl baş ederim diye düşünüyorUstune gidip gercek manada karsilik verseniz dövebilir gibi duruyor bence.
Aşiri havalarda eşiniz, siz de durmadan havasina hava katiyorsunuz yaptiginiz hareketlerle.
Ayrica kendisi duygusuyla degil de mantigiyla hareket ediyorsa istemediği borclara nasil girmiş ailesinin akliyla?
Neyin bunalimini yasiyormuş devamli.
Ayrica borclandirdilar, yaptirdilar diyorsunuz da adam kendisi de istemiş olabilir evlilik oncesi acele ailesiyle ortak eve girmeyi.
Ev işlerinde bana gezdiğim ve evde kalıp evi toplamadığım için kızıyor bana söyle ben yapayım diyor ama ben söylemiyorum söyleyince daha gözüne sokacağımı düşünüyorumZeki olsaydi esini en bastan destekleyip universitesini bitirmesine vesile olurdu. Evde isler aksiyor diye kadini eziklemezdi bence.
Zeki olsaydi esini en bastan destekleyip universitesini bitirmesine vesile olurdu. Evde isler aksiyor diye kadini eziklemezdi bence.
Evet, çok zeki, karısı ardını topladığı için kendini geliştirmeye fırsatı olmuş. Evlenmeden evvel aileyle ortak mal yaparak mis gibi de mal kaçırmış. Tek yaptığı da eleştirmek, destek olayım motivasyon vereyim falan yok. Kadın hazır paket gelecek ağama, sorun getirmeyecek. Ama bol bol da onun sorununu çekecek. Bence de aşırı bi zeka yani. Ciddiyim.
Gerçeklikten bu denli uzak olması da ilginç. Yıllar önce üniversiteyi bıraktırdığın kadını beğenmemen senin suçun abi.Kâtip adam bencil konu sahibi istediği kadar ardını toplasın, fedakarlık yapsın bencil insan için bunların hiç bir önemi yok.
Hamileliğimde bu tarz tartışmalar yaşamadık çok doğum yaptığımda eve geldiğimizde bana yapması gerektiği gibi tabiki yardım etti banyo üst değiştirme vs oyüzden de anlattığım şeyleri göz ardı ediyorum galiba çünkü bi konu üzerinde zıtlaşmazsak gayet mutlu bi aileyiz oyüzden acaba anlattıklarımı yapmasam hep mi mutlu olacağız düşüncesi geliyor2 aylık bebeğiniz varmış daha lohusa sayılırsınız. Sizi böyle bir döneminizde bu kadar yetersiz hissettirmesi ve sizin eşimi nasıl memnun edebilirim nasıl mantıklı düşünebilirim diye arayışta olmanız sizi nasıl manipüle ettiğini gösteriyor. Sınırınızı çekin, her şeye karışmasına izin vermeyin. Küçük bebeğiniz var ev işleri hakkında bir şey söylerse hatta söylemeden yardım isteyin. Bir şey derse erkek adam her şeye karışmaz, bunlar kadınların bileceği şeyler, benim planım programıma sen karışma istediğim zaman yaparım sanki sen mi yapıyorsun vs siz de onu susturun biraz.
Zeki insan huzurunu da onemser diye dusunuyorum. Esinin duygularini onemsemezse evde huzuru ne kadar olabilirki? Neyse sizin fikrinizede saygi duyuyorum sadece bu benim dusuncem.İnan öyle değil. Bazı adamlar gayet zeki. Sadece bencil ve karşıdaki eşi de olsa duygularını önemsemedikleri için asağlamaktan hiç geri durmuyorlar.
Üniversite konusunda ise büyük ihtimalle konu sahibi daha önce ondan ileri bir seviyede olduğu için üniversiteyi bıraktırmış. Kendisini geliştirince de de beğenmiyor.
Kizmasi problem zaten. Illa her zaman duzenli olmaz ki ev zaten daha lohusa sayilirsiniz arada nefes alip gezmeyede ihtiyaciniz var. Soyleyince daha gozune sokucagini dusunuyorsaniz is yapincada soylenen biri. Esinizi niye guzelleyip duruyorsunuz anlamadim. Bu hayati yasayan sizsiniz onu mutlu edicek seyleri biliyorsunuz madem yapin ne diye buraya yazdiniz?Ev işlerinde bana gezdiğim ve evde kalıp evi toplamadığım için kızıyor bana söyle ben yapayım diyor ama ben söylemiyorum söyleyince daha gözüne sokacağımı düşünüyorum
Gerçeklikten bu denli uzak olması da ilginç. Yıllar önce üniversiteyi bıraktırdığın kadını beğenmemen senin suçun abi.İstiyor ki kadın dur dediği yerde dursun yürü dediği yerde yürüsün. Ama öyle bir dünya yok. Üniversite kazanmak kolay mı, bitirebilmek kolay mı? Hadi kadın yaptı etti, bu sefer de yemeğim yapılmıyor, çocuk başıma kaldı diye kadının başının etini yiycek. Bi karar versin ne istediğine, karşısındaki peri kızı değil insan, bütün güzellikler bir arada olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?