Eşimi kuzeninden kıskandım

Cansın

Yorumlarda pipi lekesi görünce, Allahım neler düşündüm herhalde striptiz gecesi yapıldı shot savaşı falan dedim, merakım iyice perçinlenmişti ki yine hayal dünyamın azizliğine uğramışım

Gelsin mi kız? Canın dava mı çekti, sen yeter ki iste Kudra hanımcığım.
Buraya sadece eleştirmeye gelmişsiniz
Evet bu konu da hata etmiş olabilirim...

Evlendikten sonra öğrendim
Yaşınız doğruysa 23 yaşında evlilik ve insan ilişkileri zor gelebilir. Burdaki insanlara kızmanız birşey değiştirmez eğer normalde de karşınızdakine saygısız ve bencil diyorsanız birdenbire ilişkilerinizi yürütemezsiniz. Evet sizi haklı buluyorum bende kuzeniyle mesafeli olmasını isterdim burdaki hanımların da dediği gibi eşinizle çözmelisiniz. isteklerinzde net olun. Bu kadar sinirlenmenize gerek kalmaz.

Derin mana çıkarmadım konu meme muhabbeti de değil. Ben bu üslupla konuşmayı kabul edemem. Siz edersiniz farklıyız bu kadar işte

Kuzen de meme, orana noldu filan demiş ya, onu da kabul edememişsiniz ya, ona da deseydiniz ya "Sen marjinal misin, değilsin seni bencil narşşişşt üslubsuz saygısızz" filan diye, niye demediniz diyorum. Yüz yüze olunca mı kibarlık var sizde sadece, ekran arkasında olunca kibarlık off mu oluyor diyorum. Konu memedir demiyorum.

Ay açıklattı kadın, o kadar mı zordu anlaması öf.

oha kopyalamış mıydın

Boşuna yorulmayın Strobe hanımcığım. Kendini kurnaz sanıyor, anlamazdan geliyor. Baaal gibi de biliyor aslında.

Bu konuda yaptığım şeyler hatalı olabilir ama gelen cevaplar yok artık bundan da bunu mu anladın gibi olunca canım sıkıldı açıkçası kimseye saygısız bencil demiyorum onların dediği şey siz böylesiniz diye herkes böyle olmak zorunda mı benim dediğim şey ise benim bulunduğum ortamda birisi bir şeyi yapmadan rahatsız oluyorsa bende o şeyi yapmam hele ki bu o kadının eşiyse hiç yapmam ama kadın kalktı bana ben inadına kocanın yanından ayrılmazdım diyor sizce bu saygısızlık değil mi?

Ben o sırada nişanlıydım ve başka bir kuzeni bu şekilde konuştu o sırada da hiçbir şey söylemedim evlendikten sonra diğer muhabbet olunca söylemek zorunda kaldım. Eşime de daha önceden mesafesini korumasını söylemiştim korudu da ama bu muhabbetler devam etti aynı ortamdayken de böyle muhabbetler olunca ben bu konulardan hoşlanmıyorum demiştim. Tüm bunlara rağmen bu son olay oldu o zaman konuştu. Okumazsınız diye tüm ayrıntıları anlamamıştım

bahsettikleri ben kuzenime bu gözle bakmam bana bunu iddaa ederlerse inadına yakın olurum kendimi biliyorum sonuçta diyorlar. Ortadaki başa bir kadın olsa bence size hak verilirdi ama akrabası olduğu için böyle düşünenler var. İşte sizde size farklı açılardan görüş versinler diyye yazmadınız mı? İnsanlarda görüşlerini belirtiyorlar size. Siz bu şekilde düşünmüşsünüz ama başkaları bunu rahatsız edici bulmamış . Bence sizde aşırı sinirlenmeyin bu çözüm değil. Kendi hayatınızda da böyle yapıyorsunuz belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…